Top 8 tofste Marvel super heroes

  Een van de belangrijkste vragen uit het superhelden universum is beantwoord, dankzij jullie! Er kon namelijk gestemd worden op wie het tofste Marvel personage is om deze eeuwenoude discussie voor eens en altijd te beslissen. Lees verder of jouw favoriete held ook het icoon van anderen is in deze top 8 tofste Marvel super heroes!

  8. Ultron, Storm en Daredevil

  Blijkbaar zijn deze Marvel super heroes totaal niet geliefd onder jullie. Met een bedroevende laatste plaats in deze top 8 adviseren we de drie karakters naar het zoeken van een andere roeping.

  Voor Ultron, de mechanische superschurk, is het niet bepaald onverwacht dat hij geen stemmen krijgt. Hoe kan je stemmen krijgen als je elke stemgerechtigde probeert te vernietigen? Deze machtige slechterik heeft dan wel de krachten om alle computers te beheersen, maar dat heeft niet geholpen om de stemmen te beïnvloeden. Toch heeft hij wel indruk op ons gemaakt met de Marvel Avengers: Age of Ultron film.

  Storm is een lid van de X-Men en heeft de kracht om het weer te manipuleren en stormen te creëren. Met geen enkele stem ziet het er naar uit dat niet veel mensen onder de indruk van haar krachten zijn. Groot gelijk moet hierbij gegeven worden, want wat is er nou vervelender dan fietsen tegen de wind in? Iemand met die krachten verdient het volgens jullie dan ook niet om het tofste Marvel personage te zijn.

  Een andere superheld waar niemand van jullie op zit te wachten is Daredevil. Een blinde superheld zonder enige superkrachten spreekt niet echt aan. WIj zouden hem in ieder geval niet toevertrouwen met onze veiligheid, en jullie blijkbaar ook niet.

  Een laatste plek voor deze drie in de top 8 tofste Marvel super heroes.

  7. Thor en Captain America

  De een is god, de ander een supersoldaat. Wat deze twee gemeen hebben is dat ze beide een 7e plek van jullie hebben gekregen. Dat betekent dat zij niet de meest geliefde Marvel super heroes onder jullie zijn.

  Thor is de dondergod, gebaseerd op de Noorse mythologie. Hij is de zoon van Odin en de broer van schurk Loki. De held kent een enorme kracht waarmee hij zijn hamer in het rondslaat, die alleen hij kan gebruiken. Waarschijnlijk is Thor met dit aantal stemmen een van de minst populaire helden van de Avengers, net als Captain America.

  Captain America, oftewel Steve Rogers, is een supersoldaat die eerst een normaal persoon was totdat er op hem geëxperimenteerd werd. Na het nemen van een bepaald serum werd hij de ideale strijder, superkrachten of niet. Zijn iconische schild is onbreekbaar en zijn vaardigheden met het voorwerp zijn ook niet te onderschatten. Maar met maar 2% van de stemmen slaat hij met zijn Amerikaanse patriottisme schijnbaar niet zo aan.

  Wel komt er een nieuwe film uit van het Amerikaanse ideaal. Vanaf 6 mei draait Captain America Civil War in de bioscoop. Wellicht scoort de superheld daarna wat hoger in de lijst met tofste Marvel super heroes.

  6. Rocket Raccoon

  Een pratende wasbeer die ook nog eens in de ruimte leeft, wapenexpert en meesterlijke strateeg is? Rocket Raccoon voldoet aan deze omschrijving. Het handige beestje maakt deel uit van The Guardians of the Galaxy, een genootschap dat het universum beschermt tegen potentiële gevaren. Na de succesvolle gelijknamige film uit 2014 heeft het pluizige, maar bijdehante dier, zich gevestigd als een van de bekendste en tofste Marvel super heroes.

  Hij heeft van jullie de 6e plek gekregen wat nog wel eens hoger uit zou kunnen vallen na de tweede Guardians of the Galaxy film die in de lente van 2017 uitkomt.

  5. Starlord

  Onder jullie bevinden zich genoeg Guardians of the Galaxy fans, want Starlord heeft flink wat stemmen gekregen. Starlord, ofwel Peter Quill, laat zien dat hij de leiding over het collectief kan nemen in deze top 8 tofste Marvel super heroes.

  Starlord is een normale man zonder krachten, maar wat hij wel goed kan is het kwaad bestrijden met een dosis aan humor. Samen met Rocket Raccoon, Groot, Drax the Destroyer en Gamora beschermt hij het universum, als Starlord tenminste niet wordt gedreven door zijn honger naar avontuur.

  4. Iron Man

  Tony Stark, multi-biljonair en vastgoedmagnaat, is een geniale ingenieur die wel houdt van een beetje risico. Hij ontwikkelt namelijk superkrachtige mechanische pakken en kunstmatig intellectuele systemen (Ultron) om het kwaad te bestrijden en oorlogen te eindigen. Dit slimme individu wordt ook wel Iron Man genoemd als hij een van zijn robotkostuums aan heeft. Met hem valt in ieder geval niet te sollen.

  De mechanische superheld is volgens jullie een van de tofste Marvel super heroes die er is. Hij is namelijk enorm handig, heeft een oneindig kapitaal en heeft meestal de mooiste vrouwen om zich heen. Hij krijgt dan ook de vierde positie van jullie, maar dat is niet genoeg om de volgende helden bij te houden in deze top 8 tofste Marvel super heroes.

  3. Spider-Man en de Hulk

  Niet geheel onverwacht, maar Spider-Man zit bij de top 3 van de stemmen! Peter Parker is met zijn spinnenkrachten waarschijnlijk hét bekendste Marvel personage dat er bestaat. Ook is Spider-Man een van de meeste diepgaande Marvel-franchises aangezien het over een student gaat die zowel problemen met zichzelf heeft, als de mensen om zich heen kwijtraakt. Desalniettemin weet hij altijd elke schurk te overleven, te verslaan en ookdit mag hij weer bewijzen in de aankomende Spider-Man film.

  De grote groene reus doet het ook totaal niet slecht aangezien hij net als Spider-Man een derde plek heeft verovert in de top 8 tofste Marvel super heroes. De grote sloopbal vernietigt alles dat tegen hem in gaat, terwijl hij in zijn normale vorm een vredelievende professor is. De Hulk is het hoogst geëindigde personage uit de Avengers en Bruce Banner alias de Hulk komt hiermee op een gedeelde derde plek.

  2. Deadpool

  De Deadpool film, die vorige maand is uitgekomen, heeft het erg goed gedaan. Niet alleen was het een van de grofste films met Marvel super heroes in de hoofdrol, maar het was ook een van de meest hilarische films.

  Toegegeven, Deadpool is een toffe antiheld die lak heeft aan alles en iedereen. Door zijn onnatuurlijke krachten is hij nauwelijks dood te krijgen en het feit dat hij een wapenmeester is, geeft hem het recht op een tweede plek in deze top 8 tofste Marvel super heroes.

  1. Wolverine

  Met 27% van alle stemmen is Wolverine de tofste Marvel super heroe die ooit bestaan heeft. Het is voor eens en altijd besloten dat Wolverine de ultieme badass is die boven alle andere Marvel super heroes staat. Hiernaast krijgt hij ook nog eens een nieuwe film. Maar wat maakt Wolverine nou de favoriet?

  Wolverine heeft een speciaal skelet dat nauwelijks kapot kan, hij regenereert zijn gezondheid, is ijzersterk, heeft klauwen die uit zijn handen komen en daarnaast ook nog een overheersend superheldenkostuum. Deze mutantenman, Logan genaamd, maakt deel uit van het superheldencollectief de X-Men, dat de wereld in balans probeert te houden.

  Hebben jullie zien aankomen dat Wolverine de meest toffe superheld is?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.