Dit zijn de leukste karakters uit Toy Story 4

Article
zondag, 23 februari 2020 om 12:00
xgn google image
Tijdens de Oscars heeft Toy Story 4 de prijs voor beste animatiefilm gekregen. Toy Story 4 is een Amerikaanse animatiefilm van Pixar uit 2019. We zien veel oude karakters terug uit de vorige delen, maar ook zien we veel nieuwe karakters. Dit zijn de leukste karakters uit Toy Story 4.
forky 200214 110721f1581686470

Forky

Eén van de nieuwe karakters uit de film is Forky, ingesproken door Tony Hale. Forky is het populairste karakter van Toy Story 4. Forky is een onzeker maar grappige spork die zichzelf niet als speelgoed ziet maar als afval. Elke afvalbak die hij ziet, ziet hij als zijn thuis. Hij is gemaakt door de karakter Bonnie. Hij is ook het enige speelgoed van Toy Story dat met de hand gemaakt is. Forky heeft na Toy Story 4 zijn eigen serie gekregen op Disney+, Wat is...? In deze serie van korte afleveringen leert hij hoe dingen in elkaar zitten. Zo heb je afleveringen zoals wat is vriendschap, wat is geld en wat is liefde?
bo beepf1581686494

Bo Peep

Bo Peep is te zien in alle Toy Story films en ook in de short film Lamp Life. Bo Peep is gebaseerd op Little Bo Peep, een karakter uit een oud Engelstalig kinderliedje. Bo Peep is vergeleken met de andere Toy Story films erg veranderd. Ze heeft een stoerdere uitstraling. In het begin van de film wordt Bo Peep weggedaan door haar eigenaar Molly. Uiteindelijk is ze in een tweedehands winkel terechtgekomen en ontsnapt zodat ze een vrij leven te leiden. Ze besluit dat ze niet meer iemands pop wil zijn. Stiekem is ze ook verliefd op Woody, maar dat laat ze niet merken. De stem van Bo Peep wordt ingesproken door Annie Potts.
toy story 4f1640868142

Bonnie

Bonnie Anderson is te zien in Toy Story 3 en 4. Bonnie neemt in Toy Story 3 het speelgoed van Andy over, omdat Andy naar de universiteit gaat. Bonnie heeft een enorme fantasie en speelt graag met haar speelgoed. Als ze voor het eerst naar de kleuterklas gaat, mag ze haar poppen niet meenemen. Ze voelt zich erg alleen. Doordat Woody stiekem met haar is meegegaan helpt ze haar om nieuwe vrienden te maken. Ze maakt uiteindelijk een vriendje, letterlijk. Ze heeft Forky gemaakt en zo voelt ze zich niet meer alleen. Na haar eerste dag gaat ze samen met haar ouders op een roadtrip en neemt al haar poppen mee. Maar ze raakt Forky steeds kwijt die verlangt naar elke prullenbak die hij ziet.
woodyf1581686547

Woody

Woody is het hoofdpersonage van alle Toy Story films. Hij was het lievelingsspeelgoed van zijn vorige eigenaar Andy. In Toy Story 4 wordt de stem van Woody ingesproken door Tom Hanks. Sinds hij de pop van Bonnie is, wordt er niet zo veel meer met hem gespeeld en belandt hij steeds vaker in de kast. In de vierde Toy Story, wanneer Bonnie Forky maakt, moet Woody de hele tijd op Forky letten als hij probeert de prullenbak in te gaan. Aan het eind van de film neemt hij afscheid van zijn vrienden en besluit met Bo Peep mee te gaan.
ducke en bunnyf1581686564

Ducky en Bunny

Ducky en Bunny zijn twee karakters die afkomstig zijn van de kermis. Ze zijn altijd bij elkaar, dat komt ook omdat ze aan elkaar vast zitten. Ze verlangen er naar om meegenomen te worden door een kind. Uiteindelijk besluiten ze dat ze toch bij de rest van het speelgoed te blijven en keren terug naar de camper waarmee Bonnie en haar ouders een roadtrip maken. Ducky en Bunny zijn alleen te zien in de vierde Toy Story. De stem van Ducky wordt ingesproken door Keegan- Michael Key en de stem van Bunny wordt ingesproken door Jordan Peele.
gigglef1581686585

Giggle McDimples

Giggle McDimples, in het Nederlands Giechel Verkuiltjes, is een klein poppetje dat gebaseerd is op Polly Pocket uit 1989. Polly Pocket was vroeger een doosje met daarin een mini poppenhuisje met kleine poppetjes. Giggle is een politieagent en haar doosje is een klein politiebureau. Ze is in de film de beste vriendin van Bo Peep. Samen zijn ze ontsnapt uit het tweedehands winkeltje waar ze vandaan komen. Giggle is te zien in Toy Story 4 en in de korte animatiefilm Lamp Life .De stem van Giggle wordt ingesproken door Ally Maki.
buzz lightyearf1581686608

Buzz Lightyear

Buzz Lightyear heeft in alle Toy Story films gespeeld. De stem van Buzz Lightyear wordt ingesproken door Tim Allen. In Toy Story 4 gaat Buzz op zoek naar Woody en Forky en belandt op de kermis waar hij als prijs wordt verkocht. Daar komt hij het duo Ducky en Bunny tegen en samen ontsnappen ze van de kermis om Woody en Forky te vinden. Wat komische scenes zijn in de film, is dat Buzz denkt dat zijn stemkastje zijn geweten is. Op naar de sterren en daar voorbij!
Wat zijn jullie favoriete karakters uit Toy Story 4?