Top 5 Steam Early Access games - Steun een ontwikkelaar

  Steam Early Access games worden vaak onderschat, maar ze hebben vaak alleen even een duwtje in de rug nodig. En daar kan jij voor zorgen door mee te doen aan Steam Early Access. Zo help je de ontwikkelaar én heb je een toffe game voor een lage prijs. Check onze top 5 Steam Early Access games!

  Steam Early Access is een handige manier voor ontwikkelaars om hun game te optimaliseren. De game is in Steam Early Access namelijk nog niet officieel uitgebracht omdat hij nog niet af is, maar spelers kunnen hem vroegtijdig al kopen, de game testen en de ontwikkelaar helpen met de ontwikkeling door fouten te rapporteren.

  Deze top 5 is een samenstelling van Early Access Games die wij erg tof vinden en waarvan wij vinden dat ze wel wat extra aandacht verdienen. Het zijn games in alle soorten en maten, hoge prijzen, lage prijzen of zelfs gratis games. Check onze top 5 Steam Early Access games en steun een ontwikkelaar!

  5. Ultimate General: Civil War

  Ultimate General: Civil War is een strategiegame die wordt ontwikkeld door Game-Labs. De game is momenteel in Steam Early Access en is het uitproberen absoluut waard.

  Ultimate General: Civil War is een tactische game waarin je de meest bloederige periode in de geschiedenis van Amerika herleeft, namelijk de Amerikaanse burgeroorlog van 1861 - 1865. In de game creëer je een eigen karakter (een generaal), met een eigen verhaal.

  Deze tactische oorlogsgame beschikt over een uitgewerkte map design en er zitten RPG-aspecten in. Verder wordt het verhaal erg goed uitgewerkt en krijg je veel waar voor je geld. Dus ben jij de ultieme generaal en houd je van RPG? Dan is deze game het proberen absoluut waard!

  Ultimate General: Civil War is nu verkrijgbaar via Steam Early Access voor 27,99 euro.

  4. Quivr VR

  Altijd al je boogschutter skills op de proef willen stellen? Dat kan met de game Quivr, een VR tower defense game waarin jij als boogschutter koste wat het kost je kasteel verdedigt tegen het kwaad van buitenaf. Je komt gevarieerde vijanden tegen; van kleine orcs tot reusachtige trollen.

  Een tower defense game kennen we inmiddels wel, maar het toffe aan Quivr is dat het ook online gespeeld kan worden. Dus onderwerp je vijanden aan een grote pijlenregen en bescherm je volk in deze VR game. Quivr wordt ontwikkeld door gamestudio Bluesteak en wordt uitgegeven door Alvios, Inc.

  Quivr is speelbaar op HTC Vive en Oculus Rift, ook heb je controllers nodig om het spel te spelen. Quivr is nu verkrijgbaar via Steam Early Access voor 19,99 euro.

  3. H1Z1: Just Survive

  H1Z1 is een wat bekendere titel dan de rest, maar staat toch nog een beetje in de schaduw van zijn meer gespeelde variant H1Z1: King of the Kill. In Just Survive zit het het al een beetje in de naam, je moet gewoon overleven. Dat houdt in dat je moet overleven in een post-apocalyptische zombie wereld waar alleen het recht van de sterkste geldt.

  Deze post-apocalyptische online zombie survival game speelt zich af in een fictieve versie van de Verenigde Staten. Baan je een weg in door deze wereld van zombies en vind voedsel en water. Vind wapens, ammunitie en onderdak om de duisternis te overleven.

  Zombie game H1Z1 wordt ontwikkeld door Daybreak Game Company en is momenteel nog in Steam Early Access voor 19,99 euro.

  2. Gods and Idols

  In Gods and Idols neem jij de rol aan van een nieuwe goddelijke entiteit. Het heelal is in rep en roer en alleen jij kan de orde herstellen. Verzamel volgers en creëer vloten om leefbare planeten te beschermen tegen andere kwaadaardige kolonies.

  Alleen zijn deze andere kolonies niet de enige problemen die verholpen moeten worden, want het universum is niet vriendelijk en daarom zal je ook je volgers moeten beschermen tegen grootse kometen en andere natuurlijke gebeurtenissen die leiden tot een ramp.

  Naast de zware taak als god geeft deze game je ook prachtige visuele effecten en is de grafische kwaliteit ontzettend gaaf om te zien, vooral als je fan bent van sci-fi. Gods and Idols wordt ontwikkeld door Viking Tao.

  Gods and Idols is momenteel in Steam Early Access en is gratis te spelen.

  1. Osiris: New Dawn

  Het jaar 2046, de wereld is uitgeput. De United Nations of Earth (U.N.E.) stuurt astronauten op expeditie om nieuwe planeten te vinden die men kan koloniseren, echter stort je ruimteschip neer en zullen jij en je bemanningsleden moeten overleven op een planeet met reusachtige spinachtige aliens, gigantische wormen die uit de grond schieten nog zo veel meer narigheid.

  In Osiris: New Dawn begin je game op een planeet in het "Gliese 581 System" en zal je alsnog de planeet moeten gaan koloniseren. Hier komt het opbouwen van een basis aan te pas, het bouwen van voertuigen, het verzamelen van materialen om te overleven en ook nog die aliens zien te verweren. Dit alles kan ook nog eens met je vrienden in de multiplayer modus.

  "De oudste en sterkste emotie van de mens is angst en de oudste en sterkste vorm van angst, is angst voor het onbekende" - H.P. Lovecraft

  Deze quote moet je een idee geven over de horrors die je in het Gliese 581 System tegen gaat komen.

  De game wordt ontwikkeld door Fenix Fire Entertainment en wordt uitgegeven door Reverb Triple XP. Osiris: New Dawn is momenteel in Steam Early Access en is verkrijgbaar voor 22,99 euro.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.