10 game pre-orders van 2018 - De must haves van dit jaar!

Article
woensdag, 08 augustus 2018 om 10:06
xgn google image
Dit jaar komen er nog een paar grote games aan die je wel moét pre-orderen. Vooral oktober gaat een heel drukke maand worden met vier games uit onze lijst die dan uitkomen. Wij zetten 10 toffe game pre-orders van 2018 op een rij.

Hitman 2

Vlak voor de E3 van 2018 werd de nieuwste Hitman game aangekondigd. Spelers nemen wederom de rol aan van de huurmoordenaar Agent 47 in Hitman 2. De game was eerder al gelekt, maar werd even later officieel bevestigd.
Het tweede deel lijkt meteen uitgebracht te worden tijdens de release, in de plaats van verschillende episodes zoals het vorige deel. Verder komt er wel een nieuwe modus beschikbaar die de Sniper Assassin-modus heet. Spelers kunnen hier in co-op met elkaar samenwerken om doelwitten uit te schakelen, maar er is ook een mogelijkheid om dit alleen te doen.
Hitman 2 komt 14 november uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen. Iedereen die het spel reserveert, krijgt de kans om mee te doen in een wedstrijd waardoor je de kans krijgt om in het spel voor te komen. Lees nu meer over deze speciale competitie.
136724

Spyro Reignited Trilogy

In deze nieuwe game kunnen we na jaren weer genieten van het paarse draakje. De trilogie vormt een remaster van de beste Spyro games die uitgebracht zijn. Vergeleken met vorige spellen ziet de aankomende Spyro er geweldig uit. Mocht je ons niet geloven, bekijk dan de gameplay trailer bovenaan de pagina.
Na de aankondiging van de PS4 en Xbox One versies van de game kwamen er sterke geruchten van twee andere versies boven tafel. Deze geruchten kwamen van de officiële Spyro The Dragon website. Hier stonden voor het pre-orderen van het spel namelijk ineens de platformen PC en Nintendo Switch bij, maar deze zijn later verwijderd.
De Spyro Reignited Trilogy komt 21 september uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. De game is voor 39,99 euro te pre-orderen. Mocht je de game voor de PlayStation 4 reserveren, dan krijg je een speciale avater en een speciale 'theme'.
136725

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider zal het vervolg zijn op Rise of the Tomb Raider die in 2015 uitkwam. Tijdens de E3 persconferentie van Square Enix zijn er een hoop details naar buiten gebracht van de gameplay van het spel. Ook in dit deel zullen spelers als Lara Croft diep in de actie duiken.
De game zal zich afspelen in een jungle landschap waar Croft volop gebruik van maakt. Zo springt ze de bomen in om aanvallen van bovenaf uit te voeren op haar vijanden. Dat betekent niet dat ze het niet zwaar zal krijgen. Croft moet namelijk overleven in jungles vol wilde beesten, grotten die instorten en dorpen die overstromen.
Shadow of the Tomb Raider komt 14 september beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen.
136726

Super Smash Bros. Ultimate

Al je favoriete Nintendo personages komen bij elkaar om te strijden in Super Smash Bros Ultimate. De game is tijdens de Nintendo E3 2018 Direct uit de doeken gedaan en vervolgens werd bekend dat alle personages uit eerdere games in het spel aanwezig zullen zijn. Verder is er ook een nieuwe vechter, dit is de Metroid-vijand, Ridley.
De vechters zijn natuurlijk een van de belangrijkste aspecten van dit spel. In een trailer die tijdens de E3 van dit jaar is uitgebracht zijn vrijwel alle personages te zien die het tegen elkaar opnemen. Mocht je dus benieuwd zijn, dan zijn er al enkele gameplay beelden te bekijken in die video. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.
Super Smash Bros. Ultimate zal 7 december exclusief uitgebracht worden voor de Nintendo Switch. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen.
136727

Just Cause 4

Tijdens de E3 van dit jaar werd het nieuwste deel in de Just Cause reeks uit de doeken gedaan. In de trailer die is uitgebracht is meteen al een hoop actie te zien. Op YouTube zijn al enkele kanalen die de kans hebben gekregen om de game te spelen, en tot nu toe ziet het er veelbelovend uit.
Er is verder nog niet veel informatie over de game beschikbaar, maar gameplay video’s op YouTube laten al een hoop zien van de game. In ons Just Cause 4 artikel benoemen we vier nieuwe elementen die we hebben gezien in de game tijdens de E3 van 2018.
Just Cause 4 komt 4 december beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 58,99 euro te pre-orderen.
136728

FIFA 19

Het is te verwachten dat er dit jaar weer een nieuw deel in de FIFA serie uitkomt. Ook dit jaar is dat niet anders, FIFA 19 staat over enkele maanden namelijk voor de deur. Net zoals ieder jaar zal de game grafisch verbeterd zijn en worden er enkele nieuwe features toegevoegd.
Zo krijgt FIFA 19 een Active Touch Systeem dat het spel realistischer zou moeten maken. Het systeem zorgt ervoor dat er meer manieren zijn om een bal aan te nemen en naar een andere speler te passen. Het Active Touch Systeem zal ook toegepast worden in de nieuwe Champions League competitie.
FIFA 19 komt 28 september uit voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 en Xbox 360. De game is voor 64,99 euro te pre-orderen. Bij het reserveren van FIFA 19 krijgen spelers tot vijf Jumbo Premium Gou-dpakketten, een Cristiano Ronaldo leen-item voor zeven FUT-wedstrijden en Special Edition FUT-tenues, ontworpen door FIFA-soundtrackartiesten.
136729

Assassin’s Creed Odyssey

Assassin’s Creed Odyssey is sinds de release van Syndicate, die in 2015 uitkwam, al in de maak. Met Odyssey laten we de zandvlaktes met piramides achter ons en duiken we nog verder terug in de tijd. De game zal zich namelijk afspelen in Griekenland tijdens de Peloponnesische oorlog.
Dit deel in de Assassin’s Creed reeks ziet er wederom spectaculair uit. In de trailers die zijn uitgebracht kunnen spelers prachtige landschappen aanschouwen. Iedereen die fan is van Black Flag heeft mazzel, want in dit deel zullen schepen wederom terugkeren. Verder kunnen spelers ook jagen, paardrijden en natuurlijk vijanden verslaan.
Assassin’s Creed Odyssey komt 5 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen. Bij het reserveren van de game ontvangen spelers een extra missie.
136730

Battlefield 5

Na de Eerste Wereldoorlog te hebben gehad met Battlefield 1 gaan we door naar de Tweede Wereldoorlog in Battlefield V. Tijdens de E3 van dit jaar is een hoop content van de game getoond. Hieronder vallen gevechten uit de Grand Operations multiplayer modus en aankondiging van de Battle Royale modus.
In september zal er een open beta verschijnen voor de game. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan krijg je de kans om hieraan mee te doen. Er is al toffe gameplay te zien van de aankomende game, de video is bovenaan de pagina te bekijken.
Battlefield 5 is vanaf 19 oktober beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen. Iedereen die de game reserveert eerder toegang tot de beta, een nieuw oufit, speciale missies en Battlefield 1 wapens.
136731 1

Call of Duty: Black Ops IIII

Nadat er in februari een bevestiging was van een nieuwe game waren mensen al snel overtuigd dat er een nieuw deel in de Black Ops serie aan zou komen. Treyarch, ontwikkelaar verantwoordelijk voor vorige Black Ops games, was namelijk wederom bevestigd als ontwikkelaar. Een maand later werd Call of Duty: Black Ops IIII officieel aangekondigd.
Een van de meest opvallende features van de game is de nieuwe Battle Royale modus. Natuurlijk mogen we ook niet vergeten dat de game geheel ‘boots on the ground’ wordt. Verder zullen ook de zombies terugkeren. In de trailer bovenaan de pagina zijn gameplay beelden te zien.
Call of Duty: Black Ops IIII komt 12 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is voor 62,99 euro te pre-orderen. Spelers die de game reserveren krijgen toegang tot de gesloten beta.
136732

Red Dead Redemption 2

De nummer één game van deze lijst is Red Dead Redemption 2. Het eerste deel van het spel kwam in 2010 uit, dus fans hebben lang moeten wachten op een nieuw deel. Dat is waarschijnlijk ook een van de redenen dat er een grote commotie is rond het spel.
De afgelopen jaren gingen er namelijk een hoop geruchten rond over het nieuwe deel en wanneer deze uit zal komen. Red Dead Redemption 2 zou eerst in de herfst van vorig jaar verschijnen, maar helaas is het spel uitgesteld naar oktober dit jaar. Vanaf 26 oktober kunnen we dan toch genieten van de game, mocht de release nu wél vast blijven staan.
Red Dead Redemption komt 26 oktober uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Over een PC release is nog niks bekend. De game is voor 59,99 euro te pre-orderen.