Total War Warhammer 2 units - 5 toffe units op een rij

Article
woensdag, 18 oktober 2017 om 12:45
xgn google image
Total War Warhammer 2 is al een tijdje uit, maar wij krijgen geen genoeg van de game. Eerder kon je al lezen over de facties in de game en nu gaan we dieper induiken op de specifieke units, jouw pionnen op het slagveld. Wij zetten vijf Total War Warhammer 2 units die ons wel bekoren op een rij.
Net zoals in de normale Total War games zijn de units die je kan produceren afhankelijk van het niveau van je barakken. Hoe hoger het niveau van je barak is, des te betere units je kunt produceren. Nu geldt dat voor ruiters iets anders, omdat hier het niveau van de paardenstallen van doorslag is.

Kroxigors

We trappen af met deze krokodilachtige unit van de Lizardmen factie. En wat zijn ze toch een partij sterk, zeg. De Kroxigors zijn relatief grote mêlee krijgers die, wanneer ze op een een vijandige unit afstormen, in staat zijn een heel legertje uit te roeien.
Met hun bepantserde huid kunnen ze ook aardig wat schade weerstaan De Kroxigors behoren dus tot de krachtigste Total War Warhammer 2 units. Het enige nadeel is dat ze met hun oerinstinct totaal oncontroleerbaar worden als je ze op een vijandig leger afstuurt. Dan is het maar te hopen dat het goed afloopt.
119895

Doom Wheel

Diep onder de grond, ergens in het zuiden van de map zijn de ratachtige Skaven druk bezig met het bouwen van de ultieme oorlogsmachine: Doom Wheel. Dit voertuig zorgt voor dood en verderf op het slagveld en daar genieten wij stiekem wel van.
De naam verraadt eigenlijk alles over deze Total War Warhammer 2 units. Het is een groot rondrijdend wiel met allerlei scherpe randen en uitstekende messen, bestuurt door een Skaven. Wanneer je ermee op een vijandige unit afraast, kun je zomaar een kwart van diezelfde unit de dood in jagen.
119896

Hell Pitt Abomination

Toegegeven, de Hell Pitt Abomination is één van de meest afschuwelijke Total War Warhammer 2 units, maar is wel enorm sterk. Met zijn enorme, misvormde vleeslichaam strompelt hij names de Skaven het slagveld door op zoek naar vijanden om af te slachten.
En dat kan hij goed, want met zijn grote lichaam kan de Hell Pitt Abomination met één slag wel tientallen tegenstanders in één keer uitschakelen. Tel daarbij op dat zijn health enorm hoog is en je hebt een moordmachine in huis.
119897

Star Dragon

Uniek aan de elvenrassen is dat zij de enige speelbare facties zijn die de beschikking hebben over vliegende beesten. Waar de Dark Elves er slechts eentje heeft, hebben de High Elves er zelfs zes in de gelederen. De Star Dragon, de oudste van allemaal kan je van dat zestal gerust de beste unit noemen.
De Star Dragon is vrijwel op elk vlak vernietigend. Als je midden met hem in een leger speermannen landt, maakt hij ze allemaal af. Maar misschien de meest imposante vaardigheid van de Star Dragon is zijn verwoestende vuurspuwende kracht, waarmee hij vanuit de lucht honderden vijanden kan verpulveren. Je betaalt er overigens wel een aardige prijs voor, want het rekruteren kost 2400 munten.
119898

War Hydra

Zoals eerder gezegd hebben de Dark Elves de beschikking over één vliegend beest, maar dat is niet het enige grote monster dat ze kunnen oproepen. De vijfkoppige War Hydra is namelijk hun andere troef voor op het slagveld.
De kracht van het beest zit hem, naast de enorme grootte, dan ook in die vijf lange koppen. Met die kan de War Hydra in een hoog tempo vijanden stuk voor stuk doodbijten. Daarnaast is hij ook bijzonder moeilijk te slachten. Je zult namelijk eerst de koppen stuk voor stuk eraf moeten hakken, dus daar ben je wel even zoet mee.

Welke Total War Warhammer 2 units vind jij tof?

Dat waren vijf toffe Total War Warhammer 2 units die wij aanraden te gebruiken voor tijdens het spelen. Welke vind jij het tofst? Laat het ons weten in de comments!
Wil je daarnaast meer weten over de facties in Total War Warhammer 2? In een eerder stadium hebben we de verschillende rassen uitgelicht. Neem daar dus zeker een kijkje!