Top 5 beste E3 aankondigingen Square Enix persconferentie

Article
dinsdag, 16 juni 2015 om 22:00
xgn google image
Vanavond was het tijd voor de persconferentie van Square Enix. De ontwikkelaar van toptitels als Final Fantasy, Kingdom Hearts en Hitman kwam vanavond met veel moois. Check hier de top 5 beste E3 aankondigingen van Square Enix op een rijtje!

5. Just Cause 3 releasedatum bekend

Tijdens de Square Enix persconferentie werd bekendgemaakt dat de release van Just Cause 3 op 1 december zal zijn. Het spel komt uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Ook werd een nieuwe trailer voor het spel geshowd, waarin heel veel explosies te zien zijn.
Behalve alleen explosies liet de trailer ook wat nieuwe functies zien: zo is de grijphaak van Rico verbeterd, waardoor hij de haak handmatig binnen kan halen na een schot, objecten uit elkaar kan trekken en een eigen sloopkogel kan maken. Verder kan de haak beter in combinatie met een parachute gebruikt worden.
De bad guy in Just Cause 3 is generaal Di Ravello, en Rico vecht tegen hem om het Mediterraanse eiland Medici te bevrijden. Dit eiland is goed voor 400 vierkante mijl aan spelwereld, waar je als speler helemaal je gang kunt gaan.
73649 1

4. Nieuwe Hitman details

Ook kregen we meer informatie over de nieuwe Hitman game te weten, en werd er een nieuwe gameplay trailer geshowd. Hitman wordt omschreven als een creative stealth actiegame, die voornamelijk draait om de hits die op doelwitten worden geplaatst.
Deze doelwitten bevinden zich in vele verschillende locaties: van Parijs tot Italië tot Marrakesh. De locaties krijgen meer detail, zijn dichter bevolkt en zijn stukken groter dan in de voorgaande games. Zelfs elke NPC zal een eigen naam hebben in deze high definition sandbox.
Nieuwe missies, locaties en hits zullen periodiek aan het spel toegevoegd worden. Deze toevoegingen worden gebaseerd op feedback van de spelers, waardoor de nieuwe Hitman zal blijven groeien. Dit zorgt voor een totaal nieuwe Hitman-ervaring.
Natuurlijk ben je weer totaal vrij in de manier waarop je als speler je doelwit om het leven brengt. Wanneer jouw skills groeien, geldt dit ook voor je opties: zo krijg je meer manieren om doelwitten uit de weg te ruimen.
73650

3. NieR New Project

Deze nieuwe game is in ontwikkeling in samenwerking met Platinum Games. Het spel vind plaats in een fantasierijke wereld, dit blijkt uit de trailer die werd getoond. In een teaser trailer noemde Square Enix een aantal ontwerpers die bij de ontwikkeling van het spel betrokken zijn, waaronder karakter ontwerper: Akihiko Yoshida, game ontwikkelaar: Takashi Taura, game ontwikkelaar: Yoko Taro en producer Atsushi Inaba van Platinum.
Een hoogtepunt tijdens de presentatie van NieR New Project was de directeur van het spel, die met een raar hoofddeksel op het podium betrad, om op deze manier onbekend te blijven. Veel details zijn nog niet bekend over de nieuwe NieR-game, maar het wordt waarschijnlijk een PS4 exclusive.
Meer informatie kunnen we in de herfst verwachten.
73651

2. Deus Ex Mankind Divided trailer

Ook de spectaculaire trailer van Deus Ex Mankind Divided werd geshowd tijdens de Square Enix E3 persconferentie. Verder werden er wat nieuwe details over het spel bekendgemaakt. De game komt in begin 2016 uit op PS4, Xbox One en PC en maakt gebruik van een companion app.
In Deus Ex Mankind Divided worden cyborgs, zoals de hoofdpersoon in Deus Ex, gezien als terroristen en mensen vertrouwen deze cyborgs niet meer. Jensen werkt voor een speciale task force en vecht tegen de Illuminati.
Het spel geeft je meer keuzes en deze keuzes hebben invloed op het verhaal van Mankind Divided.
73652

1. Kingdom Hearts 3 eindelijk getoond

In Kingdom Hearts 3 staat Sora opnieuw in de hoofdrol, en wordt hij weer bijgestaan door Donald Duck en Goofy. De trailer toonde voornamelijk gameplay, zo zie je hoe Sora door verschillende gebieden rent, waaronder een groene vallei met Griekse pilaren.
Ook waren in de trailer verschillende finishing moves te zien, waaronder een finisher waarbij Sora's vertrouwde Keyblade in een soort magisch geweer verandert. Verdere informatie over Kingdom Hearts 3, waaronder een releasedatum, ontbreekt nog.

Populair Nieuws