Top 9 beste films voor augustus 2015

Article
zondag, 02 augustus 2015 om 18:51
xgn google image
De maand augustus is voor velen de laatste vakantiemaand, voordat school in september weer van start gaat. Het is daarom belangrijk om nog even goed te lachen in deze laatste maand en gelukkig zit de top 9 beste films voor augustus 2015 vol met komische films.
Om de maand goed te beginnen starten wij met drie actie-komedies, hoewel Fantastic Four meer in een eigen genre zit gevuld met superhelden. Dit keer is de film een reboot van de karakters en verhaal, waardoor wij nieuwe acteurs zien in de rollen van Mister Fantastic, Invisible Woman, Human Torch en Thing.
Verder mogen wij ook genieten van een andere soort reboot, namelijk The Man From U.N.C.L.E. Wat voorheen bekend stond als een televisieserie uit de jaren zestig, is nu een film van Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Snatch). De actie inclusief komedie eindigt met American Ultra, waarin Jesse Eisenberg in de rol speelt van een stoner die in het geheim een sleeper agent is.

Fantastic Four - 6 augustus

Fantastic Four is het langst bestaande superheldenteam van Marvel en in het verhaal staan vier jonge buitenstaanders centraal, die naar een alternatief en gevaarlijk universum teleporteren waar hun fysieke vorm in schokkende wijze verandert. Bij terugkeer zijn hun levens voorgoed veranderd en moet het team zijn beangstigende en nieuwe vaardigheden zien te controlen. Gezamenlijk gaan zij vervolgens de strijd aan met een voormalige vriend en huidige vijand in het redden van de aarde.
In deze nieuwe reboot van Fantastic Four zijn rollen weggelegd voor Miles Teller als Mister Fantastic, Kate Mara als Invisible Woman, Michael B. Jordan als The Human Torch, Jamie Bell als The Thing en Toby Kebell als Victor von Doom.

The Man From U.N.C.L.E. - 20 augustus

The Man From U.N.C.L.E. geeft een frisse blik op de gelijknamige televisieserie uit de jaren zestig, waarbij het verhaal zich afspeelt in de vroege jaren zestig tijdens het hoogtepunt van de koude oorlog. In de hoofdrol staan CIA agent Napoleon Solo (Henry Cavill) en KGB agent Illya Kuryakin, die geforceerd worden om samen te werken en daarmee de missie aangaan om een mysterieuze internationale criminele organisatie te stoppen. De enige aanwijzing van het duo is de dochter van een verdwenen Duitse wetenschapper, die de sleutel vormt voor het infiltreren van de criminele organisatie in een race tegen de klok om de wereld te beschermen van een catastrofe.
Onder leiding van Guy Ritchie is de cast van The Man From U.N.C.L.E. verder aangevuld met Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Jared Harris en Hugh Grant.

American Ultra - 27 augustus

Mike (Jesse Eisenberg) lijkt een ongelukkige en ongemotiveerde stoner te zijn wiens leven met zijn vriendin Phoebe (Kirstin Stewart) volledig op zijn kop komt te staan. Buiten het medeweten van Mike om, is hij eigenlijk een welgetrainde en dodelijke sleeper agent.
In korte tijd komt het geheime verleden van Mike hem achtervolgen, waardoor hij temidden van een dodelijke overheidsoperatie wordt geforceerd om zijn innerlijke actieheld op te roepen om te kunnen overleven. In de film kom je naast de bekende gezichten van Eisenberg en Stewart ook nog Topher Grace en John Leguizamo tegen.
In augustus keren de 'thunder buddies' terug voor een nieuwe film, die beter bekend staat als Ted 2. In deze film zien wij Mark Wahlberg terug in zijn rol als John met Seth MacFarlane als de stem van Ted, alleen moeten wij het dit keer zonder Mila Kunis doen. De andere film geeft een gevoel van nostalgie voor gamers, waarin bekende karakters als Pac-Man en Donkey Kong de aarde komen vernietigen in Pixels.

Ted 2 - 13 augustus

Wanneer Ted (Seth MacFarlane) aan zijn beste vriend John (Mark Wahlberg) vertelt dat hij en zijn nieuwe bruid Tami-Lynn (Jessica Barth) een baby nemen, is iedereen erg verheugd. John biedt zelfs zijn hulp aan in de vorm van een persoonlijke donatie. Nadat dit plan mislukt, kiest het nieuwe bruidspaar ervoor om een kind te adopteren, hiervoor moet Ted alleen wel in de rechtszaal bewijzen dat hij een persoon is en niet enkel een eigendom. Gelukkig krijgen Ted en John hulp van een pas geslaagde rechtenstudente Samantha L. Jackson (Amdanda Seyfried) om de teddybeer te laten erkennen als een persoon.

Pixels - 20 augustus

Als kinderen in de jaren tachtig waren Sam Brenner (Adam Sandler), Will Cooper (Kevin James), Ludlow Lamonsoff (Josh Gad) en Eddie 'The Fire Blaster' Plant (Peter Dinklage) grote helden die de wereld duizenden keren hebben gered in de arcadehal. Alleen nu moeten zij de echte wereld redden, wanneer blijkt dat aliens video feeds hebben gevonden van klassieke arcade games en ze misvatten als een oorlogsverklaring.
Nu vallen aliens de aarde aan met voertuigen gemodelleerd aan de hand van arcade games. De Amerikaanse president Cooper vraagt zijn oude schoolvrienden om hulp om samen met Lt. Col Violet Van Patten (Michelle Monaghan) de strijd aan te gaan tegen Pac-Man, Donkey Kong, Galaga, Centipede en Space Invaders.
In de film Trainwreck zien wij hoofdrolspeelster Amy Schumer die van jongs af aan heeft geleerd om geen monogame relatie te hebben. Dit gaat helemaal goed totdat zij het karakter van Bill Hader tegen het lijf loopt en haar leven op zijn kop staat. Ditzelfde gebeurt bij Zac Efron, een wannabe DJ in de film We Are Your Friends. Met de juiste connecties weet hij ook zijn leven te veranderen, door te schitteren in zijn rol als plaatjesdraaier.

Trainwreck - 27 augustus

Sinds de jeugd van Amy (Schumer) heeft zij van haar vader (Colin Quinn) geleerd dat monogamie niet realistisch is. Tegenwoordig is Amy een schrijfster voor een tijdschrift, terwijl zij volgens het credo van haar vader leeft die vrij is van verstikkende en saaie romantische verbintenissen. Odanks deze levenswijze zit Amy toch in een sleur. Wanneer zij gevoelens krijgt voor het onderwerp van haar volgende artikel, een charmante en succesvolle sportdokter genaamd Aaron Conners (Bill Hader), begint Amy zich af te vragen of andere volwassenen, waaronder deze gast die haar echt mag, toch een soort betekenis halen uit een relatie.

We Are Your Friends - 27 augustus

We Are Your Friends speelt zich af in de wereld van elektronische muziek en het nachtleven van Hollywood met in de hoofdrol een aspirerende 23 jaar oude DJ genaamd Cole (Zac Efron). Overdag maakt Cole plannen met zijn jeugdvrienden terwijl hij in de avond werkt aan die ene track om de wereld in vuur en vlam te zetten. Dit verandert allemaal als hij de charismatische, maar beschadigde oudere DJ James (Wes Bentley) tegenkomt, die hem verder gaat begeleiden.
De samenwerking wordt echter ingewikkeld, als Cole gevoelens krijgt voor de jonge vriendin van James genaamd Sophie (Emily Ratajkowski). Terwijl de verboden relatie van Cole intensiever wordt en zijn vriendschappen uiteen vallen, komt Cole voor een keuze te staan tussen liefde, loyaliteit en de toekomst waar hij voor gemaakt is.
De laatste twee films uit de top 9 beste films voor augustus 2015 staan ver van komedie af. In Sinister 2 gaan wij namelijk lekker griezelen in een plattelandshuis waar de dood heerst. Vervolgens wordt in de film Dark Places juist een moord uit het verleden onderzocht, waar hoofdrolspeelster Charlize Theron bij betrokken is. Een spannende thriller die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Gillian Flynn, beter bekend van het boek Gone Girl en de bijbehorende film.

Sinister 2 - 20 augustus

Sinister 2 is de sequel op de originele horror film uit 2012. In nasleep van de schokkende gebeurtenissen uit Sinister, besluit een beschermende moeder (Shannyn Sossamon) samen met haar negen jaar oude tweeling (Robert en Dartanian Sloan) om te verhuizen naar een plattelandshuis, niet wetende dat het huis is gemarkeerd voor de dood.

Dark Places - 6 augustus

Het verhaal van Dark Places speelt zich 25 jaar na de moordpartij op de hele familie van Libby Day (Charlize Theron) af, waarin haar broer Ben Day (Corey Stoll) als de verantwoordelijke persoon is aangewezen. De geplaagde vrouw wordt plotseling aangesproken door Lyle Wirth (Nicholas Hoult), een lid van een geheime vereniging die zich specialiseert in het oplossen van complexe en onopgeloste zaken. In de film zie je verder nog bekende gezichten terugkeren van Chloe Grace Moretz, Christina Hendricks en Andrea Roth.

Populair Nieuws

Laatste Reacties