Total War Warhammer 2

 • Total War Warhammer 2 (PC)
 • Releasedatum: 28 september 2017
 • PC

Total War Warhammer 2

Het vervolg op de RTS Total War Warhammer. Vier facties strijden tegen elkaar om The New World naar hun hand te zetten. Ook dit deel wordt ontwikkeld door Creative Assembly en zal in 2017 uitkomen voor de PC. 

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

PEGI 18
Genre
Strategie, Real-time strategy, Turn-based strategy
Releasedatum
28 september 2017
Franchise
Total War
Publisher
SEGA
Developer
The Creative Assembly
Platformen
PC

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • Top 5 beste Total War Warhammer facties - Welke is de sterkste?

  Total War Warhammer kent een hoop facties, maar welke is daarvan de beste? De game is nu een jaar uit en de meeste DLC is beschikbaar. Hoog tijd om een top 5 beste Total War Warhammer facties samen te stellen, om te zien welk ras nu eigenlijk boven de rest uit steekt.

  31 juli 2017 Rutger Meier
 • Vijf dingen die je moet weten over de Total War Warhammer 2 release

  De Total War Warhammer 2 release laat niet heel lang meer op zich wachten. Over twee maanden moet de game al in de schappen liggen. Daarom lijkt het ons tijd om vijf dingen te noteren die je echt moet weten voordat je de game gaat spelen.

  23 juli 2017 Rutger Meier 2 reacties
 • Total War Warhammer 2 pre-order bonus is nu helemaal bekend

  De Total War Warhammer 2 pre-order bonus is nu volledig bekend. Gisteren brachten wij al het nieuws dat de bonus voor de pre-order een nieuw ras zou zijn. Vandaag is het ras openbaar gemaakt, het zijn de Norsca.

  18 juli 2017 Rutger Meier 2 reacties
 • Total War Warhammer 2 pre-order details onthuld door ontwikkelaar

  De Total War Warhammer 2 pre-order details zijn onthuld door Creative Assembly, de ontwikkelaar van het spel. Als je de game besteld hebt voordat het uitkomt krijg je de beschikking over een extra ras. Dit nieuwe ras kun je gebruiken voor de eerste Warhammer.

  17 juli 2017 Rutger Meier
 • Total War Warhammer 2 trailer laat Dark Elves zien

  Een Total War Warhammer 2 trailer laat nieuwe beelden zien van duistere elven, oftewel de Dark Elves. Deze cinematic trailer laat beelden van dichtbij zien van de elven, die niet erg vredelievend ogen. De game komt 28 september uit voor PC.

  14 juli 2017 Rutger Meier