Top 5 gekste GTA 5 Snapmatic foto's

  De stroom aan GTA 5 Snapmatic foto's is oneindig. Ook bizarre momenten in GTA 5 -en dat zijn er nogal wat- worden gelukkig vastgelegd, waardoor we jullie nu kunnen presenteren met de top 5 gekste GTA 5 foto's, die speciaal zijn geselecteerd vanwege randomness, timing of belachelijkheid.

  GTA 5 Snapmatic Surprise

  Het lijkt op het eerste gezicht niet zo'n bijzondere foto, maar dit is een goed voorbeeld van perfecte timing! Haaien springen al niet zo vaak uit het water, en spelers nemen ook weer niet om de haverklap een selfie.

  De haai leek het te weten, en photobombt de pleuris uit deze foto!

  Top 5 gekste GTA 5 Snapmatic foto's

  I forgot how to human

  Hallo? Meneer, gaat het wel? Indrukwekkende rugspieren moet deze man hebben om op deze manier in balans te blijven. We denken dat hij in ieder geval niet meer op tijd komt voor z'n vergadering...

  Top 5 gekste gta 5 snapmatic

  Bezopen Poetsvrouw

  Ga 'es aan het werk joh! Luie muts! Als ik Michael De Santa was zou ik ziedend zijn dat je poetsvrouw én niet aan het werk is, én je whiskyvoorraad geplunderd heeft.

  Zo kom je natuurlijk nooit af van de grap over vrouwen die maar één recht hebben...

  Top 5 gekste gta 5 snapmatic foto's

  Nudistenclub in GTA 5?

  We hebben geen idee wat hier aan de hand is. Trevor heeft zichzelf een psycho kapsel aangemeten en lijkt geen kleren aan te hebben. De naakte gentleman rechts op de foto heeft een fraaie tatoeage en Magneto's helm en houdt iets vast terwijl hij mijmerend naar het uitzicht kijkt.

  Een homo-erotische ontmoetingsplek op de berg wellicht?

  Top 5 gekste GTA 5 snapmatic

  Trevor's vurige feces

  Weer een plaatje met Trevor in de hoofdrol! We willen niet weten wat Trevor allemaal vreet, maar dit moet wel een van de zwaarste anale bevallingen ooit zijn. Gelukkig heeft hij een verbanddoos klaarstaan op de wasbak!

  Top 5 gekste GTA 5 Snapmatic

  Op zoek naar meer onschuldige Snapmatic foto's? We hebben deze compilatie voor je, en ook een tutorial hoe je de beste Snapmatic foto's maakt!

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.