Top 10 beste gratis Steam games - Gratis games van goede kwaliteit

Article
maandag, 16 oktober 2017 om 17:54
xgn google image
Gratis games zijn geliefd door iedereen, ook door Steamgebruikers. Daarom hebben wij een lijst met gratis Steam games samengesteld. Hierin benoemen wij games als Trove, Path of Exile en Warframe. De games verschillen van MMO’s tot tank games.

10. Trove

De actievolle MMO-game Trove staat sinds 2015 op Steam. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Trion Worlds en heeft inmiddels al meer dan 50.000 positieve Trove reviews ontvangen.
Tijdens het multiplayerspel kunnen spelers verschillende werelden verkennen die gevuld zijn met vijanden. Wanneer spelers een level omhoog gaan, komen er nieuwe werelden beschikbaar die te verkennen zijn. Wanneer monsters in werelden van hogere levels zijn verslagen, krijgen spelers ook weer items met een hogere waarde.
119826 2

9. World of Tanks Blitz

Deze gratis game is sinds eind 2016 beschikbaar op Steam en is ontwikkeld en uitgegeven door Wargaming Group Limited. Het heeft grotendeels positieve reviews, in totaal meer dan 8.000.
Het spel is met anderen te spelen in 7v7 tankgevechten. Er zijn meer dan 200 voertuigen beschikbaar uit onder andere Duitsland, Japan, Amerika en de Sovjet-Unie. Tanks zijn aan te passen met upgrades om vijanden gemakkelijker te verslaan.
119827 2

8. SMITE

SMITE is een multiplayer online battle arena (MOBA) game waarbij spelers het op moeten nemen tegen een vijandig team. Er zijn veel personages om uit te kiezen tijdens het spelen. Van de 90 goden zijn onder andere Thor, Ra en Zeus beschikbaar om uit te kiezen.
Het kwam in 2015 uit op Steam en heeft inmiddels meer dan 30.000 erg positieve reviews. Het is ontwikkeld en uitgegeven door Hi-Rez Studios.
119828 2

7. War Thunder

In War Thunder gebruiken spelers militaire voertuigen om te vechten in de Tweede Wereldoorlog en de periode rond de Koreaanse Oorlog. Er kan gebruik gemaakt worden van tanks, vliegtuigen en zeevoertuigen.
Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Gaijin Entertainment in 2013. War Thunder heeft op Metacritic een gemiddeld cijfer van 8,1 en heeft op Steam meer dan 75.000 positieve reviews. Het spel komt bovendien met een VR-ondersteuning.
119829 2

6. Unturned

In Unturned moeten spelers zien te overleven in een wereld vol zombies. De sfeer van het spel heeft een beetje weg van Minecraft, maar bevat verschillende features waardoor het zich wel degelijk onderscheidt van die game. Spelers kunnen jagen op dieren, eten verzamelen, vissen en moeten schuilen bij verschillende weersomstandigheden.
In juli kwam Unturned beschikbaar op Steam en inmiddels heeft de game meer dan 287.000 positieve reviews gekregen. Unturned is door middel van Steam Greenlight op Steam terecht gekomen. Spelers in de community van Steam konden hiermee op het spel stemmen.
119830 2

5. Path of Exile

In Path of Exile kunnen spelers kiezen uit verschillende klassen om mee te spelen. Deze kunnen aangepast worden met skills op het gebied van kracht en defensie. In de wereld kunnen verschillende missies gespeeld en items verzameld worden.
De hack and slash-game is ontwikkeld en uitgegeven door Grinding Gear Games, een team bestaande uit hardcore gamers. Het spel kwam in 2013 beschikbaar op steam en heeft meer dan 49.000 positieve recensies met een 8,6 als Metacriticcijfer.
119831 2

4. Paladins

Momenteel is deze game nog in early access, maar de feedback op Paladins is erg positief. Het spel kwam in 2016 beschikbaar op Steam en is ontwikkeld en uitgegeven door Hi-Rez Studios.
Tijdens het spel moeten spelers vechten tegen een vijandelijk team met een personage dat compleet aangepast kan worden. De strategie game brengt een kaartensysteem waardoor spelers verschillende vaardigheden aan een personage toe kunnen voegen.
119832 2

3. Warframe

Warframe is een shooter waarbij spelers in de huid kruipen van Tenno. Het robotachtige personage moet zich voorbereiden op een aanval van de Grineer. Tijdens zijn voorbereiding wordt Tenno geleidt door de Lotus. Naarmate de spelers voortgang maken in levels, zijn er verschillende vaardigheden te ontgrendelen om het personage te optimaliseren.
Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Digital Extremes in 2013. Sinds die tijd heeft het spel vrijwel alleen maar erg positieve reviews gehad op Steam. De graphics zien er goed uit en er is een online co-op modus beschikbaar om met andere gebruikers te spelen.
119833

2. Team Fortress 2

Er kan in dit spel uit negen verschillende klassen worden gekozen. Deze hebben allemaal eigen wapens en vaardigheden. Door tactisch met een team samen te werken kan het vijandelijke team worden verslagen.
Team Fortress 2 kwam in 2007 al uit en heeft vele updates gehad om het te optimaliseren. Het spel heeft inmiddels meer dan 460.000 positieve reviews. Door de content die regelmatig toegevoegd wordt, krijgt het spel steeds meer nieuwe mappen, game modi en uitrusting.
119834

1. Dota 2

Het spel is, net zoals Team Fortress 2, ontwikkeld door Valve en krijgt veel updates om de gameplay interessant te houden. Recent is aangekondigd dat het spel minder moeilijk gaat worden. Ook zullen nieuwe spelers alleen strijden tegen ‘goede’ spelers. Zo is volgens Valve niet meteen de onsportieve kant van de community te zien.
Dota 2 is sinds 2013 al beschikbaar op Steam. Het duurde even voordat de populariteit van het spel steeg. Begin 2014 stroomden de reviews van het spel binnen op Steam. Met meer dan 790.000 erg positieve recensies, verdient Dota 2 de eerste plaats in deze top 10.
Dit was de top 10 beste gratis Steam games. Wat vind jij van deze games? Laat het ons weten in een reactie!

Populair Nieuws

Laatste Reacties