De top 5 Steam Winter Sale 2015 tips

Article
woensdag, 23 december 2015 om 14:49
xgn google image
De Steam Winter Sale 2015 is in volle gang. Heel veel PC games zijn in de aanbieding tot en met 4 januari. Er zijn wel een aantal titels en bundels die er tijdens deze sale met kop en schouders bovenuit steken. Bekijk hier de top 5 Steam Winter Sale 2015 tips!
Deze Steam Winter Sale is anders dan die van voorgaande edities. Er zitten geen flash- en dailysales meer in. Je hoeft dus niet meer constant Steam in de gaten te houden om op de hoogte te blijven van de scherpste kortingen. Alle kortingen blijven de hele sale-periode gelijk, dus een Steam tip zoals XGN gaf in het verleden heeft niet veel nut meer.
Gelukkig is het wel zo dat je nu alle tijd hebt om alle deals rustig door te nemen. Deze 5 aanbiedingen zijn zeker de moeite waard. Tegen een scherpe prijs schaf je nu een van deze bundels of games aan, waar je gegarandeerd veel plezier aan kan beleven.

5. Devil May Cry franchise

De Devil May Cry franchise is wat je noemt old, but gold. Vooral de oudere delen met de grijsharige kontschopper Dante bieden razendsnelle actie onder het genot van net zo snelle en toepasselijke muziek. Bovendien heeft de game heel veel moeilijkheidsgraden die je gegarandeerd het bloed onder de nagels vandaan halen. Met behulp van je trouwe zwaard Rebellion en je twee pistolen Ebony & Ivory is er geen demon die je niet de baas kan zijn.
Zowel het derde als het vierde deel van de originele Devil May Cry serie zijn in de aanbieding. Ook de nieuwe Devil May Cry game kun je tegen een prikkie aanschaffen. Zo betaal je voor de Devil May Cry 3 Special Edition nu slechts 4,99 euro. Je kan ook de DmC: Devil May Cry + Devil May Cry 4: Special Edition bundel aanschaffen voor 21,14 euro.
Als je graag bloedstollende actiegames speelt met de nodige flauwe humor, dan is een van de Devil May Cry games zeker iets voor jou. Devil May Cry 3 is zelfs een klassieker te noemen. Voor een prijs van 4,99 euro mag je deze game dan ook niet laten liggen!
83824

4. Skyrim Legendary Edition

Op 11-11-2011 kwam er een grootse RPG uit van Bethesda. We hebben het hier natuurlijk over Skyrim. Deze RPG speelt zich af op het ijzige continent Skyrim en als Dovahkiin is het aan jou Alduin te verslaan en diverse andere draken een kopje kleiner te maken. Deze RPG is ook in de aanbieding bij Steam.
Voor een prijs van 7,49 euro schaf je nu de Skyrim Legendary Edition aan. Dit is de complete game inclusief de Dawnguard, Dragonborn en Hearthfire DLCs. De wereld van Skyrim staat garant voor heel veel uren speelplezier en voor een prijs van 7,49 euro kun je deze aanbieding niet laten liggen!
83825

3. Star Wars Collection

Wat is er actueler dan Star Wars? De nieuwe film The Force Awakens draait pas een week in de bioscoop, maar heeft nu al records gebroken. Veel mensen zijn blij en tevreden met de nieuwe film. Tijdens deze Steam Sale kun je ook voor weinig geld de zogeheten Star Wars Collection op de kop tikken.
Voor een prijs van 21,38 euro krijg je maar liefst 14(!) Star Wars games. Hier zitten onder andere games in als Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, Star Wars Battlefront II, Star Wars The Force Unleashed en nog veel meer. Veel mensen zien games als Knights of the Old Republic II: The Sith Lords als een van de beste RPG’s aller tijden. Ben je dus een Star Wars fan, dan kun je deze bundel van 14 games niet laten liggen natuurlijk!
83826

2. BioShock Triple Pack

Games met een heerlijk pakkende sfeer, bizarre verhaallijn en te gekke power-ups van plasmids. Dat is de BioShock franchise. Deze gamereeks kwam in 2007 met het eerst deel en de ervaring die deze game levert is ongekend. Ook BioShock 2 en BioShock Infinite waren geweldige games die je gespeeld moet hebben.
Tijdens de Steam Sale heb je nu de kans deze drie games samen of los aan te schaffen tegen een bijzonder lage prijs. Voor 8,99 euro haal je alle drie de games in huis. Dit komt neer op zo’n 3 euro per game en dat is je geld meer dan waard. Alle verschillende powers, wapens en gestoorde vijanden maken de BioShock franchise tot een onvergetelijke gamereeks die je gespeeld moet hebben!
83827

1. The Witcher Trilogy Pack

De Game van het Jaar is ook in de aanbieding op Steam. We hebben het hier natuurlijk over The Witcher 3: Wild Hunt. Niet alleen ging deze game er internationaal met de titel vandoor, ook bij XGN werd deze game de beste van 2015! Heb je deze geniale game nog niet gespeeld, dan kun je nu je kans grijpen.
The Witcher 3 is nu namelijk in de aanbieding, in combinatie met de andere 2 Witcher games, voor 34,39 euro. Voor deze prijs krijg je de volledige trilogie van The Witcher. In de eerste twee delen maak je vast kennis met de grijsharige vagebond Geralt en enkele bekende karakters die je ook in het derde deel terug zal zien. Het uitgestrekte en prachtige Temeria in deel 3 zal je betoveren en niet meer loslaten.
Mede daarom staat deze The Witcher aanbieding op de eerste plek van de beste Steam Winter Sale 2015 deals. Deze vijf aanbiedingen zijn natuurlijk slechts een greep uit het enorme assortiment games die Steam te bieden heeft. Er zijn op het moment meer dan 10.000 titels in de aanbieding! De kans is groot dat er wat bij zit voor je, dus neem voor 5 januari een kijkje in de Steam Store en sla je slag!

Populair Nieuws