Dit is de top 5 E3 games volgens Lars

Article
vrijdag, 19 juni 2015 om 23:26
xgn google image
Mijn eerste E3 ooit was er meteen eentje om nooit meer te vergeten. De ene na de andere toptitel kwam voorbij, en het was dan ook een flinke kluif om mijn vijf favorieten eruit te pikken. Vol trots presenteer ik jullie mijn top 5 E3 games.

5. Horizon: Zero Dawn

De grote klapper van de Sony persconferentie was ongetwijfeld het nieuwe project van Guerrilla Games. De futuristische shooterlevels van Killzone moet plaatsmaken voor een prehistorische setting die zich in de verre toekomst afspeelt.
Zeker de behind closed doors presentatie die ik bij mocht wonen, bevestigde die goede eerste indruk. Het jagen in de prachtige natuur van deze game is een welkome afwisseling van de meeste andere games, en ik ben ook benieuwd hoe de verschillende mensenstammen zich in deze ongerepte natuur in leven houden.
74115

4. Cuphead

Een game hoeft geen fotorealistische graphics te hebben om een blijvende indruk bij je achter te laten. Aan het gejuich en geklap tijdens de Microsoft persconferentie te horen kunnen gamers niet wachten om met dit cartooneske avontuur aan de slag te gaan, en ik geef ze geen ongelijk.
Cuphead ziet eruit als een klassieke Disneycartoon, met kleurrijke personages en overdreven animaties. Een deel van de game baan je je een weg door platformpuzzels, maar het gros van de tijd neem je het op tegen krankzinnige eindbazen. De mogelijkheid om Cuphead samen met een vriend te spelen op de bank maakt het feest compleet.
74116

3. The Legend of Zelda: Tri-Force Heroes

Ik zal eerlijk bekennen dat die eerste trailer voor deze nieuwe Zelda weinig met me deed. Link in een Zelda-jurk, prima, maar de game eromheen zag er niet bepaald vernieuwend uit. Gelukkig sloeg die mening snel om toen ik er zelf mee aan de slag ging,

Samen met een Duitser en een Fransman sloegen we ons door de coöperatieve levels heen, waarbij het eindbaasgevecht het absolute hoogtepunt vormde. Als je met twee vreemden al zoveel lol aan deze game kunt beleven, belooft dat heel wat moois als je samen met je vrienden deze Zelda uitspeelt. Maar hierna wil ik wel echt die Wii U Zelda zien hoor Nintendo.
74117 1

2. Dark Souls III

De games van From Software draag ik al jaren een warm hart toe, dus ging mijn RPG-hartje sneller slaan toen ik erachter kwam dat Dark Souls 3 gepresenteerd zou worden op de E3. In Dark Souls III ligt er weer een mysterieuze duistere wereld klaar om ontdekt te worden, waarbij de dood om ieder hoekje wacht.

Ook het vechtsysteem is verder uitgediept met nieuwe moves en mogelijkheden, en aan de demo te zien ligt de moeilijkheidsgraad weer lekker hoog. Hoog tijd dus om mijn trouwe Dark Souls buddy op te trommelen en begin 2016 een weekendje vrij te houden om de Sun te Praisen.
74118 1

1. Star Wars: Battlefront

Als Star Wars-fan kon ik niet wachten om met Battlefront aan de slag te gaan. De spectaculaire trailers werden in de demo in ieder geval volledig waargemaakt. Grote veldslagen dus, met klassieke lasergeluiden en grote AT-AT walkers.

De game speelt grotendeels zoals een Battlefield-game, maar omdat die Star Wars-sfeer zo sterk aanwezig is, maakt dat helemaal niks uit. Battlefield-games spelen immers heerlijk, en mensen die regelmatig een shooter spelen kunnen Battlefront ook direct oppakken en spelen.

Populair Nieuws