Top 5 Disney+ series om naar uit te kijken in 2021

Article
zondag, 06 december 2020 om 9:00
Disney+ is een streamingdienst die natuurlijk nog niet zo lang bestaat als bijvoorbeeld Netflix, maar de dienst is wel keihard aan het werk om met Netflix te concurreren. Daarom staan er een heleboel series gepland staan die nog wel eens heel erg goed zouden kunnen worden. Vandaag gaan wij de vijf Disney+ series af waar wij het meest naar uitkijken in 2021.

WandaVision

Dit is niet alleen een serie waar de mensen met Disney+ zin in hebben, maar waar de hele wereld zin in heeft. Uit de trailers en een aantal interviews met de cast lijkt het een hele maffe, maar geweldige serie te worden. In de serie krijgen we het koppel Wanda, ook wel bekend als Scarlett Witch, en Vision te zien. Hoe Disney dit precies gaat doen is nog maar de vraag, want Vision overleed in Avengers: Infinity War. Wij zijn in ieder geval ontzettend benieuwd. WandaVision zal de eerste Marvel Disney+ serie zijn die in 2021 uitkomt.

The Falcon and the Winter Soldier

Een ander Marvel duo waar we een serie van gaan krijgen zijn Sam Wilson, The Falcon, en Bucky Barnes, The Winter Soldier. Deze twee bouwden een relatie op door hun gemeenschappelijke vriend Steve Rogers, Captain America. Aan het eind van Avengers: Endgame geeft Steve zijn schild aan Sam. Dit is ongetwijfeld een begin van een geweldig verhaal, waarvan wij niet kunnen wachten om het op beeld te mogen bekijken. Dit zal ergens in 2021 mogelijk zijn.
wandavisionf1594733115

Kenobi: A Star Wars Story

Natuurlijk is Disney de laatste Jaren keihard aan het werk geweest met Star Wars. Er werden vier films uitgebracht en ook The Mandalorian is momenteel bezig aan een tweede seizoen. Vooral The Mandalorian werd een groot succes, waardoor Disney besloot meer in series te investeren. Een show waar fans al jaren om smeekten is een Obi Wan Kenobi serie, waar het liefst Ewan McGregor de hoofdrol op zich zou nemen. Dit is precies wat we gaan krijgen. De Kenobi serie staat gepland voor eind 2021.

Loki

Natuurlijk kennen we Loki allemaal al en weten we ook dat hij overleed in Avengers: Infinity War. Toch is zijn verhaal nog niet afgelopen, want hij krijgt in 2021 nog een serie. In de serie zal te zien zijn hoe ‘The God of Mischief’ een rol speelt een een heleboel verschillende gebeurtenissen in het universum. We weten natuurlijk al dat Loki nog wel eens een schurk kan zijn, maar hij is ongetwijfeld een slimme schurk. Wij hebben enorm veel zin in deze serie. De precieze releasedatum van de Loki serie is helaas nog niet bekend.
gelekte foto geeft eerste blik op lokis disney plus serie 151703f1614241841

Hawkeye

Ook Jeremy Renner keert terug in het Marvel universum als Clint Barton, Hawkeye. Toch zal deze serie alleen niet volledig over hem gaan, maar over zijn opvolger, Kate Bishop. Nadat Clint ermee stopt neemt zij zijn rol over als Hawkeye en bestrijdt ze nieuwe vijanden, waarnaar wij ontzettend benieuwd zijn. Hiermee introduceert Marvel dus nog een nieuw personage. Het nieuwe universum begint met al deze aankomende series een mooie vorm te krijgen. Ook van de Hawkeye serie weten we helaas nog niet de precieze releasedatum, maar dit zal waarschijnlijk laat in 2021 zijn.
Naar welke serie kijken jullie het meest uit? En waarom? Laat het ons weten met een reactie!