Top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features - Slimes!

Article
vrijdag, 17 juni 2016 om 17:54
xgn google image
Nintendo heeft met Dragon Quest 7 een van de meest geliefde games uit de franchise in handen. De nieuwe game wordt volledig geremasterd voor de Nintendo 3DS en na de E3 weten we ook een stuk meer wat we kunnen verwachten. Daarom lees je hierbij ook de top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features!
Zoals gezegd is het een remaster van de in 2000 uitgekomen Dragon Quest VII Fragments of the Forgotten Past. Hierdoor weten mensen die de titel al eens hebben gespeeld waarschijnlijk al een beetje wat ze kunnen verwachten. Maar net als met Pokémon Omega Ruby en Omega Sapphire kun je van een 3D remake wel meer van het avontuur verwachten.
Onder andere die nieuwe features zijn terug te vinden in deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features. Maar wees niet bevreesd: als je de game nog nooit hebt gespeeld, geven we ook een stukje verhaal erbij voor je zodat jij straks klaar bent voor het nieuwe avontuur! Zorg ervoor dat je helemaal klaar bent met het nieuwe verhaal door deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features!

5. Akira Toriyama

Komt deze naam je bekend voor? Ja? Goed zo! Zo niet, dan mag je jezelf in een hoekje gaan schamen. Akira Toriyama is een van de bekendste manga artiesten die deze wereld rijk is en daardoor mag je ook verwachten dat de nieuwe Dragon Quest 7 er heel goed uit gaat zien. Deze manga artiest verzorgt namelijk de artwork voor de nieuwe Dragon Quest.
Ben je nog niet helemaal overtuigd van de kunde van deze Manga artiest? Dan zullen we je even met een flinke opsomming blij maken. Akira Toriyama is namelijk verantwoordelijk voor Chrono Trigger, Dragon Ball (Z), Blue Dragon en Budokai Tenkaichi 3.
Als dit je niet overtuigt dat de nieuwe Dragon Quest er ontzettend goed uit gaat zien, dan weten wij het ook niet meer. Een van de meest gerenommeerde kunstenaars in de mangawereld moet toch wel betekenen dat de nieuwe Dragon Quest VII er heel erg goed uit gaat zien. Het heeft ons in ieder geval enthousiast genoeg gemaakt om dit feit op te nemen in de top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features!
93521

4. Tijdloos Verhaal

Het vierde punt is een kleine woordgrap. Je gaat in Dragon Quest VII Fragments of the Forgotten past namelijk zowel vooruit als achteruit in de tijd. Dat alles om de wereld van het kwaad te verlossen of om er in ieder geval voor te zorgen dat de wereld gered wordt.
Het verhaal van Dragon Quest 7 is misschien wat ingewikkeld en om niet te veel spoilers weg te geven (Dragon Quest staat er namelijk om bekend om altijd een ontzettend tof verhaal te hebben) zullen we alleen de hoofdlijnen voor je schetsen in deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features.
Jij als speler bent natuurlijk de held, de naamloze held aangezien jij de persoon bent die hem een naam moet geven. Je vader brengt op een dag een landkaart terug nadat hij een dag lang heeft gevist. Wanneer je de map opent zie je dat het eiland waarop je leeft vroeger een enorm continent was.
Jij als het moet na een aantal gebeurtenissen terug in de tijd reizen om ervoor te zorgen dat de wereld niet verandert in het eiland waar jij nu op leeft. Klinkt ingewikkeld? Dat kan kloppen maar daardoor is het verhaal van Dragon Quest VII juist zo ontzettend tof.
Het verhaal alleen al is meer dan genoeg reden om de game in deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features.
93522

3. 30 classes

Jazeker, je leest het goed. Om de wereld van Dragon Quest te overleven kun je 30 verschillende classes trainen, van volleerd zwaardvechter tot krachtige magiër. Van gevaarlijk onzichtbare rogue tot boogschutter met het oog van een adelaar. 30 classes bieden jou in ieder geval genoeg keus om de juiste speelstijl te vinden.
Het feit dat je zoveel vrijheid hebt om deze erg toffe RPG te kunnen spelen zorgt ervoor dat je ruimvoldoende keus hebt om de game te spelen en dat is natuurlijk ook de reden dat we deze feature hebben meegenomen in de top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features.
Want keuzevrijheid is iets wat elke gamer wil hebben. Laat ons vrij en doen wat we willen, dan weet je in ieder geval zeker dat we ons vrij voelen en ons volledig kunnen inleven in de game.
93523

2. Streetpass

Als je de voorgaande features in de top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features niet erg vernieuwend vond, dan past deze nummer 2 waarschijnlijk een stuk beter binnen je straatje. De nieuwe Dragon Quest voor 3DS maakt gebruik van Streetpass. 3DS gebruikers weten waarschijnlijk precies wat hiermee bedoeld wordt.
Voor de mensen die nog zitten te twijfelen om een 3DS aan te schaffen of even een opfriscursus nodig hebben: Streetpass is een speciale functie van de 3DS. Met streetpas passeer je andere mensen die dezelfde game hebben om gegevens uit te wisselen. Dit klinkt misschien niet erg spannend, maar wanneer je bedenkt dat je er nieuwe gameplay features voor terug kunt krijgen, klinkt het opeens een stuk interessanter.
De reden dat we de Streetpass functie specifiek in deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features noemen, heeft te maken met de gameplay die je ervoor terugkrijgt. Door mensen met Streetpass te passeren krijg je in de nieuwe Dragon Quest namelijk speciale items waarmee je nieuwe dungeons kunt vrijspelen. Deze Dungeons bevatten meestal speciale monsters en items. Zodat je zowel in level sterker kunt worden als met de wapens die je in de dungeons kunt verkrijgen.
93524

1. Vernieuwde vormgeving

De koploper van deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features is de nieuwe vormgeving in de titel. We hebben de artiest achter de game al even genoemd. Maar het belangrijkste is dat de titel er beter uitziet dan ooit.
Hoewel je de game al hebt kunnen spelen op iOS en Android, of misschien ben je er zelfs al mee aan de slag geweest op de originele PlayStation. De game zal er op de 3DS werkelijk uitzien als nieuw.
Misschien ken je het achtste deel nog? Dragon Quest VIII Journey of the Cursed King was in 3D en zag er destijds uit als een grafisch hoogstandje. Voor het zevende deel mogen we waarschijnlijk precies hetzelfde verwachten, maar het mooie is dat we de game overal mee naartoe kunnen nemen.
Enthousiast geworden door deze top 5 tofste Dragon Quest 7 3DS gameplay features? Dan is het ook mogelijk om voorgaande games voor mobiele platforms te spelen. Ook deel 7 staat in de App Stores van zowel iOS als Android, maar wil je de lol echt verpesten voordat je de vernieuwde uitvoering hebt kunnen spelen?