Top 5 series die zijn uitgesteld wegens corona

Article
zaterdag, 28 november 2020 om 15:00
schermafbeelding 2019 10 31 om 202348f1575365099
In 2020 zijn er een heleboel films, series, games, evenementen en ga zo maar door uitgesteld vanwege het coronavirus. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij ons focussen op de series die dit jaar de dupe waren van deze pandemie. Dit zijn volgens ons de top vijf series die zijn uitgesteld vanwege corona.

Peaky Blinders

Ook de familie Shelby zal nogmaals terugkeren voor een zesde seizoen. Dit gebeurt helaas alleen wel wat later dan dat we hoopten. Eind 2019 begonnen de opnames van Peaky Blinders seizoen 6, maar vanwege het coronavirus werd dit natuurlijk behoorlijk vertraagd. Hoe dan ook was de serie hoogstwaarschijnlijk niet voor 2021 uitgekomen, maar vanwege de vertragingen waar de pandemie voor zorgt duurt het nog een heel stuk langer. Het feit dat het vijfde seizoen op een bizarre cliffhanger eindigde maakt dit zeker niet beter.

WandaVision

Ook de productie van de serie over de twee Marvel helden Wanda en Vision is stopgezet vanwege COVID-19. De opnames waren al een hele tijd van start gegaan en er kwam zelfs al een ontzettend verwarrende trailer uit van de serie. De serie zou oorspronkelijk van start gaan in december dit jaar, maar dit is uitgesteld naar 15 januari 2021. Het zou erg goed kunnen dat dit uiteindelijk zelfs nog verder wordt doorgeschoven. Erg jammer natuurlijk, want wij zijn ontzettend benieuwd naar hoe deze serie eruit zal gaan zien.

Stranger Things

Ook het vierde seizoen van Stranger Things laat langer op zich wachten dan verwacht vanwege de pandemie. Ook Stranger Things liet ons al een aantal beelden zien die ons erg enthousiast maakten over het aankomende seizoen. Helaas zou dit nog wel even kunnen duren. Stranger Things staat er hoe dan ook al bekend om de tijd wordt genomen voor de productie van de serie, maar wegens het coronavirus gaat dit helaas nog wat langer duren. Er is nog geen precieze releasedatum bekend, maar dit zal zeker niet voor 2021 zijn.

Lord of the Rings

Voor degene die het nog niet wisten, bij dezen! Amazon heeft maar liefst een miljard euro in de maak van een Lord of the Rings serie gestopt. De serie zal gaan over een tijd ver voor de eerste Lord of the Rings film en zelfs nog ver voor The Hobbit. En ook al speelt de serie zich af in Nieuw-Zeeland, waar het coronavirus enorm goed onder controle is, wilden de makers geen risico nemen en stopten de opnames tijdelijk. Hierdoor zullen we nog net even wat langer dan verwacht moeten wachten op deze serie. De eerste aflevering staat momenteel gepland voor 19 december 2021. Wij kunnen niet wachten!

The Witcher

Ook de razend populaire serie van The Witcher is de dupe van het coronavirus. De eerste aflevering van het tweede seizoen van de serie zou in eerste instantie uitkomen op 17 augustus 2020, maar omdat de productie een aantal keer stopgezet moest worden lukte dit helaas niet. De precieze releasedatum is nu niet bekend, maar dit zal zeker niet voor 2021 zijn. Hoe lang we nog precies zullen moeten wachten op het tweede seizoen is dus nog onbekend, maar wij hopen zo snel mogelijk meer te weten. Ook het tweede seizoen van deze ontzettend vette serie lijkt namelijk fantastisch te gaan worden!
Welke van deze uitgestelde series is jullie favoriet? En welke series missen jullie nog in dit lijstje? Laat het ons weten!

Populair Nieuws