Top 5 beste The Witcher 3 mods die je reis draaglijker maken

  Geralt is niet de standaard avonturier. Deze demonenslopende wildebras reist stad en land af om de wereld vrij te maken van gespuis. De Blood and Wine add-on komt op 31 mei uit en verlengd dit avontuur. Daarom kan je aan de gang met deze top 5 beste The Witcher 3 mods om deze nieuwe tocht zelfs nog plezieriger te maken.

  5. Photomode

  The Witcher 3 is een beeldschone game waarbij elke pixel zich laat gelden. Letterlijk elk object is gedetailleerd tot in de kleine puntjes. Vooral als er opeens een baasgevecht uitbreekt of de spanning zijn hoogtepunt bereikt, zou je graag even een korte pauze willen nemen om op te gaan in de mooie beelden. Helaas voor jou is de wereld waarin Geralt zich bevindt meedogenloos, waarbij stilstaan geen optie is.

  Gelukkig is er de Photomode, die met gemak het lijstje van de top 5 beste The Witcher 3 mods komt binnenstormen. Met deze modificatie wordt het voor jou mogelijk gemaakt om de game stil te zetten en rustig van het uitzicht te genieten, zonder zorgen te maken dat je aan stukken gereten wordt. In deze speciale foto modus kan je gemakkelijk een screenshot maken van de bloedstollende wereld om je heen. Een extra handigheid hierbij, is dat de HUD verwijderd kan worden, zodat er geen gegevens zijn die dé perfecte screenshot verpesten.

  4. Infection Mode

  Elke grote open wereld game kent er wel een, en er zijn maar weinig gamers die er over klagen. Een zombie mod! Zombies zijn natuurlijk erg tof om in grote getalen tegen te komen en op de meest creatieve manier weer terug naar het graf te sturen. Geralt kan ook aan de slag om, naast griffioenen en trollen, professioneel zombiejager te worden.

  De Infection mode modificatie doet precies wat er gezegd wordt, NPC's infecteren! In dorpen zal het virus als een lopend vuurtje verspreiden, waarbij geïnfecteerde mensen anderen gaan bijten, zodat die ook weer transformeren. Wie kan hier beter een stokje voor steken dan Geralt zelf, die gediplomeerd is in het opruimen van alles dat kwaadaardig is. Overleef de zombieapocalypse en maak een eind aan de zombie-uitbraak.

  Volg de link om deze toffe modificatie uit de top 5 beste The Witcher 3 mods te downloaden.

  3. Looten tot je er bij neer valt

  In de immense wereld van The Witcher 3 zijn er vanzelfsprekend genoeg mooie hebbedingen te verzamelen. Laat dit nou ook de ultieme zwakte van Geralt én jou als speler zijn. Enerzijds kan je de voorwerpen niet laten liggen, maar aan de andere kant kan de arme Witcher ook maar een bepaald gewicht dragen voordat hij door zijn benen zakt. Gelukkig zijn er een paar modificaties die ervoor zorgen dat je je rug recht kan houden.

  Er is een modificatie die ervoor zorgt dat je zelf kan bepalen hoeveel Geralt met zich mee kan dragen. Deze aanpassing zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld helemaal geen restricties meer hebt met betrekking to het maximale gewicht. Hierdoor hoef je nooit meer een zwaard te laten liggen en kan je jezelf voorzien in je verzamelwoede. Als je deze optie per se wilt hebben, dan is het aan te raden het pakket binnen te halen!

  Aangezien je toch alles mee kan nemen, ga je een hoop meer tijd besteden aan het oppakken van al deze spullen. Om ook op dat vlak tijd te besparen is er een auto-loot functie mogelijk. Deze modificatie zorgt ervoor dat alles automatisch opgepakt wordt. Deze mod kan je ook downloaden.

  2. Bloedfontein

  Niemand verwacht dat Geralt het liefst de hele dag monsters bevecht met plastic zwaarden, om daarna vervolgens op tijd te gaan slapen. The Witcher 3 mag dan wel een game zijn waarbij je epische vijanden bestrijd met behulp van dodelijke salvo's, maar dat valt niet altijd te zien. Als je namelijk het hoofd van een draak afsnijdt, verwacht je een bloederig festijn in plaats van een keurig afgesneden plakje vlees zoals je dat bij de slager vandaan haalt.

  Met de Ultra Gore modificatie gaat Geralt de strijd aan met schone kleren. Deze aanpassing zorgt er namelijk voor dat de kans vergroot wordt, dat je ledematen van je vijanden afhakt. Het van top tot teen in tweeën zagen van je vijanden maakt The Witcher 3 een game die alle heilige huisjes doet instorten. Deze toffe aanpassing uit de top 5 beste The Witcher 3 mods is natuurlijk ook te downloaden!

  1. Steenrijke verkopers

  Niks in een game is zo frustrerend als niet de juiste prijzen krijgen voor glimmende voorwerpen. Misschien zelfs nog wel erger is wanneer je een volle rugzak hebt, maar de NPC's helemaal geen geld hebben om überhaupt iets van je te kopen. Vooral The Witcher 3 lijkt hiermee te kampen, waarbij epische voorwerpen slechts een paar kronen opleveren. Het lijken wel van die typische pandjeshuizen!

  Met de "Wealthy Vendors with Fair Sales"-mod komt er een einde aan deze ongure praktijken. Zo zorgt de modificatie ervoor dat alle kopende en verkopende NPC's bergen aan geld hebben liggen om jouw verzameldrang te bekostigen. Daarnaast worden er ook eerlijke prijzen gegeven, waarbij je geen vieze nasmaak krijgt als je een zeldzaam wapen verpatst. De waardes van wat je ervoor terug wilt kan je zelf instellen, waardoor zelfs een simpel mes opeens een fortuin op kan gaan leveren.

  Op 31 mei komt de Blood and Wine uitbreiding van The Witcher 3 uit. Hier zet je avontuur voort, waarbij je deze top 5 beste The Witcher 3 mods weer goed kan gebruiken. Lees alles over Blood and Wine op XGN.nl!

  The Witcher 3: Wild Hunt

  Verkijgbaar vanaf 19 may 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.