Top 8 beste films voor april 2017 - de leukste op een rijtje!

Article
maandag, 03 april 2017 om 17:18
xgn google image
De maanden vliegen voorbij en de lente is inmiddels van start gegaan. Toch kan in de maand april het weer nog aardig schommel. Met de paasdagen voor de deur bieden wij jou alvast verschillende film opties mocht een terrasje er onverhoopt niet in zitten. In de top 8 beste films voor april 2017 staan de leukste op een rijtje!

Smurfs: The Lost Village – 5 april

De smurfen zijn terug in inmiddels alweer een derde bioscoopfilm! Maar in tegenstelling tot de vorige twee films zal de nieuwe variant compleet bestaan uit animatie. Dit betekent geen echte acteurs en geen echte steden. In dit nieuwe avontuur vindt Smurfin een vreemde landkaart.
Deze landkaart beweert de weg te wijzen naar het zogenaamde Verloren Dorp. Samen met haar nieuwsgierige vrienden Klungelsmurf, Potige Smurf en de bekende Brilsmurf trekken zij erop uit om te ontdekken of dit dorp echt bestaat. De speurtocht zit vol actie, gevaar, enge bossen en wonderbaarlijke wezens. Lukt het de smurfen Gargamel voor te blijven en dit mysterieuze dorpje te vinden?

Going in Style – 6 april

Nee Morgan Freeman is nog steeds niet met pensioen. Althans niet in het echt, maar wel in de nieuwe komedie Going in Style. Samen met wat oude vrienden geniet hij van het leven, tot ze hun pensioengeld verliezen door een flinke crisis. Het wordt steeds lastiger om de rekeningen te kunnen betalen en het genieten slaat om in zorgen.
Ze zijn de wanhoop nabij en besluiten voor het eerst in hun leven lak te hebben aan de regels. De drie mannen stippelen een plan uit om de bank die er met hun geld vandoor is gegaan te overvallen. Maar hoe doe je dat zonder enige kennis van wapens, overvallen en banken?
108663

Fast & Furious 8 – 13 april

Na het emotionele verlies van Paul Walker leek heel even het einde van de reeks in zicht te zijn. Maar de cast besloot juist door te zetten omdat in hun beleving dit was wat Paul zou willen. En daarom pakte de studio uit met heftigere stunts, veel grote name en een nieuw verhaal.
Dom (Vin Diesel) en Letty (Michelle Rodriguez) hebben eindelijk elkaar trouw beloofd en vieren samen het geluk op een prachtige huwelijksreis. Brian (Paul Walker) en Mia (Jordana Brewster) besloten om vervroegd met pensioen te gaan en de overige familieleden leiden een normaal leven. Maar fast zou fast niet zijn zonder groot conflict!
Dus wanneer er een geheimzinnige vrouw verschijnt (Charlize Theron) die Dom verleidt om terug te keren naar het criminele pad en dit aangrijpt gaat alles mis. Hij valt liegt, bedriegt en valt zijn familie aan wat resulteert in een helse klus om Dom terug te krijgen. Zal de hechte familieband dit grote conflict overwinnen

The Boss Baby – 19 april

Een komische film over baby’s voor zowel jong al oud, dat is pas vernieuwend! Deze baby (Alec Baldwin) is namelijk niet zomaar een baby. Hij draagt een pak, kan al volmondig praten en is een echte regelaar. En zijn komst heeft een enorme impact op de familie.
Het is leuk om op een humoristische manier te kijken naar de verandering binnen een familie wanneer er een nieuw kindje bijkomt. Zeker als dit wordt vertelt door een 7-jarig ventje vol fantasie. Maar naast de humor en mooie animatie is het verhaal voorzien van een liefdevolle boodschap over familie en het belang ervan. En dus zeker de moeite waard om met het hele gezin te zien.
ââ
108664

Get Out – 20 april

In Amerika verscheen deze angstaanjagende thriller enkele weken geleden al in de bioscopen. En de reviews liegen er niet om; hij wordt lovend ontvangen en velen beweren dat het wel eens de beste film van 2017 zou kunnen worden. Gelukkig kunnen wij nu eindelijk zelf oordelen!
Chris (Daniel Kaluuya) is een Afro-Amerikaanse jongen die gelukkig samen is met zijn blanke vriendin Rose (Allison Williams). Na een periode samen door te brengen is het tijd om de familie te ontmoeten en reizen de tortelduifjes af naar het grote landgoed van haar ouders. Na aankomst blijkt al snel dat de familie overdreven vriendelijk reageert en Chris voelt zich door zijn huidskleur wat ongemakkelijk. Maar al snel doet hij wat vreemde ontdekkingen en blijkt de uitnodiging duistere redenen te hebben.

Voor Elkaar Gemaakt – 20 april

Na de flop van Tuintje in mijn Hart is het te hopen dat Voor Elkaar Gemaakt beter wordt ontvangen door het Nederlandse Publiek. We volgen het verhaal van Felix die met volle teugen geniet van zijn vrijgezelle leventje. Hij voelt niets voor een vaste relatie en kinderen zorgen alleen maar voor last. Maar door een vreemd incident eindigt hij in het ziekenhuis en verandert alles.
Wanneer Felix wakker wordt en de diagnose onvruchtbaarheid krijgt, stort zijn leven in elkaar. De altijd blije vrijgezel die nooit aan kinderen wilde beginnen, kan opeens alleen maar denken aan het hebben van een gezin. Gelukkig heeft Felix eerder in zijn leven sperma gedoneerd en is het celletje goed terecht gekomen.
Felix zal alles op alles zetten om er te zijn voor het enige kind dat hij ooit zal krijgen. Zelfs al heeft bevruchte mama Jip al een vriend...
108665

Guardians of the Galaxy Vol. 2 – 26 april

Na het grote succes van Guardians of the Galaxy in 2014 kon een vervolg niet uitblijven. Eindelijk is het meest buitengewone marvel team terug op het witte doek! En zoals we van het team verwachten doen ze dit geheel op hun eigen manier. Met knallende muziek, droge humor en een nieuw avontuur.
Star-Lord,Gamora, Drax, Rocket en een Baby Groot proberen ze uit te zoeken wie de vader van Peter Quill is en welk mysterie hier achter schuilt. Er ontstaan nieuwe vijanden en vele gevechten. Maar er worden ook nieuwe vriendschappen gesloten en zal het team er alles aan moeten doen om een eenheid te blijven.

Free Fire – 27 april

nieuwe misdaad film met een verfrissende cast sluit de maand april netjes af. In de film free fire keren we terug naar het jaar 1978 in Boston waar wijde pijpen en glanzende jasjes nog hip waren. Verschillende gangsters komen samen om een wapendeal af te sluiten die soepel zou moeten verlopen. Dit was iets te optimistisch want twee heethoofden krijgen al snel ruzie en voor je kunt knipperen met je ogen wordt er aan alle kanten geschoten.
De personen die na deze kogelregen nog in leven zijn proberen er maar al te snel vandoor te gaan met de gevulde koffer. Maar is dit wel zo slim?
ââ