Top 5 EA Play 2017 games - De beste momenten uit de show!

  Tijdens de E3 in Los Angeles heeft uitgever Electronic Arts een persconferentie gegeven waarin het haar nieuwste games heeft getoond. In deze top 5 EA Play 2017 games lees je wat de vetste titels zijn die in de presentatie zijn langsgekomen.

  5. Need for Speed Payback

  We trappen de lijst af met een knotsgekke racegame. In Need for Speed Payback race je rond in de fictieve stad Fortune Valley. In de game neem je het op tegen de Full House kartel, een organisatie die naast het runnen van casino’s er ook wat minder legale praktijken op nahoudt.

  Tijdens EA Play 2017 is een gameplay trailer getoond van de game waarin een vrachtwagen wordt overvallen op volle snelheid. Hiermee doet Need for Speed Payback films als Fast and Furious eer aan. Al met al reden genoeg dus om de titel op te nemen in de top 5 EA Play 2017 games.

  4. A Way Out

  Op de vierde plek vinden we een game die valt onder de groep van EA Originals games: A Way Out. In deze game speel je samen met een vriend als Vincent of Leo. Dit duo ontsnapt in de game uit de gevangenis en dat mondt natuurlijk uit in een avontuur vol met spanning.

  Doordat A Way Out zich enorm richt op een co-op ervaring is de game zowel online samen met een ander te spelen alsmede middels splitscreen. In de game moet je samenwerken met je co-op partner om uit de gevangenis te ontsnappen en uiteindelijk uit de handen van de politie te blijven.

  3. FIFA 18

  Een event van EA is natuurlijk niet compleet zonder FIFA. Ook dit jaar komt er weer een nieuw deel aan, waarbij profvoetballer Ronaldo ditmaal groots de cover van de game siert. FIFA 18 belooft nog uitgebreider en mooier te worden dan ooit tevoren.

  Daarbij keert Alex Hunter terug in FIFA 18 en kun je jouw avontuur van vorig jaar vanaf komende september voortzetten. De jonge voetballer heeft in een korte tijd veel interesse weten te wekken in de voetbalwereld en in FIFA 18 kom je erachter wat al die aandacht doet met de jonge Brit.

  2. Anthem

  Op nummer twee vinden we de mysterieuze nieuwe game van ontwikkelaar BioWare. De actiegame stond voorheen bekend als project Dyland, maar tijdens het EA Play 2017 event is de officiële titel voor de game bekendgemaakt: Anthem.

  Veel informatie is nog niet bekendgemaakt tijdens de persconferentie, maar Electronic Arts heeft wel alvast een teaser laten zien. Hierin is onder andere een wereld te zien die langzaam herstelt van een grote ramp. Meer informatie over Anthem krijgen we te horen tijdens de persconferentie van Microsoft op zondag 11 juni om 23:00 uur.

  1. Star Wars Battlefront 2

  Wellicht de grootste game die Electronic Arts dit jaar op de markt gaat brengen is Star Wars Battlefront 2. De titel belooft de grootste Star Wars game te worden die er ooit is gemaakt met content uit alle periodes van de films, een singleplayer en nog meer content voor de multiplayer.

  Tijdens het EA Play 2017 event is de game uitgebreid getoond tijdens een demonstratie van de multiplayer. Hierin is onder andere te zien dat droids uit episodes een tot en met drie speelbaar zijn en er ook een flink aantal nieuwe helden terug te vinden zijn in de multiplayer. Genoeg om mee te stoeien dus als de game in november in de winkels ligt.

  Need For Speed: Payback

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.