Dit was het belangrijkste E3 nieuws van maandag 12 juni

Article
dinsdag, 13 juni 2017 om 1:16
xgn google image
De maandag voor de E3 zit erop. Deze stond in het teken van de persconferenties van Bethesda en Ubisoft. Dat leverde flink wat onmisbaar E3 nieuws op.
Elke dag vatten we even het grootste E3 nieuws van de dag samen, zodat je zeker weet dat je niets belangrijks mist. Zo ook vandaag: de dag van de Bethesda en Ubisoft persconferenties. En daar kwam heel wat mooi nieuws vandaan.

Beyond Good and Evil 2 onthuld

Na jarenlang wachten was het dan eindelijk zo ver. Beyond Good and Evil 2 is tijdens de Ubisoft persconferentie onthuld. Dit gebeurde middels een indrukwekkende trailer, die je hierboven nog eens rustig kunt terugkijken.
Hoewel het om het tweede deel gaat, is de game eigenlijk een prequel. Deze zal zich voor de gebeurtenissen uit het origineel afspelen en daarom ook een compleet nieuwe cast bevatten en een nieuw verhaal.
Een releasedatum voor de game hebben we helaas nog niet, dus dat wordt waarschijnlijk nog wel even wachten.
113155

Wolfenstein 2: The New Colossus

De game was al enkele dagen geleden gelekt, maar dat mocht de pret niet drukken. Een van de grootste games op de Bethesda E3 showcase was de nieuwe Wolfenstein.
De nazi's hebben Amerika overgenomen en dat kan natuurlijk niet door de beugel. Jij gaat dus op pad om de slechterikken af te knallen. En hoe! Bekijk de actievolle trailer hierboven.
Wolfenstein 2 verschijnt op 27 oktober voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
113156

Remaster voor Age of Empires

Ander leuk E3 nieuws was voor de PC-gamers onder ons. En dan met name de fans van strategie games. Microsoft zal namelijk Age of Empires opnieuw uitbrengen.
Deze versie is echter compleet geremastered. Het heet dan ook Age of Empires Definitive Edition, omdat het de beste uitgave ooit moet worden. Compleet met betere graphics, opnieuw opgenomen geluid, online multiplayer en tal van andere verbeteringen.
Wanneer de game exact uitkomt, is nog niet bekend, maar het zal ergens later dit jaar zijn.
113157

Speel de piraat in Skull and Bones

Een andere grote aankondiging van Ubisoft was de nieuwe piratengame Skull and Bones. Met een prachtige cinematische trailer - en daarna gelukkig ook gameplay - werd het spel uit de doeken gedaan.
In Skull and Bones bestuur je een schip en ga je op pad om de zeeën onveilig te maken. Verover loot en zink andere schepen, maar pas op! Want in deze multiplayer game kunnen andere spelers het jou net zo lastig maken.
Het is nog even wachten op de release, want deze zal pas eind 2018 plaatsvinden.
113158

Horror in The Evil Within 2

Ook deze game lekte voor de Bethesda persconferentie al uit, maar tijdens de show zagen we de eerste beelden. The Evil Within 2 is de opvolger van het origineel dat enkele jaren geleden goed werd ontvangen.
De gebeurtenissen uit het eerste deel spoken nog steeds door de gedachten van de hoofdpersoon. Al snel beland je dan ook in een compleet nieuwe, en heel erg angstaanjagende, nachtmerrie.
The Evil Within 2 komt op 13 oktober uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
113159

Mario en Rabbids in één game

De Ubisoft persconferentie opende met wel een heel erg speciale game. De bekende Rabbids zijn namelijk het Mushroom Kingdom van Mario binnengekomen! Daar moeten ze samenwerken met de bekende Nintendo karakters om het koninkrijk te redden.
Dit gaat op een verrassend strategische manier, wat in de trailer hierboven allemaal te zien is. Leuk was ook dat niemand minder dan Miyamoto zelf de game introduceerde.
Mario + Rabbids Kingdom Battle is uiteraard exclusief voor de Nintendo Switch. Het spel komt al op 29 augustus uit.
Dit was het grootste E3 nieuws van de dag. Op dinsdag is het nog tijd voor PlayStation en Nintendo om ons flink wat games te laten zien. Dat vind je dan allemaal op onze E3 pagina.

Populair Nieuws