10 toffe Sinterklaascadeau tips - De leukste cadeaus op een rijtje

Article
vrijdag, 04 december 2015 om 16:25
xgn google image
Nog maar een paar nachtjes slapen, dan is het alweer Sinterklaas! Zit je met de handen in het haar omdat je nog geen leuke cadeaus hebt gevonden? Wees gerust: wij hebben hier 10 toffe sinterklaascadeau tips voor je op een rijtje gezet!
Sinterklaasavond komt steeds dichterbij en ongetwijfeld zijn er veel mensen die hun cadeaus al ingeslagen hebben. Toch zullen er ook mensen zijn die dit nog niet hebben gedaan en speciaal voor jullie hebben wij deze tips opgesteld!
De cadeaus in dit artikel kosten maximaal 100 euro. Zoek je toffe cadeaus voor een budget, dan hebben we ook een special gemaakt met de beste cadeaus tot 10 euro. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke goodies zoals een Super Mario mok en een Fallout tas, of handige hebbedingen zoals een USB stick en een draadloze oplader. Check hier 10 toffe sinterklaascadeau tips tot maximaal 100 euro!

10. Externe harde schijf Seagate 2TB

Een externe harde schijf komt altijd goed van pas: of je hem nu gebruikt voor extra geheugen voor je computer, als back-up of als uitbreiding van het geheugen van je console. Met deze harde schijf van Seagate kan je weer een tijdje vooruit: het apparaat bevat 2TB aan opslagcapaciteit.
Deze externe harde schijf kost 89,99 euro bij bol.com. Heb je meer of minder opslagcapaciteit nodig? Hij is ook verkrijgbaar in 500GB (49,99 euro), 1TB (57,99 euro), 3TB (94,99 euro), 4TB (129,99 euro) en 5TB (174,99 euro).

9. Archos 70C Titanium

Een tablet hoeft tegenwoordig niet zo duur te zijn, neem bijvoorbeeld deze Archos 70C Titanium tablet. Deze tablet beschikt over een scherm van 7 inch met een interne opslagcapaciteit van 8GB. Bovendien is dit tot 32GB uit te breiden met behulp van een microSD kaart. Deze tablet is verder uitgerust met twee camera’s.
Deze tablet kost 55 euro in de aanbieding bij bol.com, de adviesprijs ligt op 69 euro. Bovendien zijn er ook andere tablets waar je uit kan kiezen. Zo is er bijvoorbeeld de Alcatel Onetouch PIXI 7 Tablet voor 78 euro of de Lenovo TAB 2 A7-30 die op dit moment in de aanbieding is voor 88 euro. Kortom: zelfs onder de 100 euro is er keuze genoeg op het gebied van tablets.

8. The Hobbit Trilogy

In november verscheen de Extended Edition van de laatste The Hobbit film op DVD en Blu-ray en daarmee verscheen ook gelijk de Extended Edition van de The Hobbit trilogie. Deze boxset is natuurlijk een must-have voor elke fan van de The Hobbit of The Lord of the Rings films, maar is ook ideaal voor nieuwkomers.
De trilogie is in verschillende vormen verkrijgbaar. Zo heb je de The Hobbit Trilogy op DVD voor 24,99 euro en op Blu-ray voor 36,99 euro bij Media Markt. De echte fans kunnen de Extended Edition aanschaffen, die extra scenes bevat. Deze is tijdelijk afgeprijsd op bol.com en hier betaal je op DVD en Blu-ray 59,99 euro voor.

7. Star Wars: The Complete Saga

Het is december en dat betekent (naast Sinterklaas natuurlijk) maar één ding: over een paar weken draait Star Wars The Force Awakens in de bioscoop. De ultieme manier om je hierop voor te bereiden is natuurlijk met deze Star Wars boxset, die alle films tot nu toe bevat plus meer dan 40 uur aan bonusmateriaal! Voor deze boxset betaal je 79 euro bij Media Markt.

6. Apple TV of Chromecast

Het moderne televisiekijken ervaar je met een van deze apparaten. De Apple TV geeft je de mogelijheid 1080p HD films te bekijken, YouTube en Vimeo video’s te bekijken, door Netflix te bladeren en bovendien heb je toegang tot al je muziek en foto’s via iCloud.
Je kan ook kiezen voor de Chromecast, die een stukje goedkoper is. Via de Chromecast kan je eenvoudig van online content genieten op je tv, door deze vanaf je telefoon te streamen. Denk hierbij aan apps als Netflix, Spotify, YouTube, Chrome, NPO en HBO Go.
Je hebt al een Apple TV vanaf 79 euro bij Alternate en een Google Chromecast vanaf 39 euro bij bol.com.

5. Games

Hoe maak je een gamer blij op Sinterklaasavond? Met een toffe nieuwe game, natuurlijk! In het najaar komen altijd veel nieuwe games uit, en dit jaar vormt daar geen uitzondering op. Alleen deze week komen er al toffe games uit, denk maar aan grote titels als Rainbow Six Siege, Just Cause 3 of Xenoblade Chronicles X.
Andere grote games die de afgelopen tijd zijn verschenen, zijn onder andere Call of Duty Black Ops 3, Fallout 4, Rise of the Tomb Raider, Halo 5, Assassin’s Creed Syndicate en Star Wars Battlefront. Wil je een gamer in de watten leggen, dan zal een van deze games zeker in de smaak vallen. De prijzen van deze games liggen tussen de 40 en 65 euro, afhankelijk van de game en waar je deze koopt.

4. Guitar Hero Live

Guitar Hero, wie kent het niet? Het nieuwste deel in de immens populaire gamereeks is sinds kort verkrijgbaar. In Guitar Hero Live kan je weer met gitaarcontroller en al aan de slag om jouw favoriete nummers te spelen. Bovendien beschikt deze game over een paar verschillende spelmodi waar je urenlang zoet mee bent: wij waren enthousiast in de review en beoordeelden de game met een 8.5!
Guitar Hero Live is op dit moment bij verschillende speelgoedwinkels waaronder Intertoys en Bart Smit in de aanbieding voor 62 euro. Bij bol.com betaal je 74,99 euro voor Guitar Hero Live, de adviesprijs van de game ligt op 99,99 euro.

3. LEGO Dimensions Starter Pack

In LEGO Dimensions komen jouw figuurtjes in het spel tot leven! LEGO Dimensions maakt gebruik van figuurtjes uit de gehele LEGO gamereeks: van The Lord of the Rings tot The Wizard of Oz. Zo kan je met al jouw favoriete helden spelen. Het startpakket bevat de game, het Toy Pad, drie figuurtjes en een voertuig, zodat je meteen aan de slag kan!
Het LEGO Dimensions starter pack is op dit moment in de aanbieding bij onder andere Bart Smit en Intertoys en je betaalt er 78 euro voor. De adviesprijs ligt op 99 euro.

2. Disney Infinity 3.0 Starter Pack

In Disney Infinity kan je ook in het spel aan de slag met jouw fysieke figuurtjes. Via het platform waar je de figuurtjes op plaatst komen ze tot leven in de game zelf! Dit startpakket bevat de Disney Infinity 3.0 game, twee figuurtjes, een Twilight of the Republic playset piece, het platform en een code waarmee je verschillende digitale extra’s kan ontgrendelen.
Voor deze playset betaal je op dit moment maar 39,99 euro: hij is in de aanbieding bij bol.com. Normaal gesproken betaal je 59,99 euro.

1. Nintendo 2DS

Gamen is hartstikke leuk, zeker wanneer het altijd en overal kan! Met deze Nintendo 2DS heb je altijd je favoriete games op zak. Bovendien bevat deze toffe bundel de game Mario Kart 7, dus kan je meteen aan de slag.
Je schaft deze bundel nu aan met korting voor 99 euro bij Bart Smit. Wees snel, want de korting verloopt binnenkort! Ook bij Nedgame kan je de 2DS voor minder dan 100 euro in huis halen, maar hier zit geen game bij inbegrepen.