Top 5 beste Pokémon GO Generation 3 Pokémon

Article
maandag, 16 oktober 2017 om 15:32
xgn google image
Deze top 5 Pokémon GO Generation 3 Pokémon is de manier om je voor te bereiden op de verwachte uitbreiding van Pokémon GO. Lang zul je niet meer hoeven wachten, de nieuwe Pokémon komen volgens dataminers rond Halloween.
Volgens de dataminers van Reddit komt met de Halloween update niet alleen een event naar Pokémon GO, maar ook de nieuwe generatie van Pokémon! Om jullie hierop voor te bereiden hebben wij hier een lijst met de vijf beste Pokémon van deze generatie. Op deze manier kun je voorbereid op weg wanneer de nieuwe Pokémon worden toegevoegd.

5. Gardevoir

Op nummer vijf staat Gardevoir, een Psychic/Fairy type Pokémon. Deze combinatie aan types is nu nog exclusief voor Mr. Mime, maar met de komst van Gardevoir en de twee voorevoluties Ralts en Kirlia komt hier nu een einde aan.
Gardevoir krijgt volgens de huidige calculaties een maximaal CP van 2964, 237 aanvalspunten en 220 verdedigingspunten. Hiermee wordt deze Pokémon echt een aanvaller in Pokémon GO. Maar met een magere 136 aan energiepunten wordt het belangrijk dat je Gardevoir goed laat ontwijken tijdens gevechten. Gardevoir wordt vooral een goede Pokémon m bijvoorbeeld Dragonite mee te verslaan, iets dat gevechten bij gyms makkelijker gaat maken voor de meeste spelers.

4. Aggron

Steel/Rock type Pokémon Aggron staat op nummer vier. Aggron is de laatste evolutie in de lijn van Aron en Lairon, deze familie aan Pokémon kun je waarschijnlijk vinden in minder stedelijke gebieden en in omgevingen met veel hoogteverschil.
Aggron heeft een maximaal CP van 3004 en met 314 verdedigingspunten wordt deze Pokémon waarschijnlijk perfect voor het verdedigen van gyms. De aanvalspunten van aggron zijn ook niet gek, met 198 punten kan Aggron een goed gevecht aangaan om de gym te verdedigen. Net als Gardevoir heeft Aggron wel minder energiepunten, maar 140. Gelukkig heeft de Pokémon genoeg verdedigingspunten om dit te compenseren en zal Aggron nog steeds niet snel verslagen zijn.

3. Salamence

De Pokémon op nummer drie is zo sterk dat zelf de voorevoluties sterker zijn dan de meeste Pokémon in Pokémon GO. Dragon/Flying type Salamence wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe Dragonite van de game, maar dan beter. Ook Bagon en Shelgon zijn geweldige Pokémon.
Salamence krijgt een maximaal CP van 3532 en met 277 aanvalspunten, 168 verdedigingspunten en 190 energiepunten wordt Salamence een goede Pokémon op elk vlak. Iedereen die een vervanger wil voor Dragonite moet dus wachten op Salamence. Pokémon zoals Lapras en Cloyster zullen gevaarlijk zijn voor Salamence, maar dat zijn ook echt uitzonderingen op de regel en Salamence zal over het algemeen een veilige keuze zijn.

2. Metagross

Dit is één van de beste Pokémon die ooit aan Pokémon GO is toegevoegd: Metagross. De laatste evolutie van Beldum en Metang is een Steel/Psychic type, een type dat eigenlijk alleen goed verslagen kan worden door Tyranitar.
Metagross komt met een maximaal CP van 3644. Met 257 aanvalspunten en 248 verdedigingspunten wordt Metagross een geweldige Pokémon voor aanvallen en verdedigen. Metagross heeft maar 160 energiepunten, maar zelfs met dit lage cijfer is deze Pokémon zeker een aanrader voor iedereen die actief Pokémon GO speelt. Metagross zal ook veel verschillende aanvallen ter beschikking hebben en zo de bestaande regels compleet omgooien.

1. Slaking

Iedereen die eerder een Slaking heeft gebruikt, of tegen een Slaking heeft moeten vechten, zal je vertellen dat dit absoluut de sterkste Pokémon is die zal worden toegevoegd aan Pokémon GO. Deze Pokémon, de laatste evolutie van Slakoth en Vigoroth, is erg sterk en heeft in de meeste games een vaardigheid waarmee de kracht van de Pokémon een beetje wordt afgezwakt.
Maar Pokémon in Pokémon GO hebben geen vaardigheden, dus Slaking heeft zijn volledige kracht tot zijn beschikking. Slaking heeft een maximum CP van 5441, 319 aanvalspunten, 201 verdedigingspunten en 300 energiepunten. Dit maakt Slaking de sterkste Pokémon in de game, zonder legendarische Pokémon mee te tellen. Of deze calculaties voor Slaking accuraat zijn is nog niet bekend, maar als ze zo blijven zal Slaking de beste Pokémon in de game worden.

Top 5 beste Pokémon GO Generation 3 Pokémon

Al deze punten kunnen nog veranderen, maar wat denken jullie van onze voorlopige lijst? Staat jullie favoriete Pokémon uit Hoenn er tussen? Het Halloween evenement voor Pokémon GO komt er aan en als het goed is zullen we dan zien welke Pokémon er het beste is.

Populair Nieuws