PlayStation Store Update - Metro Redux & The Walking Dead

  Het moment is daar! Tijd voor alweer een nieuwe PlayStation Store Update. Wil je weten wat voor een mooie dingen je deze week allemaal terugvindt in Sony's virtuele winkel? Neem dan een kijkje hieronder, waar wij de hoogtepunten voor je uitlichten.

  Er staat je weer een goedgevulde PlayStation Store te wachten deze week. Op de PlayStation 4 kan er weer volop gevochten worden met superkrachten in het lang verwachte inFamous: First Light. Daarnaast worden er een aantal oude klassiekers uit de kast getrokken in de vorm van de Metro Redux bundel. En op de PlayStation 3 zien we het laatste hoofdstuk van The Walking Dead: Season 2 verschijnen.

  inFamous: First Light (€14,99) (PS4)

  Voor diegene die maar geen genoeg kunnen krijgen van inFamous is er nu de stand alone uitbreiding inFamous: First Light. Het gaat hier om een uitbreiding van het verhaal van inFamous: Second Son, maar je hebt deze game niet nodig om First Light te kunnen draaien. Het is een op zichzelf staande titel.

  In de uitbreiding krijg je meer te weten over het personage Abigail Walker, oftewel Fetch. Hoofdpersonage Delsin Rowe komt deze strijdlustige dame tegen in het hoofdspel en al snel leidt het tot een samenwerkingsverband. Maar enige achtergrondinformatie over Fetch bleef achterwege.

  De mensen die hier toch heel benieuwd naar zijn, kunnen terecht bij First Light waar je de geschiedenis van de dame induikt. Daarnaast kun je aan de slag met nieuwe powers en is er een nieuwe modus toegevoegd, genaamd Battle Arena, waarin je vlagen aan vijanden moet afweren.

  Metro Redux (€39,99) (PS4)

  Het mooie aan de Metro Redux bundel is dat je maar liefst twee games krijgt en dan niet eens voor de volle mep. Het gaat hier weliswaar om wat oudere titels, maar iedereen die Metro 2033 en Metro: Last Light heeft gespeeld, weet dat deze spellen zich perfect lenen voor een HD-versie. Met hun beklemmende sfeer, harde actie en sterke verhaal.

  Beide delen volgen het verhaal van Artyom die samen met de rest van de mensheid probeert te overleven in de metrotunnels van Moskou. Het aardoppervlak is namelijk onbewoonbaar vanwege een wereldweide kernoorlog, waardoor de overgebleven mensen gedwongen worden om onder de grond te blijven. Wil je weten of dit een port is die je in huis moet halen, lees dan even onze recensie door.

  The Walking Dead: Season 2 - Episode 5 No Going Back (€4,99) (PS3)

  Het eerste seizoen van de gameserie The Walking Dead van ontwikkelaar Telltale Games werd met veel succes afgesloten, en hetzelfde lijkt nu te gebeuren met het tweede seizoen. De eerdere afleveringen binnen de nieuwe verhaallijn werden goed ontvangen, maar nu is het dan tijd voor de definitieve finale met de vijfde episode No Going Back.

  Het tweede seizoen beleven we nog altijd door de ogen van het meisje Clementine die al aardig wat gruwelen heeft moeten aanschouwen. De nieuwste aflevering is hier geen uitzondering op met een groot schietgevecht dat uitbreekt waar Clementine midden in zit. En zoals je kunt verwachten gaat dit weer gepaard met een aantal moeilijke beslissingen die van grote invloed zijn op de rest van het verhaal.

  Dat waren de hoogtepunten van deze week. Voor de volledige lijst met alle nieuwe releases van deze update kun je terecht op het PlayStation Blog.

  The Walking Dead: Season 2

  Verkijgbaar vanaf 17 december 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.