De Telegraaf en XGN.nl starten samenwerking

Article
dinsdag, 17 oktober 2017 om 16:55
xgn google image
XGN.nl kom je op steeds meer plekken tegen. Na onze eerdere samenwerkingen met Holland Media Combinatie en Mannen Magazine slaan we de handen ineen met De Telegraaf. Vanaf nu zullen we regelmatig recensies en andere artikelen over games en gadgets op de website van De Telegraaf publiceren.
De Telegraaf is een van de grootste nieuwswebsites en betaalde dagbladen in Nederland, al hoeven we jullie dat waarschijnlijk niet uit te leggen! Met onze nieuwe samenwerking kunnen we veel lezers voorzien van recensies en achtergrondartikelen over games en gadgets en versterken we het team daar! Naast onze wekelijkse bijdrage publiceert De Telegraaf zelf ook allerlei toffe artikelen, dus houd dat vooral in de gaten. Maar mocht je een naam van een van onze redacteuren tegenkomen, vinden we dat stiekem natuurlijk wel heel erg leuk!
Afgelopen week trapten we al af met de recensie van Destiny 2 en vanaf nu zal onze redactie in ieder geval elke vrijdag een artikel publiceren op de website van De Telegraaf. Dit kan gaan over een nieuwe game, maar ook smartphones of andere interessante snufjes.
De Telegraaf en XGN.nl starten samenwerking

XGN.nl op steeds meer plekken

Voor de lezers van XGN.nl verandert dit natuurlijk niets, maar je kunt voortaan wel onze teksten terugvinden op steeds meer plekken. Zo gingen we vorig jaar al een samenwerking aan met Holland Media Combinatie, waardoor we ook elke vrijdag in de kranten Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, De Gooi- en Eemlander en de IJmuider Courant staan met een leuk artikel.
Eerder dit jaar begon onze samenwerking met Mannen Magazine, een tijdschijft voor mannen dat elke week verschijnt. Daarin vullen we wekelijks twee of meer pagina's met één van onze game recensies. Mocht je nou in de toekomst een artikel van ons tegenkomen, maak dan een leuke foto en deel het op social door ons te taggen en wie weet sturen we je wel een leuke game of goodie op!
En schroom niet in de comments hieronder te vertellen hoe je onze nieuwe samenwerking vindt. Want nog altijd maak je kans op die zieke telefoon én collector's edition van Ghost Recon Wildlands, voor de reageer & win. Je weet wel; flink reageren op artikelen en een levendige leuke community maken en behouden.