Top 6 beste E3 2018 games om alvast in de pre-order te zetten!

Article
vrijdag, 15 juni 2018 om 14:44
xgn google image
De E3 2018 is inmiddels ten einde en iedereen die er een beetje toe doet binnen de industrie heeft zijn stem laten horen. Gelukkig stonden ook dit jaar de games centraal en liefhebbers konden hun hart ophalen. Maar welke titels moet je per direct pre-orderen? Lees het hier in de top 6 beste E3 2018 games!

6. The Crew 2

We trappen de lijst af met een racegame van proporties. The Crew 2 ligt al bijna in de winkels en het kan dus zeker geen kwaad om de open wereld racer nog snel even te pre-orderen. Er zijn verschillende edities van de game te verkrijgen, waaronder een toffe exclusieve collector's edition met een heuze nummerplaat van de game!
Is dat je iets te bond, dan kun je altijd voor de standaard versie van de titel gaan. Iedereen die de game reserveert, krijgt namelijk een gratis upgrade naar de deluxe editie. In die editie heb je naast de standaardgame namelijk ook wat extra downloadbare content in de vorm van het Motorsport Deluxe Pack. Zo kun je even goed showen dat je de game sinds dag één ondersteunt.
133954

5. Assassin’s Creed Odyssey

Maar naast de wereld van het racen heeft de van oorsprong Franse uitgever tijdens deze E3 namelijk ook de schijnwerpers gericht op een van haar langstlopende franchises: Assassin’s Creed. Ditmaal reis je af naar het oude Griekenland, al waar je het opneemt tegen al het kwaad dat zich in de wereld heeft verstopt. De bekende brotherhood was in die tijd nog niet opgericht, dus het geeft Ubisoft de kans om eens helemaal los te gaan met het verhaal.
Al speel je daar als speler zelf ook een rol in mee. De game is namelijk nog meer een traditionele role-playing game dan diens voorganger Assassin’s Creed Origins. Dat betekent flink wat manieren om je karakter te levelen, je kunt kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk karakter en tevens kun je keuzes maken tijdens de vele dialogen in de game. Op die manier vorm jij het verhaal dat je door de game heen meemaakt helemaal zelf.
Een ieder die de game reserveert voor de release krijgt bovendien een leuke extra in de vorm van het Deluxe Pack. Hierin zitten een aantal stijlvolle schilden, wapens en kostuums die je kunt dragen tijdens jouw tocht door Griekenland. Daarnaast krijg je een tijdelijke XP-boost om nog sneller alle toffe vaardigheden vrij te spelen.
133955

4. Fallout 76

Bethesda stelde dit jaar ook niet teleur. Geen wonder daarom dat de uitgever een titel in de top 6 beste E3 2018 games heeft veroverd. En wel met een bekende naam. Fallout 76 is een titel die in eerste instantie enorm lijkt op andere Fallout games, maar niets is minder waar. Ditmaal heeft Bethesda aan de formule gesleuteld om gamers een gloednieuwe ervaring te bieden.
Fallout 76 zal namelijk als eerste RPG van de uitgever een multiplayercomponent bevatten. Tijdens het spelen van de game kun je in de wereld namelijk andere spelers tegen het lijf lopen. Wat je met die interactie doet, dat is helemaal aan jezelf. Knal jij de ander helemaal overhoop of werk je samen om The Wastelands weer een stukje veiliger te maken? De keuze is aan jou als Fallout 76 later dit jaar in de winkelrekken ligt.
Wil je de game op dag één op de deurmat hebben? Reserveer hem dan! Pre-orders krijgen bovendien toegang tot de beta van de multiplayer van de game als die later dit jaar gehouden wordt. Game Mania geeft bij elke pre-order zelfs een uniek Vaulboy figuurtje mee. Zeker de moeite waard dus!
133956 1

3. Call of Duty Black Ops 4

Ook Treyarch was dit jaar groots aanwezig met haar nieuwste game: Call of Duty Black Ops 4. De firt-person shooter belooft weer uren aan schietgeweld te bieden aan alle fans van de serie met een uitgebreide zombie-ervaring, een bloedstollende multiplayer en de gloednieuwe Blackout-modus. In die laatste modus ga je net als in bijvoorbeeld Fortnite de strijd aan tegen een grote groep andere spelers om als laatste overlevende over te blijven.
De pre-orders voor de game zijn al in volle gang en iedereen die de game reserveert kan een aantal leuke goodies verwachten. Zo krijg je automatisch toegang tot de Private Beta in augustus als je de game in de pre-order zet. Een goede generale repetitie dus om te zien of de nieuwe shooter wat voor je is.
133957 1

2. Spider-Man

Sony heeft flink uitgepakt met al haar aankomende titels en eentje daarvan is Spider-Man. Peter Parker is terug met een gloednieuw avontuur waarin hij het op moet nemen tegen talloze bekende bad guys. Van Rhino tot Scorpion en van Electro tot aan Mister Negative, allemaal zijn ze van de partij. Weet de vliegensvlugge superheld de dag te redden?
Je komt erachter als de game in september uitkomt. Fans van de held hebben de game natuurlijk reeds in de pre-order staan en zij kunnen een leuke bonus verwachten. Je krijgt namelijk gratis het Spidey Suit Pack en nog meer DLC bij de game! Zo gaat het onder andere mogelijk zijn om rond te slingeren in het Iron Spider kostuum uit de Infinity War film. Daarnaast mag je jouw PlayStation 4 oppimpen met een nieuw thema en een nieuwe avatar voor je profiel.
133958 1

1. Hitman 2

Agent 47 is terug in een gloednieuw deel binnen de serie. Wederom reist hij de hele wereld over om iedereen die het verdient naar het hiernamaals te sturen. Met nieuwe manieren om te moorden, nieuwe locaties en gloednieuwe vermommingen kun je als huurmoordenaar weer lekker je gang gaan.
De game komt uit in november, maar iedereen die de game nu al pre-ordert krijgt reeds toegang tot gloednieuwe content. Je kunt namelijk meteen aan de slag met de Sniper Assassin DLC! Hierin kun je alleen of samen met iemand anders vanaf een afstandje aan het moorden slaan met een gigantische sniper. Hiermee kun je je alvast voorbereiden op al het moois dat de game later dit jaar gaat bieden.

Top 6 beste E3 2018 games - Welke titel vond jij het tofst?

Dat waren ze dan, de top 6 E3 2018 games. Met zo’n gigantische lijst vol met prachtige games blijft het natuurlijk lastig kiezen en iedereen heeft naar alle waarschijnlijkheid zijn eigen favorieten. Welke getoonde game op de E3-beurs vond jij het allervetst? Laat het in de reacties hieronder weten en inspireer elkaar!

Populair Nieuws

Laatste Reacties