Top 5 cadeaus voor Moederdag

Article
dinsdag, 05 mei 2015 om 12:43
xgn google image
Moederdag komt er weer aan en elk jaar zitten we weer met hetzelfde probleem: Wat moet ik haar nu weer geven?! Hier zijn een paar cadeaus voor Moederdag 2015 waarmee je de belangrijkste vrouw in je leven blij kan maken.

5. Netflix abonnement

Moet jouw moeder ook altijd gedwongen meekijken wanneer voetbal op televisie is? Wanneer je haar een Netflix abonnement geeft, kan ze altijd kijken wat ze zelf wil. Terwijl jullie kijken wat jullie willen, pakt zij haar tablet erbij en kijkt ze haar favoriete serie(s). Misschien heeft het zelfs voordelen voor jou, jij hoeft dan ook nooit meer met haar programma’s mee te kijken.
Een Netflix abonnement kost 8 euro per maand, dan kun je zelf besluiten hoe lang je het haar cadeau geeft. Dit is één van de gemakkelijkste cadeaus voor Moederdag 2015.

4. Parrot Flower Power

De Flower Power is het ideale cadeau voor moeders met groene vingers. De Flower Power houdt bij hoe de plant het doet en wat het nodig heeft. Wanneer er iets nodig is, krijgt je moeder een melding op haar smartphone en weet ze precies wat de plant tekort komt. Het maakt het verzorgen van de planten nog gemakkelijker, want je moeder heeft het natuurlijk al druk genoeg.
De Flower Power kost 40 euro en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

3. Kindle e-reader

De perfecte ontspanning voor veel moeders is toch wel om met een boekje op de bank te gaan zitten, of nog beter op een zonnige dag in de tuin. Daarom zijn de Kindle e-readers goede cadeaus voor Moederdag. Met de Kindle heeft ze al haar favoriete boeken bij de hand en kan ze deze overal mee naartoe nemen.
De Kindle is verkrijgbaar vanaf 80 euro, je zou dus met z'n allen wat geld in kunnen leggen om jouw boekenlezende moeder helemaal blij te maken.

2. Kaartjes voor The Longest Ride

Van iedereen hebben moeders toch wel het meest een dagje uit verdiend. Geef haar kaartjes voor The Longest Ride en stuur haar een dagje weg met haar beste vriendin of ga zelf met haar mee. De film is gebaseerd op een boek van Nicholas Sparks en kreeg een 8 in de review. Na zo’n dagje knapt ze helemaal op en zal ze je eeuwig dankbaar zijn voor het leuke cadeautje.
Hoe duur de kaartjes zijn is afhankelijk van de bioscoop, maar je komt meestal uit op ongeveer 10 euro per stuk. Het kost niet veel, maar is toch wel één van de leukste cadeaus voor Moederdag 2015.

1. Zelf ontworpen telefoonhoesje

Wat moeders allemaal gemeen hebben is dat ze altijd foto's van hun kinderen bij zich dragen. Maar kleine gekreukte fotootjes in de portemonee zijn natuurlijk niet meer van deze tijd. Geef haar daarom een telefoonhoesje met daarop jullie mooiste familiefoto. Zo heeft ze altijd een foto van jullie bij de hand en kan ze tegen iedereen opscheppen dat ze een geweldig gezin heeft.
Deze nummer 1 van de beste cadeaus voor Moederdag 2015 is gemakkelijk aan te komen en hoeft niet te duur te zijn. De persoonlijke telefoonhoesjes zijn te koop voor ongeveer 10 euro.

Populair Nieuws