Top 5 beste DreamHack cosplay - Bijzondere kostuums

Article
zaterdag, 20 juni 2015 om 9:00
xgn google image
Eerder plaatsten wij voor jullie de top 5 sexy cosplay outfits op DreamHack 2015 op XGN.nl, maar dat de outfits sexy zijn betekent niet meteen dat de outfits ook meteen het beste zijn. Daarom hebben wij voor jullie de top 5 beste DreamHack cosplay op een rij gezet!
Uit alle cosplay outfits werd een aantal gekozen die volgens de jury (Yaya Han) zowel een mooie show als outfit hebben neergezet. Uiteraard is de uiteindelijke nummer drie puur gebaseerd op een voorkeur. Dat geldt ook voor ons uiteraard. Op vele knappe en sexy outfits na, moesten we ook deskundig kijken naar de cosplay outfits die de liefhebbers hebben gecreëerd!
DreamHack cosplay 2015

5. Undead Soldier

De Undead Soldier uit Dark Souls II weet met zijn optreden de jury aardig te verrassen. Zijn maliënkolder, helm en pantser moet ook aardig zwaar zijn, dus met het spectaculaire optreden dat de cosplayer neer heeft gezet wist hij ons ook te overtuigen. Wat vinden jullie van de Undead Soldier DreamHack 2015 cosplay outfit?
73418

4. Zed

League of Legends is vaak te bespeuren bij cosplay shows en zo ook bij DreamHack. De legendarische Zed uit de game maakt gebruik van zijn Shuriken die op zijn rug geplaatst zijn. De cosplay held op DreamHack 2015 wist met zijn outfit de League of Legends champion uitstekend uit te beelden. Wij waren dan ook erg onder de indruk van zijn show en outfit!
73445

3. Leona

Zoals we al eerder schreven: "League of Legends is vaak te bespeuren in cosplay shows" en met dat gezegd te hebben luiden wij de volgende cosplayer in van DreamHack 2015. Leona gaf net als Undead Soldier een ware show weg, waarbij de jonge dame het nogal moeilijk kreeg met haar zwaard en schild. Het schild was voornamelijk erg zwaar en moest apart vast gehouden worden en had een authentieke uitstraling. Leona deed het eerder al erg goed in de top 5 sexy cosplay outfits op DreamHack 2015!
73452

2. Undead Witch

De strijd tussen nummer 1 en nummer 2 was erg spannend. Om eerlijk te zijn gaf de Undead Witch een spectaculaire show weg met een donderspeech waarin ze aangeeft voor niemand te buigen. Haar donkere ogen, lust naar bloed, maar voornamelijk de bijzonder gedetailleerde cosplay outfit heeft ervoor gezorgd dat de Undead Witch boven andere cosplayers stond. De tweede plek dik verdiend!
Benieuwd waarom de Undead Witch niet eerste is geworden? Ga dan snel verder naar de nummer 1 DreamHack 2015 cosplayer!
73461

1. Worgen Deathknight

Merel, voor sommigen beter bekend als Willowcookie of Draxaca reisde samen met XGN in de Intel Pack4Dreamhack bus op weg naar DreamHack. Op haar Facebook pagina pronkte ze in volle glorie met haar Worgen Deathknight cosplay outfit en Shadowmourne weapon. Wij mochten getuigen zijn van haar reis naar glorie, waarvan de redactie heilig overtuigd was. De moeite die de jongedame in het creëren van haar cosplay outfit heeft gestoken is niet te evenaren en voor haar allereerste optreden op het podium als cosplayster bleef niet ongezien.
Merel ontving namelijk een daverend gejuich en geklap en even leek de wedstrijd al gespeeld. Om onverklaarbare redenen kreeg uiteindelijk Spectre de eerste prijs en ging Merel naar huis met een opgeheven hoofd. De ervaring en energie die ze kreeg van het publiek was voor de eerste keer voldoende!
Worgen Deathknight is werkelijk waar prachtig tot leven gewekt door de creatieve kunsten van Merel. De lichtgevende ogen, zwaard en schouders vielen uiteraard op. De manier waarop merel haar benen heeft gepositioneerd is ook opmerkelijk aangezien ze gebruik heeft gemaakt van aparte stelten. Voor ons is Merel, oftewel Willowcookie met haar Worgen Deathknight cosplay outfit de absolute winnaar!