Top 5 Sportgames voor de Alienware Steam Machine

  Iedereen die van sport en gamen houdt, vindt sportgames geweldig. De spellen zijn perfect om je idool aan te sturen vanaf de zijkant of om digitaal in beweging te komen als je geen zin hebt in de sportschool. Voor alle liefhebbers maakten wij een Top 5 Sportgames voor de Alienware Steam Machine.

  Met sportgames hebben we het natuurlijk over de Football Managers van deze wereld. Maar ook als je geen zin hebt om naar de kroeg te gaan, kan de Steam Machine uitkomst bieden met een lekker simpel potje pool.

  Er zijn een heel groot aantal sportgames te verkrijgen, variërend van gratis tot aan spellen van €55,-. Natuurlijk gaat, "hoe duurder hoe beter" niet op en wil je niet 50 Euro neerleggen om een simpel sportspelletje te doen met je vrienden. Om uitkomst te bieden, maakten wij daarom een top 5 sportgames voor de Alienware Steam Machine.

  5. Football Manager 2016

  Misschien wel de meest bekende sportgame van Steam: Football Manager 2016. Het is het meest realistische en uitgebreide voetbalmanagementsimulatie spel dat er is en laat je als ware coach de leiding nemen over niet alleen een team zelf, maar over een gehele club.

  Clubs en nationale elftallen uit meer dan 50 verschillende landen kan je naar je eigen hand zetten. Bepaal wie er speelt en wie er op de tribune plaats moet nemen of misschien wel moet verkassen naar een ander team. Breid stadions uit en verbouw trainingscomplexen. Realistischer dan dit wordt het niet, tenzij je Jose Mourinho zelf bent.

  Bouw een club volledig van 0 af op en domineer de voetbalcompetities. Of kies gewoon voor de topteams en bepaal de tactiek van bijvoorbeeld F.C. Barcelona. Mocht de tactiek toch niet goed uitpakken, dan kan je altijd live vanaf de zijkant instructies geven om je team toch naar een overwinning te loodsen.

  Football Manager 2016 is sinds november 2015 beschikbaar op Steam Machine en kost €55,-.

  4. Fishing Planet

  Fishing Planet is zo'n game die je heerlijk op je zondagmiddag speelt als je niets te doen hebt. Het laat je als een ware visser in zeven verschillende omgevingen jagen op meer dan 30 verschillende soorten vis, die ieder hun eigen bewegingen en moeilijkheidsgraad hebben om binnen te halen.

  Je kunt Fishing Planet alleen spelen, als je gewoon even op je gemakje digitaal wilt vissen, maar geen zin hebt om naar buiten te gaan. Voor de gezelligheidsvissers is er ook een multiplayermodus waarin je met vrienden kan spelen terwijl je met ze bijpraat. Als de echte sportvisser in je naar boven komt, kan je ook met zijn tweeën meedoen aan toernooien. Samen zorg je dan dat je highscores haalt en nieuwe trophies vrijspeelt.

  Fishing Planet is gratis te spelen op Steam.

  3. Out of the Park Baseball

  Als je van honkbal houdt, dan is Out of The Park Baseball de perfecte oplossing om dicht bij je idolen uit de MLB te staan. Net als bij onze nummer 5, Football Manager, sta je zelf namelijk aan het roer van een professionele honkbalorganisatie in de Major League Baseball van Amerika. Jij bepaalt wie er speelt, wie er in je selectie zitten en wie er getrade wordt.

  Door de nieuwe FaceGen van de game is het spel realistischer dan ooit. Spelers verjaren in het spel en hebben real-time emotie gedurende wedstrijden. Ook veranderen spelerfoto's mee als spelers van club verruilen. Je hebt nog nooit zo intens een sportgame beleefd.

  Naast de FaceGen heeft OotPB nog veel meer nieuwe toevoegingen voor alle honkballiefhebbers. Zo heeft het een geheel vernieuwde 3D animatie en een volledig nieuwe interface om nog makkelijker dé baas van de grootste honkbalcompetitie van de wereld te worden. Out of the Park Baseball kost €37,- op Steam.

  2. SNOW

  Voor de echte wintersportliefhebbers is SNOW een hele goede game. SNOW geeft je het ware wintersportgevoel en laat je op alle mogelijke manieren van de wintersport genieten, ook in de zomer. Kleedt je eigen personage aan met 700 verschillende items die er zijn en ski met alle grote wintersportmerken door verborgen valleien, bergdorpjes en oude ruines.

  Sialia is de grote berg die jou en je vrienden de ruimte biedt om een ware wintersportvakantie te beleven, als je bijvoorbeeld geen geld hebt om op vakantie te gaan. Als je niet van skiën houdt, kan je ook met een snowboard of sneeuwscooter de piste af. Voor nog meer uitdaging zijn er ook extra toestellen tot je beschikking om aan de skibaan toe te voegen.

  Omdat SNOW gratis te spelen is via de Steam Machine, is dit een heel goedkoop alternatief om op wintersport te gaan.

  1. Lethal League

  Lethal League, niet te verwarren met Rocket League, is een combinatie tussen honkbal en trefbal. De bedoeling is dat je met je karakter een bal, die geen zwaartekracht kent, in het gezicht van een van je drie tegenstanders slaat. Op het moment dat je een bal in je gezicht krijgt, ben je een leven kwijt. Bij elke mep die de bal krijgt, versnelt de bal waardoor het steeds lastiger wordt om de bal te raken.

  Vanwege de intensiteit is Lethal League een ideale game die je samen met drie vrienden thuis, met veel lol, op de bank speelt. Als je geen vrienden hebt, kan je Lethal League ook alleen spelen of online in de multiplayer tegen anderen. Om de intensiteit nog iets te verhogen, zijn er ook dikke hiphop en house beats onder de game gezet.

  Heb je ook zin om je vrienden eens voor hun kop te rammen? Lethal League is voor de Alienware Steam Machine beschikbaar voor €11,99.

  Lethal League

  Verkijgbaar vanaf 28 august 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.