Top 5 waterbestendige gadgets voor op vakantie

Article
zaterdag, 18 juni 2022 om 15:00
pexels ylanite koppens 1209611f1655214007
Goede waterbestendige apparatuur voor op vakantie is altijd lastig te vinden. Daarom hebben wij een handige lijst voor je samengesteld met de essentiële waterbestendige gadgets die je mee kan nemen op een warme vakantiebestemming.

1. Een GoPro camera

We kennen het cameramerk ondertussen wel: GoPro. Dit is dé camera om mee te nemen als je op vakantie van plan bent te gaan zwemmen. Met een GoPro kan je namelijk onderwater filmen. Je kan dus lekker in de zee of in een zwembad met zo’n camera leuke stunts of kunstjes opnemen. Ook is een GoPro handig als je gaat surfen, kajakken of zelfs diepzee gaat duiken tot 10 meter. Al kun je de GoPro natuurlijk ook gewoon boven het water gebruiken.
Een GoPro is zeer handig vanwege het formaat. Doordat het een kleine camera is, plaats je die snel op een helm of maak je die eenvoudig vast aan je vest of broek. Tevens is het handig als je maar weinig bagage mag meenemen op je vlucht, want veel ruimte neemt zo’n ding niet in beslag. Naast het formaat is de kwaliteit uiteraard ook belangrijk. Dat zit wel goed en daarom staat deze camera dan ook terecht op nummer één!
pexels brett sayles 2231631f1655214270

2. Een goede waterdichte speaker

‘s avonds laat lekker op het strand muziek opzetten, wie droomt daar niet van? Veel mensen vinden dat lekker, maar helaas zijn niet veel speakers water- en zandbestendig. Gelukkig heeft JBL daarvoor de oplossing, in de vorm JBL Flip 6.
Deze krachtige speaker kan zelfs onderwater muziek afspelen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of er een beetje water over je speaker heen komt. Verder is de speaker zeer krachtig en zorgt het apparaatje voor zuiver geluid. De speaker is ook nog eens in veel leuke kleuren te verkrijgen.
pexels nejc soklic 6023354f1655214720

3. Een waterbestendige drone

Met een drone zit je op vakantie natuurlijk altijd goed, maar een waterbestendige is nog beter. Veel drones zijn niet waterbestendig wat wel eens voor onheil kan zorgen mocht je mooie shots boven de zee willen maken. De SwellPro Spry+ is gelukkig wel waterbestendig en daardoor hoef je je geen zorgen te maken over een beetje water.
De drone kan tot wel zeventien minuten prachtige 4K beelden maken en tot wel achthonderd meter ver van je vandaan vliegen zonder de connectie te verliezen. De 4K beelden die de drone maakt, worden gemaakt door de binnenboord camera. Dit is de Sony 1/2.3 inch CMOS-sensor. Ook is deze drone makkelijk te besturen en heeft het apparaat zelfs een keer terug functie, voor als je de drone wil terugsturen naar de opstijgplaats.
pexels josh sorenson 2044045f1655214965

4. Een waterdichte telefoonhoes

Ondanks dat veel telefoons claimen dat ze waterdicht zijn, is dat vaak niet het geval of niet voldoende. Daar hebben we de oplossing voor: een waterdichte telefoonhoes! Het is dus een ultieme tip om zo’n hoesje altijd bij te je te hebben op vakantie als je plannen hebt om bij water in de buurt te zijn. Dus wat je ook gaat doen: naar het strand, het water in, een bubbelbad in of naar een pretpark – neem gewoon zo’n hoesje mee. Het zal je redder in nood zijn.
pexels armin rimoldi 5265248 1f1655215353

5. Waterdichte oordoppen

Stel nou dat een zwembad helemaal vol zit en jij niet te veel overlast wilt bezorgen, dan zijn waterdichte oordoppen een goedde oplossing. Op die manier kun jij nog steeds naar je favoriete band, rapper of popster luisteren
Met waterdichte oordoppen kan je een heerlijke frisse duik nemen terwijl je luistert naar je favoriete nummer. Daarnaast hebben deze oordoppen geen kabel, waardoor je telefoon niet waterdicht hoeft te zijn. Ook kun je je hoofd vrij onderwater bewegen.
Tevens zijn deze oordoppen makkelijk te gebruiken tijdens het sporten, aangezien ze ook zweetbestendig zijn. Je kan er zelfs mee onder de douche.
Let wel goed op dat de IPX8 waterbestendigheid werkt tot een onderwaterlevel van één meter, ga dus niet voor een duik in het diepe.
pexels screen post 10104887 1f1655215703

6. Een Dry-Sack: volledig droog

Je spullen bij elkaar houden op vakantie is altijd lastig, nog lastiger is het om alles droog én bij elkaar houden. Dry-Sack is daar de perfecte oplossing voor. Een Dry-Sack is licht, makkelijk en waterdicht. Met deze tas is het dus een gemak om al je waterbestendige gadgets bij elkaar te houden. Let er wel op dat je enkel droge spullen in de zak stopt, anders had je net goed een plastic tas kunnen pakken.
drysackkf1655216023
We wensen jou een hele fijne en vooral waterbestendige zomervakantie toe!