Top 5 games om te spelen tijdens de lockdown

Article
zaterdag, 19 december 2020 om 12:00
assassins creed valhallaf1618402067
We gaan weer op slot in Nederland. We zullen tot in ieder geval 19 januari voornamelijk binnen de tijd doorbrengen. Dit zorgt voor een stuk meer tijd en dus kan je ook veel meer gamen dan normaal gesproken. Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt van de games die je tijdens de lockdown kunt gaan spelen!

The Witcher 3: Wild Hunt

Nu je toch de tijd hebt, kan je die net zo goed besteden aan een ongelofelijk goede game. De beste ervaring uit het spel haal je dan ook door zo veel mogelijk te doen in de desbetreffende titel. The Witcher 3 is een geweldig spel en een ontzettend gave ervaring. Eindeloze opties en vette personages zorgen ervoor dat deze game als geen andere is. Daarom raden wij het spelen van The Witcher 3: Wild Hunt absoluut aan tijdens deze vervelende lockdown. Ook zal er in 2021 een tweede seizoen van de serie van The Witcher komen, dus kom je alvast lekker in de sfeer.

League of Legends

Als je graag een spel wil starten wat leuk blijft op de lange termijn is League of Legends een zeer goede optie. Deze online game is al jaren één van de populairste games ter wereld. Recentelijk werd League of Legends behoorlijk gerenoveerd en kwam er een mobiele versie van de game uit. Je hebt nu de tijd om het spel onder de knie te krijgen en wellicht geniet je er nog jarenlang van. League of Legends zal namelijk nog wel even relevant blijven.
nieuwe league of legends mobile game 151075f1612946890

Assassin’s Creed: Valhalla

Een meer recentelijk, maar ook ontzettend gaaf spel dat je kunt gaan spelen tijdens de lockdown is Assassin’s Creed: Valhalla. Deze game biedt enorm veel mogelijkheden en een heel vet verhaal. Als de Viking Eivor reis jij naar de mooiste plekken voor de beste missies. Je kan overal in het spel uitgebreide sidequests vinden, maar natuurlijk kan je ook genieten van een geweldig verhaal waarin je veel leert over de tijd van de Vikingen.

Call of Duty Black Ops Cold War

Hou jij van shooter games? Dan is Call of Duty Black Ops Cold War misschien wel het beste spel voor jou. Call of Duty keert weer terug als nooit tevoren. Het eerste seizoen van de game ging recentelijk van start en ook jij kunt er nu van genieten. Je kan de game in je eentje spelen, maar ook met een aantal van je vrienden en natuurlijk tegen duizenden online tegenstanders. Op die manier hou je toch nog contact met de wereld in deze vervelende tijd.
black ops cold war leaksf1602423433

Ori and the Will of the Wisps

Het tweede Ori spel geeft net als de eerste een sfeer die nooit eerder in een game voorkwam. Geweldige gameplay, een bijzonder verhaal en een game die je ongelofelijk meesleept klinkt als een goed remedie voor een saai lockdown leven. Daarom is Ori and the Will of the Wisps absoluut een aanrader. Dit spel neemt je mee op een reis die de tijd laat vliegen. Je kan eindeloos veel plekken ontdekken, waardoor de lockdown voordat je het weet over is.
Welke games gaan jullie spelen tijdens de lockdown? Laat het ons weten in de comments!