Top 5 beste DLC's van 2020

  Het einde van 2020 is aangebroken. Wat een bijzonder (verschrikkelijk) jaar was het door het coronavirus. Voor gamers was het een uitstekend jaar, zoals ook terug te zien in de beste DLC's van 2020. Wij zetten de vijf beste DLC’s van 2020 voor je op een rijtje.

  In deze lijst met beste DLC’s van 2020 zetten we de DLC's op het rijtje die we ons het beste kunnen heugen. Net als alle andere beste van 2020-artikelen is deze lijst een samenstelling van verschillende elementen die we meenemen als we kijken naar het beste van 2020.

  5. Bounty of Blood (Borderlands 3)

  We trappen af met één van de uitbreidingen van Borderlands 3 die in 2020 is uitgekomen, namelijk de Bounty of Blood. Deze uitbreiding brengt een gloednieuw gebied met zich mee, genaamd Gehenna. De nieuwe locatie is misschien wel de beste toevoeging sinds de game oorspronkelijk in 2019 verscheen.

  Daarbij komt ook nog eens een toffe verhaallijn met een schurk die daadwerkelijk de aandacht weet vast te houden in de vorm van Butcher Rose. Tel daar de beste loot van de vier uitbreidingen die de game heeft voorgeschoteld bij op en je hebt één van de beste DLC’s van 2020 tot nu toe gevonden.

  4. Markarth (The Elder Scrolls Online)

  De volgende DLC in onze lijst met beste DLC’s van 2020 is de Markarth DLC van The Elder Scrolls Online. Markarth is een groot, nieuw en vooral ook interessant gebied van de Reachfolk. Technisch gezien is het de seizoensfinale van The Dark Heart of Skyrim. De verhaallijn is over 2020 uitgesmeerd via de onder meer de Greymoor uitbreiding, maar weet met Markarth als klapper af te sluiten.

  De toevoeging van een nieuwe, zeer uitdagende solo arena en een hele sloot aan side-quests en nieuwe armor sets maken deze DLC een hoogtepunt voor de ongoing game van Bethesda. Wie dit jaar The Elder Scrolls Online links heeft laten liggen, heeft dan ook een flinke kluif aan toffe content opgespaard om nu nog te spelen.

  3. The Ancient Gods - Part One (DOOM Eternal)

  Dat DOOM Eternal dit jaar hoge ogen zou gooien, werd in maart al duidelijk. Dat de eerste DLC die daarna volgde van dezelfde fantastische kwaliteit zou zijn, kwam alleen als een verrassing. Waar DOOM’s DLC’s vroeger bekend stonden om de toevoeging van een moeilijkere spelmodus, brengt The Ancient Gods - Part One daadwerkelijk een goed vervolg op het verhaal.

  Tevens is de uitbreiding voorzien van nieuwe vijanden die voor wat hoofdpijn zullen zorgen in het vijf uur-durende avontuur. Het wordt dus weer ouderwets puzzelen om de juiste manier te vinden om de Doom Slayer volledig tot zijn recht te laten komen. Rip and tear je een weg door.

  2. Shadowlands (World of Warcraft)

  World of Warcraft is op het gebied van game-termen al bejaard met haar 15-jarige jubileum in 2020. Dat betekent alleen niet dat Blizzard klaar is met de MMO en dat laat Shadowlands, de gloednieuwe uitbreiding, goed zien.

  Tijdens het avontuur in het hiernamaals krijgen spelers meer keuzevrijheid dan ooit tevoren om hun karakter te customizen, dankzij de vier verschillende, interessante Covenants waar je kennis mee maakt. Naast alle nieuwe quests en dungeons, introduceert Shadowlands bovendien Torghast - een roguelike evenement dat zich letterlijk afspeelt in de hel.

  De nieuwe uitbreiding zal nieuwe en oude spelers lang vermaken en dan moet de eerste Raid nog beginnen!

  1. The Crown Tundra (Pokémon Sword & Shield)

  Waar je het niet zou verwachten, gaat de eerste plek in deze lijst met beste DLC’s van 2020 uit naar Pokémon Sword & Shield dankzij The Crown Tundra. De tweede DLC die Game Freak uitgebracht in oktober bracht een aantal grote veranderingen waar fans al sinds de oorspronkelijke release om vroegen. Zo zijn tal van oude Pokémon, waaronder legendarische monsters, teruggekeerd.

  Tevens heeft Game Freak haar best gedaan om de endgame van The Crown Tundra goed te spekken. Dit door middel van een speciale kerker waar je alleen of met vrienden via multiplayer op jacht kunt gaan naar oude legendarische Pokémon. Hierdoor zijn veel spelers zelfs maanden na de release nog steeds op avontuur in het nieuwe, uitgebreide sneeuwgebied.

  Uiteindelijk heeft The Crown Tundra ook nog een flinke troefkaart tegenover alle bovenstaande DLC’s. The Crown Tundra kun je alleen krijgen als je de Pokémon Sword & Shield Expansion Pass haalt, waardoor je automatisch ook direct de Isle of Armor DLC in handen hebt. Wie de geweldige Crown Tundra wil spelen, krijgt dus eigenlijk als extraatje nog een compleet nieuw verhaal en gebied!

  Het beste van 2020 voor jou op een rij!

  Nu 2020 op haar einde loopt is het weer tijd om terug te blikken. Dit jaar doet XGN dat met een scala aan artikelen over het beste van 2020! Houd de site in de gaten voor nieuwe lijsten met het beste van wat 2020 ons heeft gebracht!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.