Top 5 verkoelende games - Hiermee bestrijd je de hitte!

  Het is bloedheet in Nederland en het lijkt erop dat die warmte niet snel gaat liggen. Toch wil je die hittegolven een beetje comfortabel overleven. Gelukkig is de redding nabij! Deze top 5 verkoelende games zorgt ervoor dat je lekker fris de dag doorkomt.

  5. Dead or Alive Xtreme 3

  We trappen de lijst af met een sportieve titel. In Dead or Alive Xtreme 3 stort je je namelijk op allerlei sportactiviteiten die in en om het water gesitueerd zijn. Speel een lekker potje volleybal om daarna de steile berg op het eiland te beklimmen. Toch is de meest verfrissende modus wel de 'butt battle', waar je als knappe jongedame een andere dame het water in moet koekeloeren.

  Dat alle dames er schaars gekleed bijlopen is natuurlijk bijzaak, want het zijn de diverse modi die Dead or Alive Xtreme 3 zo aantrekkelijk maken. Het tropische eiland en de verkoelende duiken die kunt maken in de game maken deze Dead or Alive titel een waardig onderdeel van deze top 5 verkoelende games.

  4. Senran Kagura: Peach Beach Splash

  En van een tropisch paradijs gaan we naar een game vol met waterpistolen, zonder twijfel een hele effectieve manier om je te ontdoen van de warmte. In deze game doe je mee aan het Peach Beach Splash waterpistoolevenement, waarin verschillende vrouwelijke ninja's van verschillende facties strijden om de hoofdprijs. Het uiteindelijke doel is om elkaar helemaal kletsnat te spuiten met het uitgebreide arsenaal van wapens.

  Daarbij kun jij jouw jongedame naar hartenlust aanpassen wat betreft uitrusting en aankleding. Kies een mooi bikinisetje uit, vul je magazijnen en ga de strijd aan! Senran Kagura Peach Beach Splash is een heerlijk verkoelende actiegame die je deze zomer niet kunt missen!

  3. Endless Ocean

  Dan een iets meer onschuldige titel. Endless Ocean geeft je namelijk de mogelijkheid om de oceaanbodem eens van dichtbij te verkennen in een duikpak. Een verkoelende duik dus met dit zomerse weer, geen slechte optie. Dat je daarbij ook nog eens een heleboel mooie zeedieren tegenkomt, is alleen maar extra mooi meegenomen!

  Wil je Endless Ocean spelen, dan zal je wel een stapje terug in de tijd moeten nemen. De game is namelijk enkel op de Nintendo Wii uitgekomen. Al zwaaiend met de Wii Remote kun je deelnemen aan dit prachtige onderwateravontuur. De lijst met verkoelende games is niet compleet zonder dit waterspektakel!

  2. Super Mario Sunshine

  Van de ene klassieker gaan we naar de volgende nostalgische topgame. De Nintendo Gamecube is namelijk de broedplek geweest voor een van Mario's meest tropische avonturen: Super Mario Sunshine. In de 3D-platformer reis je samen met Princess Peach en consorten af naar Delfino Island om daar eens lekker vakantie te vieren. Vanzelfsprekend loopt alles helaas niet helemaal zoals gepland en uiteindelijk moet Mario weer in actie komen om de dag te redden.

  In de game krijgt hij daar dit keer wel wat hulp bij in de vorm van FLUDD. Dit vernuchtige apparaatje maakt gebruik van water en helpt de loodgieter bij het vechten en rondrennen door de vele levels. Spuit vijanden onder om ze schade toe te dienen of laat je mechanische hulpje zich omtoveren in een heuse jetpack. Niets is te gek in Super Mario Sunshine en welke game kun je nou beter opstarten in een tropische zomervakantie als deze?

  1. Lost Planet

  Nou wat dacht je van de bovenstaande titel? Lost Planet is, in tegenstelling tot veel van de andere titels in deze special, geen game die zich afspeelt op een tropisch eiland of een zonnig strand. Lost Planet laat je namelijk bibberen van de kou op een heuse planeet bedolven met sneeuw en ijs. De mens is op zoek naar een nieuw onderkomen en deze mysterieuze nieuwe planeet biedt hoop.

  Toch moet je flink wat moeite doen om zonder problemen over de toendravlaktes rond te lopen. Te allen tijde moet je op je temperatuur letten, want voor je het weet vries je jouw dood tegemoet. Lost Planet ziet er misschien niet zo zomers uit als andere titels, maar de reis naar een nieuwe bestemming en de lekkere lage temperaturen in de game maken het wel een ideaal uitstapje voor een ieder die de Nederlandse warmte wil vermijden.

  Top 5 verkoelende games - Welke games mis jij nog?

  Dit zijn volgend ons de beste verkoelende games die je een handje kunnen helpen met het overleven van dit zomerse weer. Mis jij nog een verfrissende titel in dit lijstje? Schroom dan niet om de titel van de game achter te laten in de reacties!

  Dead or Alive Xtreme 3

  Verkijgbaar vanaf 24 march 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.