Top 5 sequels van games waar wij op wachten

Article
maandag, 09 juni 2014 om 16:12
xgn google image
Uiteraard kijken gamers uit naar nieuwe titels op de E3 zoals Destiny of The Division, maar er zijn ook fans te vinden die niet genoeg krijgen van een nieuwe Call of Duty, Final Fantasy, Grand Theft Auto of The Legend of Zelda. Daarom stelt XGN een top vijf samen met games die een sequel verdienen, waarvan een paar al aangekondigd zijn.
Originele titels doen het natuurlijk ook goed onder de spelers. Dit zagen wij al bij Watch Dogs die als zoete broodjes over de toonbank vloog. Wanneer een spel dusdanig goed is, willen gamers maar al te graag een vervolg op zien. Wellicht komen er meer details vrij over een tweede deel van The Last of Us tijdens de E3. Voor nu kunnen jullie je vermaken met een lijst van enkele games waarvan wij niet snel genoeg een nieuw deel kunnen zien.
top 5 sequels van games waar wij op wachten 2434

5. Assassin's Creed

Assassin's Creed van Ubisoft scoort altijd hoog onder de gamers. Stap in een machine, waardoor je in de voetsporen treedt van een moordenaar uit het verleden. Vecht tegen de machtige en corrupte Tempeliers en ontrafel geheimen uit een lang vervlogen tijden. Het verhaal van Desmond gaat verder en brengt je binnenkort naar de Franse revolutie met Assassin's Creed Unity.
top 5 sequels van games waar wij op wachten 2435

4. The Legend of Zelda

The Legend of Zelda franchise gaat al bijna dertig jaar mee en is daarmee één van de langstlopende franchise die er is. Neem de rol aan van Link en red de prinses en het koninkrijk van Hyrule uit de handen van het kwaad. De diverse spellen zijn verbonden aan elkaar in een complexe tijdlijn waar zelfs doorgewinterde fans nog over ruziën welke versie waar is. De volgende Zelda-titel verschijnt waarschijnlijk voor de Wii U.
top 5 sequels van games waar wij op wachten 2436

3. The Witcher

The Witcher 3: Wild Hunt staat gepland voor volgend jaar en je speelt wederom de rol van heks Geralt van Rivia. De wereld van The Wichter stikt van de monsters en om het nog erger te maken vallen moordlustige legers vaak het Koninkrijk binnen. Het is aan jou de taak om telkens vrede terug te brengen in het land en mensen die jouw kracht willen misbruiken, te ontwijken.
top 5 sequels van games waar wij op wachten 2437

2. Metal Gear Solid

Metal Gear Solid is een shootergame van uitgever Konami. Supersoldaat Solid Snake is een meester als het aankomt op infiltratie of sabotage. Beleef samen met hem de avonturen ver voorbij de vijandelijke linies en vecht voor vrede en veiligheid. Versla Liquid Snake en breng de terroristen een flinke nederlaag toe. The Phantom Pain is het laatste deel en verschijnt dit jaar nog op de PC en consoles.
top 5 sequels van games waar wij op wachten 2438

1. The Last of Us

The Last of Us verscheen exclusief voor de PlayStation 3 en de game werd een ongekend groot succes. Een DLC met The Last of Us: Left Behind volgde, maar fans wilden maar één ding: The Last of Us 2. Stap in de wereld waarin Amerika verlaten is. In de steden stikt het van de zombies, maar ook van gemene bendes. Neem het meisje Ellie onder je hoede, want zij is wellicht het antwoord op een permanente remedie voor de zombie-infecties.

Populair Nieuws