Top 5 Xbox One launchgames

  Het is eindelijk zover. De nieuwste console van Microsoft is bijna verkrijgbaar in de Nederlandse winkels. Als je je Xbox One in huis haalt, wil je daar natuurlijk ook een paar games bij. XGN heeft de vijf beste launchgames voor je op een rijtje gezet.

  5. Watch Dogs

  Het avontuur van meesterhacker Aiden Pearce is natuurlijk al een paar maanden verkrijgbaar, maar Watch Dogs is en blijft een prachtige game die niemand mag missen. Met je splinternieuwe Xbox One is de fictieve wereld van Chicago prachtig vormgegeven en kun je genieten van haarscherpe graphics en wonderschone lichteffecten. Hacken met Aiden is een genot, maar de Xbox One biedt nog net de kers op de spreekwoordelijke taart.

  4. Metro Redux

  Metro Redux is een bundel van twee iets oudere games: Metro 2033 en Metro: Last Light. Ondanks dat de titels los van elkaar wat gedateerd zijn, zijn ze voor deze bundel helemaal opgepoetst en waar nodig aangepast en uitgebreid. Wat je uiteindelijk krijgt is een gigantisch pakket met enorm veel content. Als Artyom kun je in beide avonturen helemaal losgaan in de metrotunnels van Rusland.

  3. Forza Motorsport 5

  Iedere console verdient natuurlijk een degelijke racegame. Met Forza Motorsport 5 heeft Microsoft daar een solide oplossing voor gevonden. Turn 10 staat bekend als een doorgewinterde ontwikkelaar en ook met Forza Motorsport 5 weet de studio te imponeren. Auto’s lijken levensecht en de gameplay is enorm vloeiend. Met meer dan 50 verschillende merken en 17 circuits aanwezig in de game, heb je genoeg content om je uren mee te vermaken.

  2. Titanfall

  De shooter van Respawn Entertainment wist in maart een frisse wind door het shootergenre te laten waaien. De introductie van de Titans, gigantische mechs die door spelers bestuurd kunnen worden, zorgt ervoor dat je altijd op je hoede moet zijn en te allen tijde voor je leven vecht. Maar ook als je zelf de mech bestuurt ben je niet veilig, want grondtroepen beschikken tevens over een gigantisch wapenarsenaal. Deze ingenieuze shooter is dus een prachtige launchgame voor de Xbox One.

  1. Dead Rising 3

  De klapper van Capcom voor de Xbox One is natuurlijk Dead Rising 3. De game pakt duizenden zombies en pleurt die allemaal tegelijk op je scherm. Wat volgt is een epische en ietwat chaotische ervaring waarbij de ledematen door de lucht vliegen en je de gekste wapens kunt gebruiken. Nieuw in de Dead Rising serie is het aanpassen van voertuigen, om ze vervolgens in te zetten als moordmachines. Dead Rising 3 is de perfecte slachtpartij voor de Xbox One.

  Dead Rising 3

  Verkijgbaar vanaf 22 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.