De top 5 helden in games - Bevrijdingsdag materiaal!

  In de meeste games speel je een held of een anti-held. Deze held redt de wereld op spectaculaire wijze en daardoor kan iedereen weer fijn verder leven. Wij zijn nou de beste, leukste en grootste helden in games? Je leest het in deze top 5 helden in games. Stuk voor stuk zijn deze helden Bevrijdingsdag materiaal!

  5. Batman

  Batman is natuurlijk een superheld en daarom hoort hij thuis in de top 5 helden in games. Zo beschermt Batman Gotham City tegen al het kwaad (wat er behoorlijk veel is) dat er in de stad rond loopt.

  Daarnaast heeft Batman ook nog een menselijke kant (Bruce Wayne) die het personage nog sterker maakt. Niet alleen de daden, maar ook het karakter van Batman maakt hem tot een van de beste helden in games. Batman is een inkoppertje wat betreft de top 5 helden in games.

  4. Link

  Link is de grote held uit de The Legend of Zelda games. Link slaat zich door dungeons, vijanden en grote eindbazen heen, allemaal om de wereld te redden. De hoofdpersonage uit The Legend of Zelda speelt zelfs met de tijd om de wereld te redden.

  Link hoort dus thuis in de top 5 helden in games. Link is natuurlijk niet alleen een held in The Legend of Zelda, maar in de Super Smash games is Link vaak de favoriete held van veel gamers.

  3. Ezio

  Ezio Auditore da Firenze -of gewoon Ezio- uit Assassins Creed II, Assassins Creed: Brotherhood en Assassins Creed: Revelations is een van de grootste helden die heeft bestaan. Hij redt namelijk niet alleen de wereld in zijn tijd, maar ook de wereld in de toekomst.

  Dankzij Ezio weet Desmond Miles achter bepaalde informatie te komen waardoor Desmond de wereld kan redden. Ezio is ook de Assassin waarover de meeste Assassin’s Creed games zijn gemaakt. Ezio was in het verleden zo’n grote held, dat hij het heden ook wist te redden. Deze Assassin verdient dus een plek in de top 5 helden in games.

  2. Mario

  Hoe vaak Mario de wereld al heeft gered, dat is niet meer op twee handen te tellen. Mario doet er alles aan om prinses Peach te redden, het maakt hem dan ook niets uit dat ze steeds in een ander kasteel is. Naar het redden van Peach redt Mario ook nog vaak de wereld.

  Een confrontatie met Bowser komt daar dan ook dikwijls bij kijken. Mario wint altijd en redt soms meer dan alleen de wereld, Mario redt soms het hele universum. Het is een klein ventje, maar zijn daden zijn groots. Mario is een terechte nummer 2 in de top 5 helden in games.

  1. Master Chief

  Op nummer 1 van de top 5 helden in games staat Master Chief. Master Chief is de enige spartan die nog over is en daarom zijn alle ogen op hem gericht. De sterkste krijger in het Halo universum weet alles en iedereen te redden van de ondergang en is daarmee de held van de Halo serie.

  In Halo 5 zal Master Chief terugkeren en in een van de twee trailers zie je Master Chief er wat minder levendig bij liggen. Zal Master Chief dan toch verslagen worden? Zodra Halo 5 uitkomt krijg je het te weten.

  Mis jij nog een held in de top 5 helden in games? Laat het dan weten in de comments.

  Assassin's Creed II

  Verkijgbaar vanaf 19 november 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.