WIN - Transformers tickets voor IMAX fan event prijsvraag

Article
woensdag, 29 maart 2017 om 13:57
xgn google image
Het duurt nog even tot de nieuwste Transformers in de bioscopen draait, maar op 4 april mogen verschillende gelukkige fans alvast de allereerste beelden van de film checken! Wil jij kans maken op Transformers tickets voor het IMAX fan event in Amsterdam? Doe dan snel mee aan onze prijsvraag.
Transformers The Last Knight is het vijfde deel in de filmreeks en een directe opvolger van het in 2014 verschenen Transformers Age of Extinction. In de afwezigheid van Optimus Prime is er een strijd voor overleving ontketend tussen de mensheid en de Transformers. Cade Yeager vormt een bondgenootschap met Bumblebee, een Engelse heer en een Oxfordse hoogleraar om er achter te komen waarom de Transformers steeds weer terugkeren naar de aarde.
The Last Knight wordt wederom geregisseerd door Michael Bay en in de cast zien we onder andere Mark Wahlberg en Stanley Tucci terugkeren naar hun rollen uit Age of Extinction. Ook keren Josh Duhamel, Tyrese Gibson en John Turturro uit de eerste drie films terug. Transformers the Last Knight komt uit op 22 juni en wordt bovendien de laatste film in de reeks die geregisseerd wordt door Michael Bay.
Gelukkig hoef je niet tot 22 juni te wachten, want op 4 april kunnen meerdere gelukkige fans al een voorproefje van de film bekijken tijdens een tof fan event! Details van het fan event vind je hieronder:
  • Wat: Allereerste beelden van Transformers The Last Knight (ongeveer 25 minuten) in IMAX
  • Waar: Pathé Arena Amsterdam
  • Wanneer: Dinsdag 4 april. Inloop is om 17:00u, begin van de sneak peak is om 17:30u.
transformers tickets voor imax fan event prijsvraag

Transformers tickets voor IMAX fan event prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij meerdere fans blij maken met toegang tot dit toffe event. Wil jij op 4 april in Amsterdam de eerste beelden van de nieuwe Transformers film checken? Doe dan mee aan onze prijsvraag voor Transformers tickets door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wat is jouw favoriete Transformer en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!