Top 5 bios ergernissen - Was nou maar thuisgebleven!

Article
vrijdag, 30 maart 2018 om 11:03
xgn google image
Niet iedereen heeft een ruimte in huis waar op een groot scherm de nieuwste films kunnen worden gekeken. Een uitstapje naar de bioscoop biedt die ervaring wel, maar kan ook voor vervelende situaties zorgen. Dit is de top 5 bios ergernissen!

5. Praters

Hoewel het geluid in de meeste bioscopen zo hard staat dat je bijna doof naar buiten komt, zijn er ook momenten dat er enkel een gesprek in een film plaatsvindt. Het laatste waar je dan op zit te wachten, is dat er twee kwebbelkousen het gaan hebben over ‘oh wat leuk, moet je dat zien.’ Het is verdorie een film in de bioscoop!
Niet alleen vergeten deze mensen dat ze in een bioscoopzaal zitten en niet thuis op de bank, sommige mensen lijken ook te denken dat ze een gewoon gesprek in een trein of bus aan het voeren zijn. Wijs je ze erop dat het toch de bedoeling is om stil te zijn, dan krijg je een sneer en een smerige blik toegeworpen. Zulk soort mensen staat helaas ook in deze top 5 bios ergernissen.
128438

4. Telefoongebruikers

Hoe groot er ook in beeld komt te staan dat telefoons uit moeten staan (en op stille stand/trillen) bij het begin van een film, er zit altijd wel één persoon in de zaal die daar lak aan heeft. Jammer genoeg voor jou zit deze altijd in jouw gezichtsveld, waardoor je gedwongen bent vanuit je ooghoeken het felle schermpje te moeten aanschouwen.
Natuurlijk, mocht er onverwachts iets ernstigs gebeuren tijdens een bioscoopbezoek, dan wil je dat direct weten. Maar gek genoeg zie je nooit iemand de zaal uit springen nadat er op de telefoon is gekeken. En ook hier geldt dat het je absoluut niet in dank wordt afgenomen als je na de zoveelste keer vriendelijke verzoekt de telefoon op te bergen. Hoe durf je het lef op te brengen dat te vragen!
128439

3. Etengooiers

Vrijdagavond een filmpje pakken rond een uur of tien. Geen kids die luid schreeuwend in de zaal zitten, maar enkel volwassenen. Of toch niet? Zo nu en dan komt het voor dat er een groepje aangeschoten jongeren besluit een filmpje te pakken voordat het stappen begint. En jammer genoeg zit jij net in de vuurlinie van hun bak M&M’s.
Met een beetje geluk heeft het groepje popcorn gekocht (gepofte lucht vliegt niet zo ver), maar je weet het pas als het eerste stuk eten je om de oren vliegt. Hoe gruwelijk duur de zakjes M&M’s in de bios ook zijn, ze door de zaal gooien is op dat moment de leukste activiteit voor het groepje. Maar zit je te wachten op ruzie met aangeschoten jongeren door er wat van te zeggen?
128440

2. Gruwelijk dure aankopen

Een bioskoopkaartje valt nog wel mee qua prijs en valt helemaal te verwaarlozen als je een abonnement neemt. Aangezien de bioscoop toch geld moet opleveren, zal je stijl achterover vallen bij het zien van de prijzen van eten en drinken. Vijf euro voor een bakje popcorn: zijn ze wel helemaal lekker?
Een oplossing is om zelf het een en ander mee te nemen. Goed, het naar binnen smokkelen van een bak popcorn onder een trui is wat lastig, maar een zakje M&M’s of een flesje drinken is zeker mogelijk. Mits er geen vervelende gast bij de deur staat die vriendelijk (doch dringend) vraagt of hij even onder je jas mag kijken of je niets meeneemt de zaal in. Nog een probleem waar je thuis geen last van hebt.
128441

1. Stoeltjesjatters

Hoewel alle hiervoor genoemde frustraties zeker een plekje verdienen in de top 5 bios ergernissen, is er maar eentje waarvan de nekharen echt overeind gaan staan. Niets laat je bloed sneller koken dan mensen die denken op jouw gereserveerde stoeltje te moeten gaan zitten, ondanks dat er nog genoeg vrije plaatsen in de zaal zijn.
Zo hoog mogelijk in het midden: de beste plaatsen die jij je kan wensen in de bios. Niet gek dat de middelste rij (en bovenste vier of vijf niveaus) het eerste bezet zijn. Ondanks het feit dat andere mensen dus moeten weten dat die stoeltjes bezet zijn (anders hadden ze die stoelen toch nog kunnen reserveren), lijkt het sommige mensen een goed idee toch comfortabel op jouw plekje te gaan zitten.
Natuurlijk pakken de mensen hun kaartje om vervolgens te zeggen ‘oeps, onze fout’, terwijl je dondersgoed weet dat ze zich daar al lang van bewust waren. Het meest hilarische is nog als ze het vervolgens een rijtje lager nogmaals proberen. Sommige mensen zullen het nooit helemaal begrijpen.

Welke uit de top 5 bios ergernissen frustreert jullie het meeste?

Wij zijn benieuwd of jullie ooit het kookpunt hebben bereikt en iemand van de bioscoop erbij hebben gehaald om iemand de zaal uit te slepen. En natuurlijk of dat kwam omdat je een nacho in je oog kreeg of omdat er iemand selfies zat te maken. Laat het ons weten in de comments!

Populair Nieuws

Laatste Reacties