Top 5 gratis games voor de Alienware Steam Machine

  Het is weer de eerste van de maand en daarom hebben we wederom een Steam Machine special. Ditmaal met de top 5 gratis games voor de Alienware Steam Machine, voor mensen die graag nieuwe games spelen, maar geen zin hebben om altijd maar een zak geld neer te moeten leggen.

  Je kent het vast wel; je bent uitgekeken op de Steam Machine games die je thuis hebt liggen, maar een spaarpotje voor een nieuwe game is er op het moment niet. Wat nu?

  Gratis games voor de Alienware Steam Machine

  Gelukkig bestaan er ook een heleboel gratis games voor de Alienware Steam Machine, en die hoeven helemaal niet minder te zijn dan die waar je geld voor neer moet leggen. Deze top 5 is namelijk door het grote publiek ontzettend goed beoordeeld dus zeker de moeite waard als je toch iets verfrissends wilt spelen, zonder daarvoor de hoofdprijs voor te betalen.

  5. Kung Fury

  Kung Fury is geen game, maar wel via Steam te downloaden. Het is een gratis film die beschikbaar is voor de Alienware Steam Machine. Geregisseerd door David Sandberg die een actie-komedie film maakte gebaseerd op de films uit de jaren 80. Met een hoog 'Back to the Future' gehalte schiet je van de ene verbazing in de andere tijdens het kijken van deze film.

  Het gaat namelijk over Kung Fury een detective en martial arts beoefenaar die vanuit 1980 wil tijdreizen naar de Tweede Wereldoorlog om Adolf Hitler, a.k.a. Kung Führer, een kopje kleiner te maken. Hij wil wraak op de leider vanwege het feit dat hij zijn vrienden heeft vermoord. Helaas voor Kung Fury is de tijdmachine niet goed geprogrammeerd waardoor hij in de tijd van de Vikingen belandt, wat voor hilarische momenten zorgt.

  De film Kung Fury is hier gratis te bekijken. Er is ook een Kung Fury Street Rage game, deze kost je 3 euro en is hier te krijgen.

  4. Everlasting Summer

  Semyon is een doorsnee jongen, in een doorsnee stad die niemand ooit echt opvalt. En hij is de hoofdpersoon uit Everlasting Summer. Als hij op een dag in de bus zit in de winter valt hij in slaap. Niet veel later, wanneer Semyon weer wakker wordt, is het hoog zomer.

  Hij is aangekomen bij Sovyonok, een padvinderskamp waarin hij op zoek moet naar wat er met hem is gebeurd gedurende de busreis. Hiervoor moet Semyon kennismaken met de lokale mensen en snappen hoe relaties aan te gaan met deze personen en te onderhouden. Dit is de enige manier om het raadsel op te lossen en om ooit nog terug te keren naar zijn eigen veilige wereld.

  Everlasting Summer kan je hier gratis downloaden voor je Alienware Steam Machine.

  3. Fistful of Frags

  Fistful of Frags is een FPS die in multiplayer gespeeld wordt. De game heeft een Wild Westen setting en zit daarom vol met snelle, maar ook verwoestende wapens zoals dynamiet. Ook wapens als de Colt, Smith Carbine en Henry Rifle, die kenmerkend zijn voor het tijdperk zitten in de game.

  De game kent meerdere multiplayer modi, zoals Shootout, Break-Bad en Versus mode. Allemaal game modes die fans wel kennen uit iedere willekeurige shooter. Er is ook een 'ranked' optie in Fistful of Frags waarmee je kunt aantonen dat jij de beste cowboy uit de game bent. Dit doe je in teamverband of gewoon met je vliegensvlugge handen in een één tegen één gevechten.

  Fistful of Frags download je gratis vanaf hier.

  2. AdVenture Capitalist

  Altijd al willen weten hoe het is om zeëen met geld te hebben, zodat je geen gratis games meer hoeft te spelen? Dan is AdVenture Capitalist wel iets voor jou. In deze game is het de bedoeling dat je jezelf opwerkt van limonadeverkoper tot een grote investeerder met diepe zakken.

  Al je zuurverdiende centen in AdVenture Capitalist investeer je weer in andere producten om op deze manier nóg meer geld te maken. Jij bepaalt waar je iedere cent aan uitgeeft en als je het heel goed doet, krijg je zelfs bonussen en Angel Investors. Ook als je even geen zin hebt, kan je gewoon een tijdelijke manager aanstellen die zorgt dat het geld als water binnenstroomt. Geld verdienen was nog nooit zo makkelijk.

  AdVenture Capitalist kan hier gratis gedownload worden.

  1. The Plan

  The Plan is ontwikkeld door de makers van Among the Sleep. In de Krillbite Studio is gewerkt aan een game die het leven van een vlieg laat zien. Als een vlieg vlieg je door de duistere levels die The Plan kent. Iedere seconde die je aan de game verdoet, is er weer één volgens de makers en dat is nou net hun doel.

  De game is in 2013 uitgegeven als side-project en is eigenlijk geen game. Het kan meer gezien worden als een kort verhaal over de vlieg die je bestuurt. Met 19.000 erg positieve reacties op Steam is het de moeite waard om eens in de huid van deze vlieg te kruipen.

  The Plan kan je gratis downloaden vanaf de Steam pagina.

  Dit was de top 5 gratis games voor de Alienware Steam Machine, maar veel andere lijstjes voor de console gingen deze voor. Bekijk ze allemaal op deze pagina.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.