Top 5 beste PlayStation E3 trailers van 2017

Article
dinsdag, 13 juni 2017 om 5:05
xgn google image
De E3 presentatie van Sony dit jaar was er een van weinig woorden en heel veel bewegend beeld. Uit de grote zak met trailers hebben wij een greep gedaan en het resultaat lees je in de top 5 beste PlayStation E3 trailers van 2017!

5. Horizon Zero Dawn Frozen Wilds DLC

We bijten het spits af met nieuwe content voor een game van Nederlandse bodem: Horizon Zero Dawn. Het avontuur met Aloy blies menig gamer omver met prachtige graphics en een steengoed verhaal. Dat er nieuwe content voor de game aan zat te komen was dan ook niet zo'n grote verrassing.
In de trailer is goed te zien dat Aloy ditmaal de kou van de bergen opzoekt in een nieuw verhaal. Veel duidelijkheid over de nieuwe uitbreiding is er nog niet, maar het is te verwachten dat de content nieuwe vijanden en wapens naar de game brengt. Later dit jaar kun je in ieder geval weer op pad met de roodharige jongedame en de DLC verdient zeker een plek in de top 5 beste PlayStation E3 trailers van 2017.
113183

4. Detroit: Becom Human

Op nummer vier vinden we de nieuwste titel van de ontwikkelaar van Heavy Rain. Detroit Become Human is qua opzet hetzelfde als de eerdergenoemde game, maar ditmaal kruip je in de rol van zogenoemde androids. Je speelt door de game verschillende verhalen en jij bepaalt door middel van jouw keuzes de uitkomst.
Tijdens de E3 presentatie van Sony werd een demonstratie gegeven van een sectie van de game. In de beelden is goed te zien dat je zowel hardhandig te werk kunt gaan, alsmede wat zachtaardiger kunt zijn voor je medemens. Detroit Become Human belooft weer een uniek avontuur te worden en mag dus niet in de top 5 beste PlayStation E3 trailers van 2017 ontbreken.
113184

3. Days Gone

Hoewel The Last of Us 2 de grote afwezige was tijdens deze E3 presentatie, vult Days Gone dat gat deels op. De open wereld-game gooit je in een omgeving die volgestopt zit met zombies en aan jou de taak om te overleven. Tijdens de gameplay die tijdens de persconferentie getoond werd is goed te zien dat je de ondoden ook in jouw voordeel kunt inzetten.
Zo kunnen zombies op vijanden afgestuurd worden om zodoende snel van ze af te raken. Dit soort mechanieken brengen enorm veel opties met zich mee en jij als speler kunt dus heel creatief te werk gaan. Helaas is het nog even wachten tot Days Gone uitkomt, want de beelden smaken zeker naar meer.
113185

2. God of War

Het zou raar zijn als Kratos zijn opwachting niet zou maken in deze presentatie en gelukkig was daar God of War om het publiek te vermaken. Wederom is te zien hoe hij met zijn zoon op pad is om de jonge krijger de kneepjes van het vak te leren.
De game belooft wederom enorm veel hack-and-slash actie voor te schotelen en de grafische pracht van de game maakt die ervaring nog specialer. God of War oogt grauw, maar de effecten die over het beeld vliegen kunnen daarentegen de meest felle kleuren op je scherm toveren. Begin 2018 moet God of War verschijnen, dus het aftellen kan beginnen.
113186

1. Spider-man

Hoe kunnen we de lijst anders afsluiten dan met de eerste gameplaybeelden van de PlayStation 4 exclusive Spider-man. Voor het eerst heeft het grote publiek een glimp mogen ontvangen van de acrobatische kunsten van Peter Parker in zijn rood met blauwe tenue. In de beelden is te zien hoe de jonge held vijanden een flinke tik uitdeelt.
Tevens achtervolgt hij een helikopter door de smalle straten van New York terwijl hij puin opraapt om de onschuldige burgers onder hem te beschermen. Spider-man belooft een feest te worden voor elke fan van Marvel en de releasedatum van 2018 maakt dat wachten niet makkelijker. Sony bewaarde duidelijk het beste voor het laatst en daarom eindigt Spidey bovenaan in de top 5 beste PlayStation E3 trailers van 2017!