F1 2017 features - Dit kan verbeterd worden

  Komend weekend gaat het nieuwe Formule 1 seizoen van start. Met het nieuwe Formule 1 seizoen komt natuurlijk ook een nieuwe game. Dit zijn de top 5 F1 2017 features die wij willen zien.

  Over enkele dagen gaat elk racehart in de wereld sneller kloppen wanneer de rode lichten in Melbourne uitgaan. 20 coureurs die tegen elkaar strijden om de winst en de eeuwige roem.

  F1 2016 was een erg geslaagde game zo viel te lezen in onze review. Wij noemden de game de beste Formule1-game tot nu toe. Er waren veel nieuwe features in F1 2016 toegevoegd waardoor de game beter was dan zijn voorganger F1 2015.

  Nu wachten fans op de nieuwe F1 game. In februari konden spelers zich opgeven voor de closed beta van F1 2017. Deze inschrijvingen zijn nu echter gesloten en opgeven is niet meer mogelijk. Wij kijken, in afwachting van de closed beta, alvast naar onze top 5 verbeterpunten voor F1 2017.

  5. Meer controle over ERS

  De eerste van de F1 2017 features die wij willen zien is de controle over ERS. Formule 1 coureurs hebben de beschikking over ERS, wat staat voor Energy Recovery System. Zonder het al te ingewikkeld te laten klinken, betekent dit dat energie die vrijkomt bij het remmen, gebruikt kan worden voor extra paardenkrachten. Dit kan dan weer gebruikt worden om de auto sneller te laten optrekken.

  In de games is dit systeem tot heden nog niet gebruikt. Dit is een groot gemis doordat je door op het juiste moment de ERS in te zetten, veel meer mogelijkheden tot verdedigen en aanvallen krijgt. Zo kun je als een echte Max Verstappen het maximale van je auto benutten.

  4. Interviews tussen races door

  Op nummer 4 van de F1 2017 features die wij willen zien, staat de interviews tussen de races door. Deze feature was eerder al beschikbaar in F1 2010 en F1 2011.

  In de interviews in F1 2010 en F1 2011 kon je antwoorden geven op de vragen van een journalist. De antwoorden die je in deze game gaf, werden aan het eind van het seizoen geëvalueerd. De gevolgen van slechte antwoorden bleven in deze games echter uit.

  Daarom zou het mooi zijn om in F1 2017 na afloop van een slechte race je team of je teamgenoot te kunnen beledigen of juist de hemel in prijzen. Als deze zaken dan nog eventuele bonussen of consequenties zouden hebben zou het helemaal tof zijn. Dit vergroot het realisme van de game omdat coureurs in hun dagelijkse leven, naast het racen, ook veel voor de camera moeten staan om vragen te beantwoorden.

  F1 Fanatic

  3. Testdagen in Carrière

  De wintertests in Barcelona zijn net afgelopen, maar in de Formule 1 games bestaan zulke testdagen niet. Wel zat er in F1 2012 een rookie test wat iets soortgelijks probeerde te introduceren.

  De testdagen in de game zouden een uitgelezen kans zijn om nieuwe spelers de basics van het spel uit te leggen en voor gevordenden om eventuele updates of set-ups uit te proberen. Daarom willen wij deze F1 2017 features graag zien.

  Gamespot

  2. Split-screen

  Fans roepen er al twee jaar lang om een split-screen modus. Deze modus werd na F1 2014 om onbekende reden uit het spel gehaald en is sindsdien niet meer teruggekomen. Het is een groot gemis voor het spel omdat er nu geen enkele mogelijkheid van lokale multiplayer is. Daarom vinden wij dit een van de F1 2017 features die in het spel moet komen.

  Codemasters heeft nog niets losgelaten over een mogelijke split screen in F1 2017, maar wij zouden het enorm toejuichen.

  1. Klassieke modus

  Nummer 1 van de top 5 F1 2017 features die wij willen zien, is de toevoeging van een klassieke modus. De classic edition van F1 2013 kreeg al de beschikking over extra circuits en wagens uit de jaren 80 en 90.

  In F1 2017 zouden wij deze goed ontvangen classic modus terug willen zien. Met de toevoeging van extra auto's en circuits krijgt de game weer extra content dat de game weer afwisselend maakt.

  Dit was onze lijst van top 5 F1 2017 features die wij willen zien. Welke feature zou jij in de game willen zien? Laat het ons weten in de comments!

  F1 2017

  Verkijgbaar vanaf 25 august 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.