Top 5 beste Rainbow Six Siege Operators - De meest dodelijke soldaten

Article
zondag, 31 juli 2016 om 13:10
xgn google image
Rainbow Six Siege komt op 9 augustus met een nieuwe update waardoor er weer twee nieuwe Operators en een map bijkomen. Met de twee nieuwe Operators komt het totaal aantal Operators op zesentwintig. Tijd om eens te kijken naar de top 5 beste Rainbow Six Siege Operators die op dit moment beschikbaar zijn.
Iedere Operator heeft zijn eigen specialiteit, wapen en gadgets. Genoeg keuze om voor iedere speler en speelstijl een goede match te hebben, maar welke Operators zijn nu het beste? Je leest het in onze top 5 beste Rainbow Six Siege Operators

5. Pulse

De eerste Operator in onze top 5 beste Ranbow Six Siege Operators is Pulse. Pulse is een van de meest nuttige Operators die je in je team kan hebben.
In Rainbow Six Siege is er geen minimap die jou en je teamgenoten vertellen waar de tegenstanders zitten. Dit is iets wat je zelf moet uitvinden en elk middel dat daarbij kan helpen is meer dan harte welkom. Daar komt Piulse dan ook meteen om de hoek kijken.
Pulse heeft namelijk een heartbeat sensor die hij kan gebruiken om de vijanden op te sporen. Met de heartbeat sensor kan Pulse dwars door muren, deuren en andere obstakels kijken om de vijanden op te sporen. De gevonden vijanden kunnen daarna direct getagd worden zodat de rest van je team ook de locatie van de vijand te zien krijgt. Essentieel dus voor ieder Rainbow Six Siege team.
95349

4. Kapkam

De nummer vier op de lijst beste Rainbow Six Siege Operators is Kapkam. Kapkam is enorm nuttig om in je team te hebben als je aan het verdedigen bent. De grootste kracht aan deze operator is dat hij maximaal drie boobytraps kan meenemen om te verdedigen.
Boobytraps zijn onmisbaar als je aan het verdedigen bent in Rainbow Six Siege. De meeste potjes draaien om het uitschakelen van een bom of het redden van een gijzelaar.
Wanneer je als verdedigend team over Kapkam beschikt kan je de ruimte waar de bom of gijzelaar zich bevindt al vaak bijna volledig afsluiten met boobytraps. Aangezien het vijandelijke team uiteindelijk deze kamer wel moet betreden is er een grote kans dat een van deze boobytraps een vijand neerhaalt.
In een game waarbij een team maar uit vijf man bestaat en maar één leven heeft is het verschil tussen één of drie boobytraps van cruciaal belang. Daarom is ook Kapkam onmisbaar in ieder Rainbow Six Siege team.
95350

3. Blackbeard

De top drie beginnen we met Blackbeard. Deze Operator is echt een beest.
Het belangrijkste aan zijn stijl is het schild dat voorop zijn wapen zit. Met dit schild is het enorm lastig om deze Operator goed te raken. Zijn wapen zelf is ook niet de minste en deelt veel schade uit aan de tegenstander.
Zeker wanneer Blackbeard goed in dekking blijft en via ramen of deur openingen ondersteuning verleend aan de rest van het team is Blackbeard een ijzersterke teamgenoot die ieder potje in Rainbow Six Siege een stuk lastiger kan maken voor de tegenstander.
Vanwege deze kracht in zijn wapen en het schild is de snelheid van Blackbeard wel een stuk lager dan de rest van de Operators. Het is dus niet verstandig om blind een kamer in te rennen. De kans dat je dan omsingeld wordt en niet op tijd weg bent is dan vrij groot.
Desondanks is de kracht van Blackbeard een enorme toevoeging aan ieder Rainbow Six Siege team.
95351

2. Thermite

De nummer twee op onze lijst staat daar eigenlijk met één enkele reden. Thermite heeft een groot voordeel ten opzichte van de rest van de Operators. Hij draagt een speciaal soort explosief met zich mee waarmee hij door versterkte muren en andere objecten heen kan blazen die andere Operators niet omver krijgen. Zelfs de muren in Castle zijn niet veilig voor Thermite.
De gameplay in Rainbow Six Siege is bijna volledig gericht op het creëren van je eigen wegen door de gebouwen. De vast ingangen worden namelijk vaak goed verdedigd en aangezien je leven in deze game wat zwaarder weegt dan in bijvoorbeeld Call of Duty of Battlefield kan je er goed aan doen om je eigen doorgangen te creëren om zodoende de tegenpartij te verassen.
Om deze reden is Thermite een grote aanwinst voor elk Rainbow Six Siege team en elk aanvallend team zou dom zijn om geen Thermite mee te nemen.
95352

1. Ash

Ash is wat ons betreft de nummer één Operator in Rainbow Six Siege. Niet omdat deze Operator nou zo sterk is, veel gadgets mee kan nemen of dwars door de muren heen kan zien maar juist om de snelheid van de Operator, het sterke wapen met weinig terugslag en de gadget die deze Operator heeft is heel erg breed inzetbaar.
Met de M120 CREM kan deze Operator deuren opblazen vanaf een afstand. De M120 CREM kan niet worden gestopt door een jammer wat nog meer voordeel met zich meebrengt. Als laatste kan de M120 CREM ook nog als een soort granaatlanceerder gebruikt worden tegen tegenstanders waardoor deze gadget enorm breed inzetbaar is.
De combinatie van de snelheid, kracht en de gadget maakt van Ash een erg geduchte tegenstander met wie je ook speelt. Ash is zonder twijfel op dit moment de beste Operator in de game. Een waardige nummer één in onze top 5 beste Rainbow Six Siege Operators.

Populair Nieuws