Top 7 mooie mannen in games

Article
dinsdag, 29 januari 2013 om 18:00
xgn google image
Ik weet het, de meeste bezoekers zijn mannen op deze site. Desalniettemin bestaan er ook vrouwelijke gamers en homo's. Deze special is voor hen, een special vol met mooie mannen! Ja, in behoorlijk wat games zitten toffe mannen. Er zijn zeven geselecteerd, voor elke dag van de week één zullen we maar zeggen.
7. Sam Fisher
We beginnen met Sam Fisher, de hoofdrolspeler uit de Splinter Cell games. Hij is toch wel een stoere bink, een soort James Bond op de consoles. Iedere keer weet hij weer lekker stealth te werk te gaan en vijanden te slim af te zijn. Een knappe man met hersenen, ja ja, die Fisher weet al jaren indruk op ons te maken. Wat hem nog aantrekkelijker maakt is dat het een man is die meegaat met zijn tijd. Soms heb je mannen die al wat jaartjes rondlopen en dan verdomd eigenwijs zijn en stil blijven staan. Nee, Fisher niet. Neem alleen al Splinter Cell: Conviction. Opeens was Fisher niet alleen een jongen die van stealth hield, ook kon hij de stoere Rambo uithangen. Altijd in voor actie, op meerdere manieren. Mmm. Wat zou die man nog meer in petto hebben?
6. Leon Kennedy
Iemand die je misschien niet zo snel in dit rijtje verwacht, maar toch verdomd goede looks heeft is Leon Kennedy. We kennen hem al jaren uit de horror serie Resident Evil. We geven het toe, in het heetst van de strijd, in zo'n spannende franchise, kijk je misschien niet altijd om je heen om te zien wat voor moois er allemaal rondloopt. Neem van ons aan dat Leon een absolute hottie is. Hij heeft halflange lokken en een mooi getraind lijf waarmee hij iedere keer weer de show steelt. En let er eens op wat voor mooie lederen handschoentjes hij aanheeft, Michael Jackson toonde eerder al aan dat dit een uitstekende combinatie is om aan te tonen dat je bad ass én sexy bent. Met die lederen handschoenen heeft onze beste vriend Leon altijd een wapen in handen waarmee hij menig zombie zonder genade van lood voorziet. Boem! Onze Leon weet toch iedere keer weer van aanpakken.
5. Ezio Auditore
Elke gamer van deze generatie moet hem kennen, Ezio Auditore, de man uit Florence, die leefde van 1459 tot 1524. We zagen hem voor het eerst in Assassin's Creed II. Allereerst is onze man een Italiaan en het is nu eenmaal bekend dat veel vrouwen een zwak hebben voor een man met een accent. Daarom doet acteur Gerard Butler het bij menigeen ook goed, vanwege zijn Schots accent. Maar terug naar Ezio. Hij begint jong, onstuimig en romantisch. Maar al snel moet hij in actie komen om als getrainde moordenaar de ene bad guy na de andere uit te schakelen. Onze sluipmoordenaar is meestal onherkenbaar, verscholen in een mantel met capuchon. Enkel wat laarzen aan zijn benen zijn zichtbaar. Je zou bijna vergeten dat onder deze verhulling een knappe jonge Italiaan schuilgaat met donkere lokken. Ma che bello!
4. Hwoarang
Hwoarang kennen we uit de Tekken games. Hij verscheen voor het eerst in Tekken 3 en is sindsdien niet meer weg te denken uit de franchise. Hij heeft een opvallend uiterlijk met haflange rode lokken, een versierde broek en sporen aan zijn schoenen. Hij is dan ook niet vies van wat nodige sla- en trapwerk en vooral met zijn harde trappen komen die sporen maar al te goed van pas. Dat slaan lukt ook wel, want onze held heeft flinke spierballen. Maar naast zijn krachtige lichaam zou je bijna vergeten dat Hwoarang ook nog een missie voor ogen heeft. Alles bij hem is er namelijk op gericht om Jin Kazama te verslaan en wraak te zoeken tegen hét monster van het vechten: Ogre. Ondertussen loopt hij toernooien af en verslaat hij ronde na ronde vijanden met zijn Taekwondo moves. Wat een kracht. De beste man lijkt nooit uitgeput te raken.
3. Dante
Dante is de hoofdpersoon uit de Devil May Cry serie. Onlangs verscheen DMC: Devil May Cry waardoor we nu weer volop met onze bink aan de slag kunnen. In het verleden viel hij nogal op door zijn uiterlijk: wit zilverachtig haar en helderblauwe ogen. Zo'n man zie je niet overal lopen en dus is het een genot voor het oog. In de reboot is hij qua uiterlijk veranderd. Zijn halflange lokken zijn helaas verdwenen. Desalniettemin is de opening van DMC: Devil May Cry niet mis. Dante's sixpack spat van de buis af en zonder boxershort, hijst hij zich op een uiterst stoere manier in zijn kleding. Ja, dat is vermaak van de bovenste plank. En dan moet de echte actie nog beginnen. Dante is er namelijk niet vies van om vijanden om te leggen met zijn geliefde 'Ebony en Ivory', oftewel zijn pistolen. Maar ook hakt hij veel monsters door midden met zijn zwaarden. Tjonge wat een man, waar vind je die nog tegenwoordig?
2. Nathan Drake
Nathan Drake is natuurlijk de protagonist uit de Uncharted franchise, een van dé verrassingen op de PlayStation 3. Meestal loopt hij er bij in simpele jeans met een t-shirt, maar the boy next door is niet zo gewoontjes als hij eruitziet. In al heel wat games heeft de man zich ontpopt tot een ware avonturist, een soort Indiana Jones van nu, de mannelijke tegenhanger van Lara Croft. Noem hem zoals je hem wilt noemen. Drake is tof en vooral stoer. Qua vrouwtjes weet hij soms in de games nog niet wie hij precies moet kiezen, maar wij weten maar al te goed wie we moeten kiezen, nietwaar? Drake gaat geen gevaar uit de weg en is niet vies van grapjes en vooral het gebruik van sarcasme. Zo'n man moet je eens kalmeren, een aai over zijn bolletje geven en vooral niet meer laten gaan.
1. Prince of Persia
Wat is er nou aantrekkelijker dan een mysterieuze man? Een man die je niet meteen kunt doorgronden, een man die zijn naam bijvoorbeeld niet meteen prijs geeft. De Prince of Persia heeft deze mystiek. Daarnaast ziet deze man er ook ontzettend mooi uit met halflange lokken, een gespierd lijf en bovenal een lenig lichaam. Hij klautert al heel wat jaren van platform naar platform en heeft geen moeite om van muur naar muur te springen. Zou die lenigheid ook ergens anders van pas komen? Goed, genoeg nagedacht. Mensen die van deze stoere en mooie hunk nog extra willen genieten kunnen de verfilming eens opzetten. De vertolking van Jake Gyllenhaal is niet mis. De beste jongen was flink aangekomen voor zijn rol om spiermassa te kweken en had zijn lokken lang laten groeien. Onweerstaanbaar!

Populair Nieuws