Top 5 grootste serie aankondigingen van 2020

Article
maandag, 28 december 2020 om 17:00
hawkeye serie met jeremy renner in de maak voor streamingdienst disney 149515f1616583823
In 2020 werden er een heleboel series, films en games uitgesteld. Hierdoor zullen we gelukkig in 2021 waarschijnlijk wel een hoop krijgen. Ook werden een heleboel series aangekondigd. Een aantal hiervan vallen nog wat meer op dan anderen en brengen bij ons toch net wat meer hype op dan de rest. Hier is onze top vijf serie aankondigingen van 2020.

5. The Witcher: Blood Origin

Niet alleen zit er een seizoen twee van The Witcher aan te komen, maar ook een spin-off van de serie is al in de maak. Netflix kondigde aan bezig te zijn met The Witcher: Blood Origin. Het gene wat deze spin-off speciaal maakt is dat deze serie zal gaan over de allereerste Witcher. Hoewel er ontzettend veel verhaallijn te vinden is over The Witcher in de boekenreeks en de spellen, weten we vrijwel niets over de eerste Witcher. Gezien de grote fanbase van dit universum, is dit dus heel erg speciaal.

4. Hawkeye

De Avengers zijn natuurlijk bijna allemaal waanzinnig populair, maar Hawkeye heeft bij velen een speciaal plekje. De serie die in 2021 uit zal komen over het personage was dus erg goed nieuws voor de Marvel fans. Jeremy Renner zal uiteraard de rol van Hawkeye opnieuw op zich nemen. In de serie zal Kate Bishop, die gespeeld wordt door Hailee Steinfield, trainen om hem over te nemen als Hawkeye. Absoluut iets om naar uit te kijken dus!
the witcher jaskierf1594275171

3. The Book of Boba Fett

The Mandalorian werd een daverend succes, waardoor Disney besloot maar meer Star Wars series te gaan maken. Eéntje daarvan zal gaan over Boba Fett, die ook in The Mandalorian te zien is. Deze premiejager leek dood te gaan in Star Wars: The Return of the Jedi, maar dankzij zijn beskar armor en het trage verteringsproces van de Sarlacc, wist dit populaire personage het te overleven. Gelukkig maar, want nu staat er een serie over hem gepland voor 2021. Dit verhaal zal hoogstwaarschijnlijk een grote rol spelen in het verhaal van The Mandalorian.

2. The House of the Dragon

Deze Game of Thrones spin-off zal zich ongeveer 300 jaar voor de gebeurtenissen in ‘GOT’ afspelen. In de serie zullen we zien hoe de grote namen en koninkrijken tot stand kwamen en krijgen we beelden te zien van gebeurtenissen waar we in Game of Thrones een hoop over hoorde. Er zullen een aantal bekende namen voorbijkomen, zoals Baratheon, Targaryen en Lannister. The House of the Dragon zou behoorlijk wat goed kunnen maken voor het volgens velen teleurstellende einde van Game of Thrones.
obi wan kenobif1617038648

1. Kenobi

De serie waar Star Wars fans al jaren om smeekten werd dit jaar eindelijk. Een serie over Obi-Wan Kenobi, die opnieuw gespeeld wordt door Ewan McGregor. De serie zal gaan over zijn leven tussen het derde en het vierde deel van Star Wars. Obi-Wan Kenobi is niet de enige super populaire personage die terugkeert, want ook Hayden Christensen zal terugkeren om Darth Vader te spelen in de Kenobi serie. Deze serie is alles wat Star Wars fans wilde en zelfs meer. Voor mensen die nog geen fans zijn, zou dit nog wel eens een hele leuke manier kunnen zijn om bekend te worden met de wereld.
Welke van deze series kijken jullie het meest naar uit? Laat het ons weten!