Top 5 New York Comic Con Hoogtepunten

Article
donderdag, 13 oktober 2016 om 10:09
xgn google image
New York Comic Con 2016 is weer geweest en genoeg dingen zijn gebeurd op de beurs. Daarom presenteren wij nu de Top 5 New York Comic Con hoogtepunten.
Wereldwijd worden er jaarlijks tientallen stripboekbeurzen georganiseerd. Zo is Dutch Comic Con nu jaarlijks te vinden in Utrecht, de FACTS beurs in Gent al jaren de stripboekenbeurs in België en natuurlijk de bekendste van allemaal: San Diego Comic Con. Qua grootte is na San Diego Comic Con, New York Comic Con te vinden die het afgelopen weekend werd gehouden.
De stripboeken beurs in New York staat jaarlijks centraal voor panels, shows en plek om samen te komen voor fans van stripboeken, games, films en meer.
Mooi moment dus om even terug te blikken op de beurs met de Top 5 New York Comic Con hoogtepunten.

5. The Defenders

The Defenders is een langverwachte serie over het gelijknamige superheldenteam bekend uit het Marvel Universum. Tijdens een panel op New York Comic Con werd, ter verbazing van het publiek, opeens de hele cast op het podium getoverd. De acteurs die Luke Cage, Dardevil, Jessica Jones en Iron Fist spelen kwamen allemaal het podium op even deel te nemen aan de panel.
Daarnaast werd aangekondigd wie de schurk gaat spelen in de superheldenserie. Deze rol is toegewezen aan Sigourney Weaver. Details over het personage van de Oscar-genomineerde actrice werden nog niet gedeeld.
De opnames voor The Defenders zullen nog in 2016 beginnen en zal in 2017 nog te zien zijn.

4. Iron Fist

Op New York Comic Con werden de eerste beelden getoond van de nieuwe Marvel serie Iron Fist. Na Luke Cage gaat Netflix door met de Marvel superhelden en wederom een lid van The Defenders. Finn Jones zal de rol van Daniel Rand, en Rand zijn superheldenalias Iron Fist, op zich nemen.
Iron Fist is een een meester in Martial Arts en kan met door gebruik te maken van zijn Chi, fysieke en mentale bovenmenselijke krachten krijgen. De opnames van Iron Fist zijn net afgerond en vanaf 17 maart 2017 te zien zijn op Netflix.

3. Power Rangers

Wie had vroeger niet een favoriete Power Ranger? Tijd dus op die populaire kinderserie nieuw leven in te blazen.
Op New York Comic Con werd een trailer getoond van de nieuwste film en laat zien dat de nieuwe film een origin story zal zijn van het nieuwe superhelden vijftal. Vijf middelbare scholieren ontdekken samen hun nieuwe superkrachten en zullen deze moeten gebruiken tegen het kwaad.
Het kwaad van de serie,Rita Repulsa, wordt vertolkt door Elizabeth Banks. Bryan Cranston zal de rol van Zordon op zich nemen, de leider van de Power Rangers. De nieuwe film zal een stuk grauwer en volwassener zijn dan bekende kinder serie en ziet er tot nu toe uit als een zeer sterke reboot.Power Rangers zal 24 maart te zien zijn in de bioscoop.

2. John Wick Chapter 2 en John Wick Chronicles

Tijdens New York Comic Con was er ook genoeg aandacht voor John Wick, de koelbloedige huurmoordernaar die wordt gespeeld door Keanu Reeves. De franchise over de voormalig huurmoordernaar komt terug met twee gigantische knallers.
De eerste John Wick knaller is de eerste volledige trailer van de nieuwste film John Wick Chapter 2. In de tweede deel neemt Wick het op tegen Terminator Salvation, gespeeld door rapper en acteur Common. De film speelt zich af in onder andere af in Rome en zal 9 februari in de Nederlandse bioscoop verschijnen.
Top 5 New York Comic Con Hoogtepunten 1
John Wick Chronicles is de tweede aankondiging rond het John Wick universum, een Virtual Reality shooter voor de HTC Vive. Op New York Comic Con konden bezoekers zeven minuten genieten van een preview van de game.
Zij konden in de huid kruipen van de huurmoordernaar en er in Virtual Reality flink op los knallen. Je krijgt toegang tot veel soorten wapens. Daarnaast zijn vaardigheden als schieten, duiken en dekking zoeken zijn essentieel voor het overleven als John Wick. De game komt in februari uit op Steam.

1. War For The Planet Of The Apes

Maar de echte knaller van de New York Comic Con was toch echt de aankondiging van War For The Planet Of The Apes. Het derde deel van de populaire Planet Of The Apes serie werd groots aangekondigd door op een gigantisch billboard in New York. Hierop werd de teaser getoond aan de hele stad.
War For The Planet Of The Apes wordt geregiseerd door Matt Reeves, die ook al verantwoordelijk was voor de regie van Dawn Of The Planet Of The Apes, het tweede deel uit reeks. De hoofdrol neemt Andy Serkis op zich, die middels motion capture Caesar tot leven zal brengen.
De aankondiging werd al vrij snel gedaan tijdens New York Comic Con en tijdens de War For The Planet Of The Apes panel kondigde Andy Serkis zelfs aan dat er een game omtrent de film. De première van de War For The Planet Of The Apes film zal zijn op 14 juli 2017.

Populair Nieuws