Top 5 game releases februari - Een divers aanbod

Article
vrijdag, 27 januari 2017 om 16:11
xgn google image
De eerste maand van het jaar zit er al weer bijna op en aan de releases te zien van volgende maand, kan het ons niet snel genoeg gaan. Er komen hele toffe titels uit. Check hier de top 5 game releases februari.
Het jaar 2017 is in volle gang en de eerste maand komt al weer bijna aan zijn einde. De maand januari was volgeboekt met game releases zoals Resident Evil 7 en Yakuza 0, maar ook de maand februari heeft een mooie line-up voor ons klaar staan.
De line-up is erg divers: van real time strategy in de melkweg tot hack 'n slash in Japan. Van een ontdekkingsreis onder water tot een gigantische oorlog tussen eeuwenoude facties. Er is voor iedereen wat wils in de top 5 game releases februari.

5. Nioh

Yokai, het land van de samoerai wordt geteisterd door een plaag van demonen. Jij treedt in de schoenen van samoerai vechter William, een wijze zwaardvechter die door middel van zijn behendigheid met het zwaard moet zien te overleven. Maar het geteisterde land is niet voor de bangeriken bedoeld. Je zal nog een hele klus hebben aan de verdorven monsters die door het land dwalen.
Nioh zal ook beschikken over een multiplayer modus waar jou weg van het zwaard, op de proef zal worden gesteld. De ontwikkelaars zeggen dat de game erg veel van je skills zal vragen en dat de moeilijkheidsgraad erg hoog ligt. De game wordt ontwikkeld door de makers van de Ninja Gaiden serie, dus of de game moeilijk zal zijn, is niet zo moeilijk om te geloven!
Nioh is in ontwikkeling door Team Ninja en is beschikbaar vanaf 8 februari voor de PlayStation 4.
105255

4. Sniper Elite 4

Als je aan Sniper Elite 4 denkt, dan denk je aan het schieten van scherpschutter kogels, die je vervolgens met de camera in slow-motion volgt. Met als eindresultaat het exploderen van bepaalde organen, een pijnlijk maar mooi aanzicht. Want ook in het vierde deel van de Sniper Elite series ga je aan de haal met de gevaarlijkste snipers waarvan je liever niet hebt dat de hitmarker op je eigen hoofd gefocust is.
In Sniper Elite 4 reis je af naar het zonnige Italië in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Je speelt als elite scherpschutter Karl Fairburne en steunt de "Restistance" in het bevrijden van Italië. Je voert een oorlog die de ander voorkomt, als je faalt zullen D-Day en Operation Overlord niet gebeuren en zullen de Nazi's overwinnen.
Sniper Elite 4 is in ontwikkeling door Rebellion, de game is beschikbaar vanaf 14 februari voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.
Wil je meer weten van de game? Check dan onze Sniper Elite 4 Preview!
105256 1

3. Diluvion

Diluvion is een adventure game die zich 100 jaar in de toekomst afspeelt. Een toekomst waarin gigantische overstromingen de grote steden van de wereld onder water hebben gezet. Spelers krijgen de controle over een steampunk onderzeeër en hebben alle vrijheid die ze willen. Je schip en bemanningsleden kunnen voorzien worden van upgrades en moeten goed onderhouden worden. Naast het onderzoeken in deze uitgestrekte waterwereld, worden conversaties gevoerd in de vorm van narrative adventures.
Een belangrijk aspect van de game is de onderwaterwereld. De game is een prachtige 3D wereld bom vol met prachtig uitziende onderwater dieren en ontzettend veel leven, maar wees gewaarschuwd, want op de bodem kom je gigantische onderwater monsters tegen waar je tegen kan vechten.
Diluvion is in ontwikkeling door Arachinid Games, de releasedatum van de game valt op 2 februari en zal beschikbaar zijn via Steam.
105257 1

2. Halo Wars 2

Een franchise die al jaren lang mee gaat. Halo belooft altijd een hoop actie, veel geweld en de raarste vijanden van andere planeten. "Captain Cutter" en zijn crew komen oog in oog te staan met 's wereld grootste bedreiging tot nu toe: "The Banished".
Halo Wars 2 is een combinatie van het grootse Halo universum en het RTS-genre. In de game kan je kiezen tussen twee facties: UNSC, de mensen. En de Banished, de aliens.
Halo Wars 2 is in ontwikkeling door 343 Industries en Creative Assembly, de game is beschikbaar vanaf 21 februari voor PC en Xbox One.
Wil je meer weten van deze RTS game? Check dan onze Halo Wars 2 Preview!
105258 1

1. For Honor

Over een paar weken ontketend de oorlog die de toekomst zal bepalen voor drie grote facties. De strijd zal van start gaan tussen de Vikingen, samoerai en ridders. De drie facties hebben elk hun eigen motief voor het voeren van de oorlog. Alle drie de facties beschikken over elk vier unieke krijgers met unieke vechtstijlen, voor iedereen is er wat wils.
For Honor moet een ongekende ervaring bieden in het hack 'n slash genre. Ubisoft is met een nieuw vechtsysteem gekomen dat gecompliceerder en interessanter in elkaar zit, de gevechten en duels die gevoerd worden zien er aan de hand van gameplay video's al spectaculair uit.
For Honor is in ontwikkeling door Ubisoft Montreal en is beschikbaar vanaf 14 februari voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.
Ben je er zelf nog niet uit welke krijger je gaat kiezen? Ontdek hem dan in onze For Honor classes special!

Populair Nieuws