Top 10 beste E3 2018 Xbox One X games - Tranen van vreugde

  De Xbox One X heeft dit najaar weer genoeg te doen. Op E3 2018 werden er verschillende spectaculaire games getoond. Tijd om het maximale uit je Xbox One X te halen met de tien beste E3 2018 Xbox One X games.

  Microsoft

  De Xbox One X gaat dit jaar weer flink gebruikt worden, want er komen flinke toppers uit. De console zal op volle toeren draaien, zodat je van de tien beste E3 2018 Xbox One X games optimaal kunt genieten. Het maakt je 4K HDR ervaring compleet, en zal je van de schoonheid bijna doen huilen. Het is soms maar moeilijk om niet een traantje van blijdschap weg te pinken van zoiets moois.

  10. Just Cause 4

  Het woeste en ruige terrein zal in Just Cause 4 wederom geschikt zijn om als speeltuin te gebruiken. Voor de explosies en chaos die je kunt aanrichten natuurlijk, want dat is waar Just Cause bekend om staat. De Xbox One X versie neemt dit wel heel letterlijk, want de verwoesting belandt nog net niet bij je op de bank.

  De 4K HDR graphics zullen het namelijk levensecht laten lijken, maar trap er niet in. Square Enix wil zich niet schuldig voelen omdat het bedrijf dacht dat je zo door je tv kon stappen om de jungle te bezoeken. Waarschijnlijk gaat de verzekering je ook raar aankijken als je op die manier je televisie kapot maakt.

  Gearbox Publishing

  9. We Happy Few

  Het is niet voor niets dat Microsoft besloten heeft om Compulsion Games over te nemen en het is dan ook logisch dat We Happy Few een speciale Xbox One X upgrade krijgt. Het is de ultieme manier om de game te spelen en dat de game er beter uitziet is belangrijk. Niet vanwege de meest realistische grafische kwaliteiten, maar vanwege de artstijl.

  Deze is dan wel cartoonesk, maar dat is het juist. Doordat het op een cartoon lijkt, zijn de kleuren nog duidelijker en mooier. Het contrast wordt daardoor nog groter en daar wordt een ieder alleen maar blij van. Het is daarom zeker één van de beste E3 2018 Xbox One X games waar wij niet op kunnen wachten.

  8. Crash Bandicoot N-Sane Trilogy

  Vorig jaar mochten we allemaal al genieten van deze geweldige collectie op de PlayStation 4. Toen kregen we voor de PlayStation 4 Pro zelfs de mogelijkheid om het spel in Fur-K (4K) te spelen. Dat krijgen we gelukkig ook allemaal op de Xbox One X versie van het spel, wanneer de game uitkomt op 29 juni.

  Het Wumpa fruit is dus niet het enige waar Xbox One-spelers van kunnen smullen, want door Fur-K zijn de graphics ook om van te smullen. Je zou bijna naar de tv lopen om de oranje vacht van Crash te aaien, maar dat is nog niet niet mogelijk. Wel is het over een paar weken mogelijk om van het spel te genieten.

  7. Spyro Reignited Trilogy

  Vorig jaar werden we allemaal erg blij van de Crash Bandicoot N-Sane Trilogy en we zijn dan ook blij dat de game dit jaar in Fur-K te spelen is op de Xbox One X. In het najaar belooft de Spyro Reignited Trilogy hetzelfde te doen door ook 4K HDR te ondersteunen.

  Hierdoor willen we nog liever het paarse draakje knuffelen, maar we zullen het moeten doen met de gameplay. De kleuren worden nog feller, het contrast is duidelijker te zien en je nostalgische gevoelens zullen versterkt worden. Het is daarom zeker één van de beste E3 2018 Xbox One X games die we willen spelen.

  6. Assassin’s Creed Odyssey

  Griekenland is zeker een land dat een bezoekje waard is, maar het is zover reizen vanaf Nederland. Ubisoft snapt best dat je geen geld wilt spenderen aan vliegtuigtickets of benzine en biedt je daarom een alternatief in de vorm van Assassin’s Creed Odyssey. Je hoeft het land niet eens te bezoeken, maar toch heb je het gevoel dat je er bent.

  Wel lijkt er iets anders te zijn aan Griekenland, want het lijkt wel alsof we terug in de tijd zijn gegaan. Misschien wel een belangrijk detail om te vermelden voor je je vakantie naar Griekenland afzegt, is dat de game zich afspeelt tijdens de Griekse oudheid. Dat neemt niet weg dat de game er fantastisch uit zal zien in 4K HDR en het is dan ook zeker één van de beste E3 2018 Xbox One X games.

  5. Fallout 76

  Fallout 4 was een game waarvan je duidelijk kon zien dat de ontwikkeling al een flinke tijd bezig was. De game zag er dan ook niet zo spectaculair uit als bijvoorbeeld The Witcher 3: Wild Hunt die een half jaar eerder uitkwam op de Xbox One. Fallout 76 lijkt dit recht te gaan trekken en gaat dat dubbel en dwars doen op de Xbox One X.

  Fallout 76 oogt tot nu toe wel heel mooi waardoor je bijna je biezen zou pakken om naar West-Virginia te verhuizen. Dankzij de 4K HDR mogelijkheden spettert het slijm van de gemuteerde monsters bijna van het scherm af. Daarom is het één van de beste E3 2018 Xbox One X games die dit jaar nog verschijnt.

  4. SoulCalibur VI

  Nu bevestigd is dat Soul Calibur VI dit jaar nog uitkomt, zijn we erg blij. De vechtgame zal in al zijn pracht en praal stralen op de Xbox One X wanneer de game uitkomt op 19 oktober. Omdat de Xbox One X de meest krachtige console op de markt is momenteel, weet je dat de game hier het beste te spelen is.

  De grafische kwaliteit is ongelofelijk en geeft je alleen maar meer reden om je tegenstander helemaal de grond in te meppen. Je zou bijna vergeten dat er ook nog een achtergrond is van de stages. Deze zien er zo goed uit dat je je afvraagt waarom de strijdbijl niet begraven wordt om te genieten van de prachtige omgevingen. Vrede staat schijnbaar niet in het boekje van SoulCalibur 6.

  3. Shadow of the Tomb Raider

  Shadow of the Tomb Raider lijkt in ieder geval een grafisch hoogstandje te worden, zoals de vorige delen dat ook waren. Voor Xbox One X gebruikers zal dit grafische hoogstandje in 4K net wat hoger liggen dan bij de rest. De Xbox One X is niet zonder reden de krachtigste console en reken er maar op dat Tomb Raider het maximale uit de console wil trekken.

  Ondanks dat Shadow of the Tomb Raider niet in 4K 60 FPS draait, is er nog steeds genoeg om blij over te zijn. De game zal er nog steeds een genot voor een ieders oogballen zijn dankzij het 4K aspect. Daarnaast zijn de meeste gamers wel gewend om games met 30 FPS te spelen, dus dat wordt nog steeds lekker tombes verkennen. Het is daarom zeker één van de beste E3 2018 Xbox One X games waar wij niet op kunnen wachten.

  2. Battlefield V

  Battlefield heeft dankzij de Frostbite engine altijd het voordeel gehad van prachtige grafische kwaliteiten. Dat zal in Battlefield V niet anders zijn en dat wordt dus smullen geblazen. De realistische omgevingen zullen je laten denken dat je in deze verschrikkelijke tijd leefde.

  De War Stories die we ook al in Battlefield 1 konden vinden, zullen door de betere kwaliteit nog meer indruk maken. En laten we eerlijk zijn, iedereen wil alles zo goed mogelijk kunnen zien in multiplayer en door 4K HDR is dat mogelijk. We kunnen dan ook niet wachten om deze game te spelen wegens de grafische mogelijkheden en daarom is het de nummer één van onze beste beste E3 2018 Xbox one X games die dit jaar nog verschijnen.

  1. Forza Horizon 4

  Het is niet vreemd dat je Forza Horizon 4 bovenaan deze lijst vindt. De game is maar voor één console ontwikkeld en dat is de Xbox One. Als ware exclusieve titel betekent dit dat er geen limitaties zijn en het maximale uit de game gehaald kan worden.

  Je zou bijna in huilen uitbarsten van alle prachtige voertuigen die je in deze virtuele wereld voorbij ziet komen. We snappen namelijk best dat je even dacht dat je de voertuigen kon gebruiken om naar de winkel te gaan, omdat het er zo echt uit ziet. Dat is helaas niet het geval en dus moet je het nog maar even doen met de virtuele wereld, maar met zo’n hoog oogstrelend gehalte is dat geen straf.

  Dit zijn de beste E3 2018 Xbox One X games

  Er zijn natuurlijk nog veel meer wonderschone games en realistische graphics zeggen lang niet alles. Wat is jouw favoriete game die nog beter is dankzij de Xbox One X? Laat het ons weten in de reacties. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!

  Forza Horizon 4

  Verkijgbaar vanaf 2 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.