Top 5 beste PS4 Pro Special Edition consoles

  Gamen kost veel geld, daar zij we allemaal wel bekend mee. Als je echt een gat in je portemonnee hebt, dan ga je voor een Limited Edition console. Over de jaren heen zijn er genoeg variaties uitgekomen op de PlayStation 4 Pro. Dit zijn de beste PS4 Pro Special Edition consoles!

  In deze special nemen we een kijkje naar de verschillende speciale edities van de PlayStation 4 Pro die tot nu toe uitgekomen zijn. De enige voorwaarde voor een plek op deze lijst is dat het een PS4 Pro moet zijn en dat wij het in de winkel konden kopen. Geen speciale edities die bij wedstrijden zijn weggegeven dus.

  5. Marvel’s Spider-Man

  We starten de lijst met deze speciale versie van de PlayStation 4 Pro gebaseerd op de game Marvel’s Spider-Man. Deze PlayStation 4 Pro moet samen met de game uitkomen in september, maar door verschillende afbeeldingen hebben we al goed kunnen zien wat we ervan kunnen verwachten. Er kan weinig twijfel ontstaan over waar de PS4 op is gebaseerd; er staat namelijk een gigantisch Spider-Man logo op de console afgebeeld.

  Verder is de console zelf rood met een vrij weinig poespas. Het past bij de simpele hoes die gekozen is voor de game, waar je Spider-Man op een rode achtergrond ziet. De bijpassende controller is ook rood met witte accenten. Het resultaat is een PS4 Pro die niet te vergelijken is met welke andere PS4 dan ook, hoewel niet iedereen fan is van de uitgesproken kleur.

  De PS4 Pro Spider-Man Limited Edition heeft een adviesprijs van 470 euro.

  Beste PS4 Pro Special Edition Consoles

  4. Kingdom Hearts III

  Het lijkt erop dat Kingdom Hearts III echt in 2019 uit gaat komen! Goed nieuws en om het te vieren kondigde Square Enix afgelopen E3 een speciale editie van de PlayStation 4 Pro aan met een Kingdom Hearts thema. De console heeft een subtiel ontwerp en is in vergelijking met de Spider-Man PS4 een stuk rustiger. Over de gehele bovenkant van de PlayStation 4 Pro is een patroon te zien dat passend is bij de Kingdom Hearts serie.

  De controller die je bij de PlayStation krijgt is ook aan de bijzondere kant. De knoppen hebben niet meer de typische kleuren en op de touchpad is een afbeelding te zien. Veel details over de PS4 Pro (zoals prijs) zijn nog niet bekend, dus of het ook in Nederland beschikbaar komt is niet bekend. Schijnbaar zal de console geleverd worden met een speciale bundel van Kingdom Hearts 1,5, Kingdom Hearts 2,8 Final Chapter Prologue en Kingdom Hearts 3.

  Kingdom Hearts III komt op 29 januari 2019 naar de PlayStation 4 (en Xbox One).

  3. Star Wars Battlefront II

  Jammer genoeg was de game zelf niet geheel naar verwachting, anders was deze PlayStation 4 Pro nog aantrekkelijker geweest. Desondanks is de speciale Star Wars Battlefront II editie van de PS4 Pro een waar pareltje om naar te kijken. Op de console zelf zijn de drie logo’s van de Rebel Alliance, Empire en Inferno Squad op een zwarte achtergrond. Ook kan je het Star Wars logo vinden op de voorkant van de PlayStation.

  De bijgeleverde controller is grotendeels de standaard kleuren, afgezien van twee Rebel Alliance en Empire logo’s op respectievelijk de linker- en rechterkant van de controller. De PS4 Pro werd geleverd met de Elite Trooper Deluxe Edtion van Battlefront II. Een prima deal, dus.

  De Star Wars Battlefront II PlayStation 4 Pro had een adviesprijs van 465 euro.

  2. God of War

  De avonturen van Kratos en zijn zoon Artreus zorgden eerder dit jaar al voor een geweldige en emotioneel meeslepende ervaring. Om het gevoel compleet te maken kon je ten tijde van de release gaan voor de speciale PlayStation 4 Pro. Al moest je er wel snel bij zijn, want de console ging als warme broodjes over de toonbank.

  De console is in prachtig zilver en vol met Noorse symbolen. Deze symbolen groeien als het ware uit het PlayStation logo, waar aan de onderkant ook een zwaard-achtig ontwerp komt. De controller zelf is ook zilver met een logo aan de rechterkant. Simpel gezegd is dit één van de beste PS4 Pro Special Editions die je met trots naast de televisie kan zetten.

  De God of War PlayStation 4 Pro kostte je destijds zo’n 470 euro.

  De beste PS4 Pro Special Edition consoles - 1. Monster Hunter World

  Van alle consoles op deze lijst met beste PS4 Pro Special Editions sprong die van Monster Hunter World er voor ons echt uit. Dit komt door het simpele doch effectieve ontwerp dat duidelijk de aandacht trekt. Op de console zelf is namelijk een afbeelding van één van de monsters te zien, waar vuur uit de mond sijpelt. De vlammen zijn in een andere kleur dan de draak (rood), waardoor het extra opvalt.

  De controller zelf is weer in een totaal andere kleur. De rode controller met zwarte en gouden accenten is uniek en niet te vergelijken met andere controllers die je in de winkel kan kopen. Daarom is de Monster Hunter World Limited Edition de allerbeste PlayStation 4 Pro variatie.

  Marvel's Spider-Man

  Verkijgbaar vanaf 7 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.