Top 6 beste onthullingen tijdens The Game Awards 2015

  Afgelopen nacht was het weer tijd voor The Game Awards 2015. Naast dat er bekend werd gemaakt wat nu de beste games van 2015 zijn geworden, waren er ook een hoop aankondigingen en andere nieuwtjes rondom games.

  Er zijn gisteravond daarom aardig wat interessante onthullingen geweest, die wij graag voor jou op een rijtje zetten. Dit zijn de X belangrijkste onthullingen tijdens The Game Awards 2015.

  6. Vier nieuwe Mortal Kombat X Characters aangekondigd

  Vorige week werd er door Bros. Interactive Entertainment bekendgemaakt dat er een nieuw Mortal Kombat X karakter tijdens The Game Awards bekendgemaakt zouden worden, maar deze aankondiging haalde dit moment niet. Vlak voor de awards werd gelekt dat er maar liefst vier personages bekendgemaakt zouden worden en ook welke.

  De karakters worden toegevoegd aan de Kombat Pack 2 DLC, die begin 2016 zal uitkomen. De nieuwe personages die in de downloadable content zullen verschijnen zijn Leatherface van The Texas Chainsaw Massacre en Xenomorph uit de Alien franchise. Daarnaast wordt de oude bekende Bo Rai Cho toegevoegd en worden Cyrax, Sektor en Robot Smoke in de in één karakter omgevormd, genaamd Tri-Borg.

  5. Nieuwe Quantum Break trailer vrijgegeven

  Ontwikkelaar Remedy, bekend van onder andere Alan Wake, kondigde enige tijd geleden een nieuwe game aan, genaamd Quantum Break. In de game speel je Jack Joyce, die na een mislukt experiment, krachten heeft gekregen waarmee hij de tijd kan manipuleren.

  Door dit experiment is er ook een Quantum Break ontstaan, die ervoor zorgt dat de tijd op aarde stil komt te staan. In dit avontuur ga je op zoek naar de oplossing, die ervoor zorgt dat de tijd op aarde hersteld wordt.

  Tijdens The Game Awards 2015 werd er een indrukwekkende trailer van de game onthuld, waarin de tijdsmanipulatie goed te zien is. De game wordt op 5 april verwacht.

  4. Rock Band VR aangekondigd voor de Oculus VR

  Directeur van Oculus, Paul Luckey liet ook van zich horen tijden The Game Awards 2015. Ondanks dat veel mensen verwachtten dat het tijdens het event bekendgemaakt zou worden, liet hij in ieder geval weten dat er nog geen releasedatum bekend is voor de release van hun virtual realirty bril, de Oculus Rift.

  Ook liet de directeur van de het bedrijf weten dat er een Rock Band game in ontwikkeling is, die je met de VR-bril kunt spelen. De game gaat Rock Band VR heten en deze werd aangekondigd met een trailer.

  3. Telltale Batman aangekondigd

  Telltale staat bekend om zijn episodische games die het bedrijf heeft voortgebracht. Zo heeft Telltale Games onder andere een reeks van The Walking Dead, The Wolf Among us en Tales from the Borderlands. Het bedrijf liet tijdens The Game Awards weten dat hij een nieuwe episodische game van Batman uitgeeft.

  Deze game etappes kunnen ergens in 2016 verwacht worden. Ook werd er een korte trailer van de de Telltale Batman vrijgegeven. Over de de game zelf werd verder inhoudelijk niet echt gesproken.

  2. Rise of the Tomb Raider DLC Aangekondigd

  Ontwikkelaar Crystal Dynamics heeft tijdens The Game Awards de eerste DLC van de game Rise of the Tomb Raider aangekondigd. Deze draagt de naam Baba Yaga: Temple Witch en moet de gamer uren aan gameplezier gaan opleveren. Zet je dus maar schrap voor meer Tomb Raider actie en avontuur, afgewisseld met puzzels. Bij deze onthulling werd er ook een trailer onthuld.

  1. Far Cry Primal gameplay video onthuld

  In oktober kondigde Ubisoft een nieuwe Far Cry titel aan. Dit keer speelt de game zich af in de prehistorie en dat wekt nieuwsgierigheid op. Helaas werd het na deze aankondiging en de trailer even stil rondom de game.

  Ubisoft liet tijdens The Game Awards weer iets los over de game, namelijk een 9 minuten durende gameplay video van Far Cry Primal, die is voorzien van het commentaar van de ontwikkelaar. Daarnaast is er een serie screenshots van de game vrijgegeven, die er ook veelbelovend uitzien.

  Rise of the Tomb Raider

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.