Top 5 Fortnite dansjes - Dansen op hoger niveau

Article
donderdag, 16 augustus 2018 om 12:19
top 5 fortnite dansjes 137293
Bijna overal waar je gaat en staat zijn er mensen die de dansjes uit Fortnite nadoen. Hieronder vallen voornamelijk kinderen die soms zo jong zijn dat ze niet eens weten wat Fortnite is, maar gewoon vrolijk meedansen. Wij gaan het hebben over de Fortnite dansjes die de wereld overgenomen hebben.

5. Hype

De Hype is in Fortnite is gebaseerd op het dansje dat de afgelopen maanden viraal is gegaan. Mensen maakten verschillende video's met liedjes en dansten vervolgens op de maat van de muziek. In Fortnite is dit dansje dus ook te gebruiken.
Met de Hype gebruikt het personage zijn handen en rechtervoet om te bewegen. Het been wordt naar voren geschopt terwijl de hand hetzelfde doet. Na dit vier keer te hebben gedaan, gaan de handen naar beneden en lijkt het alsof het personage aan het roeien is.
137294

4. Orange Justice

Het dansje Orange Justice toont een interessante move die er iets moeilijker uitziet dan andere dansjes. Voor het dansje gebruikt het personage zijn armen en benen. De benen bewegen heen en weer en buigen zodat het personage naar beneden gaat. De beweging van de armen is moeilijk uit te leggen, dus het is beter om de video bovenaan de pagina te bekijken voor verduidelijking.
Waar Orange Justice precies vandaan komt, is niet helemaal bekend. In maart 2018 werd er een video geüpload door een kind in een oranje shirt dat een dansje doet dat lijkt op Orange Justice uit Fortnite. In de video zei de jongen zelfs dat het ook een goede oefening is. Epic Games heeft diezelfde zin in de omschrijving van het dansje gezet.
Enkelen denken ook dat Roy Purdy, internetmeme, het dansje heeft bedacht en dat Epic Games hier geen credit voor zou hebben gegeven. In video’s van voorgaande jaren is namelijk te zien hoe hij danst op verschillende nummers. De move is ook voorbij komen tijdens de ‘mask off challenge’ die vorig jaar viraal ging.
137295

3. Best Mates

Best Mates lijkt eigenlijk een beetje op de Floss, maar bij het dansje worden ook de benen gebruikt. Met het dansje stampt het personage als het ware op zijn plek en zwaaien de armen van links naar rechts.
Het dansje Best Mates is hoogstwaarschijnlijk bekend geworden door de gedachte van het dansje en de aanstekelijke muziek op de achtergrond. Het dansje heet namelijk Best Mates voor een reden. In Fortnite gebruiken spelers dit dansje vaak wanneer hij of zij samen met een teamgenoot de vijand hebben uitgeschakeld.
137296

2. Take the L

Onder veel mensen was het gebruiken van je hand om een L van loser te maken al bekend. Fortnite heeft dit gebaar naar een hoger niveau getild door er een dansje van te maken. Met het gebaar maakt de rechterhand van de speler een L en springt het personage op en neer terwijl hij met zijn benen zwaait.
Dit Fortnite dansje werd zo bekend door voetballer Antoine Griezmann die het dansje deed nadat hij een doelpunt scoorde. Dit was tijdens een wedstrijd tussen Atletico Madrid en Sporting CP. Na deze wedstrijd heeft de voetballer het overwinningsdansje vaker gedaan bij het scoren van een doelpunt.
137297

1. Floss

De Floss is het dansje dat toch echt iedereen wel kent. De dansmove komt origineel niet uit Fortnite, maar van een oude vine, rest in peace vine, waar een jongen genaamd Russell Horning aan het dansen was. De vine is toen viral gegaan en een jaar later ontdekte blijkbaar ook Katy Perry de jongen. Zij regelde dat hij zijn dansje kon doen tijdens haar optreden van Swish Swish op SNL.
Na dit optreden ging het dansje al de wereld over, maar nadat Fortnite de dans had toegevoegd was iedereen verkocht. Ontwikkelaar Epic Games noemt het dansje de Floss, maar Horning noemde het dansje eerst The Russell.
Dit artikel is op 10 juni 2020 bijgewerkt.

Populair Nieuws