De 5 tofste EA Access games - Aan de slag met toffe titels!

  Al sinds 2014 heb je op de Xbox One toegang tot EA Access. Voor 3,99 euro per maand krijg je een aantal extra's voor EA games en kun je in The Vault een aantal EA games spelen. Wij zetten de 5 tofste games in The Vault voor je op een rijtje!

  5. Need for Speed

  Geen cijfer of subitel, gewoon ouderwets Need for Speed. De reden dat een van de populairste racegames deze keer geen cijfer of subtitel heeft? De voorganger, Need for Speed: Rivals, werd niet zo goed ontvangen. Dus besloot de ontwikkelaar Ghost Games om weer met een schone lei te beginnen.

  Je kunt in deze Need for Speed weer genieten van een open wereld waarin je zelf kiest wat je gaat doen. De campagne is opgesplitst in vijf delen met evenzoveel verschillende personages. Hierin ben je helemaal vrij om te kiezen welk personage jij het tofst vindt om je tijd in te stoppen. Vijf verschillende verhaallijnen dus ook, die uiteindelijk allemaal samenkomen!

  4. Titanfall 2

  Het eerste deel van Titanfall was misschien wel de meest geanticipeerde game van 2014. De Xbox exclusive zag er veelbelovend uit en wist veel mensen te verleiden tot het kopen van een Xbox One. Echter wist de game niet 100 procent aan de verwachtingen te voldoen.

  Tijd voor Titanfall 2 dus om een schepje bovenop deel een te doen. En dat is gelukt. In de voorganger was bijvoorbeeld geen singleplayer modus te vinden, iets wat veel kritiek opleverde. De makers hebben dan ook geluisterd en zich met volle focus gericht op een actievolle campagne.

  Misschien wel iets te veel. Waarom te veel? Dat lees je in onze Titanfall 2 review!

  3. Mirror's Edge Catalyst

  Je houdt er van of je houdt er niet van: Mirror's Edge. Klimmen en klauteren, zoals je dat vast wel eens hebt gedaan, alleen dan keer zo heftig. Van balkon naar balkon, van deur naar deur, van ventilatieschacht naar ventilatieschacht, dat is Mirror’s Edge in een notendop.

  Vergeleken met de voorganger is er één groot verschil. In Mirror’s Edge Catalyst bevind je je in een open wereld. Een ander groot verschil met de voorganger is het combat systeem, dat sterk verbeterd is. Het haalt de snelheid een beetje uit het spel, maar speelt tegelijkertijd een stuk soepeler weg.

  2. UFC 2

  Kom vechten! Lekker elkaar even de hersens inslaan. Het liefst wel in een potje UFC 2 dan, hè! UFC 2 is de opvolger van, je raadt het al, UFC. De rechten van de UFC lagen na het failliet raken van THQ voor het oprapen en dus besloot EA de licentie over te nemen.

  Na een ietwat teleurstellende eerste deel, heeft EA met deel twee een prima vechtspel weten te maken. De gameplay is verbeterd en de visuals in de game en het oog voor detail zijn verbluffend; iets waar je niet snel verveeld door zal raken. Dus, wil jij even al je agressie kwijt? Download dan UFC 2 in The Vault!

  1. Battlefield 1

  Een betere tijd om Battlefield 1 uit te brengen was er simpelweg niet voor EA. De eeuwige rivaal Call of Duty ging steeds verder de toekomst in, terwijl de fans van de shooter juist wilden dat COD terug ging naar de vroegere oorlogsjaren.

  De makers van COD luisterden niet, maar gelukkig was er een alternatief: Battlefield 1. In deze game van ontwikkelaar DICE herleef je de veldslagen uit de Eerste Wereldoorlog. Zoals altijd met Battlefield koop je de game eigenlijk om online te spelen. Aan de campaign ben je dan ook maar zo'n vijf á zes uur kwijt.

  Het echte plezier in Battlefield 1 is online te vinden, bij de gruwelijke 32-versus-32 gevechten. De game geeft echt het gevoel dat je een rol van betekenis speelt in de Eerste Wereldoorlog. Erg knap gedaan dus.

  Alles te vinden in The Vault?

  Yes, deze vijf games zijn bij EA Access te vinden in The Vault. Maar er zijn nog veel meer titels beschikbaar om gratis op te pakken. Allemaal downloaden en onbeperkt spelen dus met een abonnement op EA Access!

  Need for Speed

  Verkijgbaar vanaf 5 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.