Top 7 opmerkelijkste Halloween kostuums voor gamers

  31 oktober komt dichterbij. Als een echte gamer kan je natuurlijk niet zonder een gepast Halloween kostuum, voor als je straks naar een Halloween feestje gaat. Dit is ons handige overzicht van de vetste Halloween kostuums voor gamers!

  7. Pacman & Ghosts

  Halloween kostuum

  Deze 'ouwe knakker' kampt al tientallen jaren met spoken middels een kat- en muisspel. Een Halloween outfit in de vorm van Pacman en aanhang is dan ook meer dan gepast. Verre weg niet één van de engste Halloween kostuums in dit lijstje, maar Pacman is vooralsnog een ervaringsdeskundige als het op spooky shit aankomt. En met een beetje creativiteit zet je dit zelf zo in elkaar trouwens.

  6. Bowser

  Halloween kostuum 6

  Een eersteklas badass als Bowser verdient dubbel en dik een plek op deze lijst. Sterker nog: deze outfit staat gewoon te koop via het Engelse Morphsuits. Geen rib uit je lijf vooralsnog. En als je snel genoeg bent, dan zou je nog voor 31 oktober je Bowser Halloween kostuum kunnen ontvangen.

  5. Nurse (Silent Hill serie)

  Halloween kostuum 5

  Genoeg brave Halloween kostuums... Deze 'sexy' nurse (uhum?) uit Silent Hill spookt ongetwijfeld nog door je herinneringen van deze lugubere horror-serie van Konami. Of je vriendin staat te popelen om een korf van papier-mâché om haar hoofd te doen? Waarschijnlijk niet. Maar stuur ons gerust de uiteindelijke foto (muahahaha).

  4. Zombie Mario

  Halloween kostuum 4

  Een gewone Mario is natuurlijk niet evil genoeg voor een lijst van Halloween kostuums. Een bepaalde mate van cognitieve dissonantie hoort er nou eenmaal bij. Maar een zombie Mario blijft toch iets gruwelijker als je voor een gepast Halloween kostuum gaat.

  3. Pyramid Head (Silent Hill serie)

  Halloween kostuum 3

  Sommige mensen krijgen letterlijk een punthoofd van feestjes. Deze 'Pyramid Head' kerel doet het in stijl. Inclusief compagnon (of verborgen drinkbeker) en een ontiegelijk groot zwaard. Z'n prachtig bebloede flapperbroek past daarnaast ook qua kleur bij de aanwezige pompoenen.

  2. Ellie & Cordyceps fungus (The Last of Us)

  Halloween kostuum 2

  Volgens velen de beste game ooit. Volgens ons op z'n minst één van de beste Halloween kostuum combinaties. Nou nog uitvechten wie van je vrienden (of familieleden) de zombie speelt... Voetschimmel komt immers vaak van één drager en de anderen nemen het over. Wellicht is daar je clue.

  1. Scorpion (Mortal Kombat serie)

  Halloween kostuum 1

  "GET OVER HERE!" Wellicht niet de engste knaap op deze lijst, maar met Scorpion heb je één van de bruutste Halloween kostuums! Want laten wij eerlijk zijn: al sinds het schoolplein wil iedereen op hem lijken.Ook deze is te bestellen via het Verenigd Koninkrijk. Met nog een extra 'upgrade' kan je ongetwijfeld elke chick op het feest aan de haak slaan. Grapje.

  Dit was de lijst! Je kan hier nog een mooie Top 10 aan horror-games checken. Liefhebbers van serie komen tijdens Halloween ook aan hun trekken.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.